Idézet: Trak - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 20:10
Érdemes lecserélnem a mostani lap+procimat: AOpen nForce 2-es lap, rendkívül jó, és stabil, mindent tud, csak már kezd kicsit régi lenni, nincs rajta SATA.
AMD Athlon XP 2500+ Barton. Nem lockos. Alapfeszen megy 2200Mhz-en. Szerintem olyan 2400Mhz lehet a vége.
Ezt csere erre:
ABIT IC7+ 3.0c northwood
Az AMD-t már nem tudom tovább fejleszteni, ellenben a P4 et még vlamelest igen.
Sztem várd meg jövő január végét, februárt. Akkor vannak a nagy áresések, amikor a karácsonyi vásárból megmaradt cuccost kell eladni, meg az a negyedév általában a legrosszabb emiatt, kisebb a forgalom, így addigra akár az A64, akár az Intel új vonala elérhatőbb áron lesz. Mondjuk Socket 939-cel még egy "lassabb" A64-gyel, vagy FX-es procival is jobban fogsz járni, vagy esetleg ue. Intelben, habár az nem lesz olcsó, de talán jó lesz. Mondjuk duálos rsz-be, vagy több procisba az integrált memóriavezérlő miatt már csak AMD-ban érdemes gondolkodni szvsz az olcsóbb piacokon, mert ezt még az Intel nem tudja. 8 proci veszekszik 1 memóriavezérkőn, és még az az 1 is lassabb, mint AMD A64 vonalon 1. Jöhet ide az Intel HT is. Minek? Nincs elég sávszélesség as memória felé. Biztonságosnak mondjuk biztonságos, habár hallottam már vadiúj p4-es rszben fagyásokról, még az 1,4-1,6-osok idején. Pedig sebbességcsökkentős. Hm.
Szóval szvsz várj még! Az SATA minek neked? Egyszerre hány dvd-t szeretnél írni?
Ha max 1-et, azzal is ráérsz szvsz, mert a kártya kb 10 rugó, ha alaplapon van, akkor a lap 20-22 rugó.
Hajrá Gigabyte!!!
kb 2 hónapja raktam össze 1 gépet, amiben 1 gigás lap van, passzív hűtés a chipen, 2500+-os Barton, meg Ati Radeon 9600 256Mb ddr sdrammal. Nem fagy, csak a wincsi, mivel samsung (csak ilyet találtunk 3 év garival), egy kicsit lassú. Na meg a KT600 sem gyors, de nem is arra van, hanem hogy ne faggyon, meg rendesen menjen. W2000-rel király a rsz. Sajnos a videok. hangos, mert abit, és a hűtése zajos, amúgy szép képe van, jó kártya.

Súgó
A téma zárva.