HWSW Informatikai Kerekasztal: Vallási felekezetek, egyházak, szekták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vallási felekezetek, egyházak, szekták Szerepük, helyük a társadalomban Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:10

[quote name='Basic' date='2006. aug. 7., hétfő - 15:06'] Teljesen igaza van WH-nak én csak annyiban szólnék hozzá, hogy tessék a lista:

Basic kérlek, ne helyeselj minden postomra, kezd már úgy kinézni, mintha egy ember írogatna 2 nick néven...

Nagyon aranyos van, de majd ha szükségem lesz támogatásra, hidd el elsőkörben Neked fogok szólni. Addig is ne hivatkozz rám, írj a saját véleményed ill. belátásod szerint, és ne az enyémeket támaszd alá.

Köszi.  :) 

Ui. amúgy egyszer ezt már belinkelted, minek megint...akkor is túlzás volt, ha valakit érdekel megnézi...

Szerkesztette: WhiteHunter 2006. 08. 07. 14:12 -kor

#2262 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:12

Jóvanna, de én is így gondolom....

#2263 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:16

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:05

Nos, hogy szentírás, azt nem én találtam ki. Isten mondja.

No azért a bibla tartalmát csak emberek válogatták össze, és szelektáltak is elég vastagon... Ami nem tetszik kihagyom, amivel egyetértek azt bent hagyom? Vagy nem így volt?  :think:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#2264 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:17

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:06

Teljesen igaza van WH-nak én csak annyiban szólnék hozzá, hogy tessék a lista:

Basic, még 1x megkérlek nyomatékosan, hogy ne postolj 5 oldalas dolgokat. Linkeld be, aki kíváncsi rá az odakattint. Nem akarom csinálni a feszültséget de vedd figyelembe, hogy nem mindenki értékeli ezt...

#2265 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:18

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 15:16

No azért a bibla tartalmát csak emberek válogatták össze, és szelektáltak is elég vastagon... Ami nem tetszik kihagyom, amivel egyetértek azt bent hagyom? Vagy nem így volt?  :think:

De így volt. Ez a folyamat volt a kanonizálás.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#2266 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:19

:confused: na látod WH, ezért kár az időt ide fecsérelni. meg amíg a modok megkülönbözetetik az embereket hitük szerint és pü.-ben leszecskázzák meg lehyüzézik a másikat, addig kár az ilyen fórumra időt szánni. inkább játszok a gyerekeimmel. kb. 1000x többet ér.  :hello:

Szerkesztette: Basic 2006. 08. 07. 14:22 -kor

#2267 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:20

Idézet

Teljesen igaza van WH-nak én csak annyiban szólnék hozzá, hogy tessék a lista:

Ha mégegyszer beidézed, én.....én....én csinálok mégegy Németh Sándor karikatúrát... :D  :D

(Vicc volt, nem megsértődni...)

Szerkesztette: Fanatic 2006. 08. 07. 14:23 -kor

"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#2268 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:21

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:17

Basic, még 1x megkérlek nyomatékosan, hogy ne postolj 5 oldalas dolgokat. Linkeld be, aki kíváncsi rá az odakattint. Nem akarom csinálni a feszültséget de vedd figyelembe, hogy nem mindenki értékeli ezt...

jah. nekem nem lehet... nem tudtam. bocsika.  :respect: végre térjetek már magatokhoz  :omg:

#2269 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:25

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:21

jah. nekem nem lehet... nem tudtam. bocsika.  :respect:   végre térjetek már magatokhoz  :omg:

Szerintem más nem nagyon idézett be több száz soros dolgokat, amire ilyen részletességgel senki sem volt kíváncsi. Csak tudod az a baj -ha kapok érte 10%-ot az sem érdekel- hogy idejössz egy fórumra ahol nem veszed figyelembe a szabályokat se az írottakat, sem az írtalanokat és fölényes stílusban oktatod azokat az embereket akik elég régóta jól megvannak itt egymás mellett. Én sem mindig értek egyet a modokkal, de nem csodálom azt sem ha "kikeltek magukból". Némi önvizsgálatot tarthatnál... :mad:

#2270 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:27

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 15:19

:confused: na látod WH, ezért kár az időt ide fecsérelni. meg amíg a modok megkülönbözetetik az embereket hitük szerint és pü.-ben leszecskázzák meg lehyüzézik a másikat, addig kár az ilyen fórumra időt szánni. inkább játszok a gyerekeimmel. kb. 1000x többet ér.  :hello:

Igen, de olyan is volt, (nem mintha számítana itt a szavam) hogy megvédtelek egy moddal szemben, mert szerintem is hátrányosan különböztett meg. Neked is ugyanannyi jogod van itt lenni.

:hinta:  Kérem a glóriámat... :Đ

#2271 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:28

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:25

Szerintem más nem nagyon idézett be több száz soros dolgokat, amire ilyen részletességgel senki sem volt kíváncsi. Csak tudod az a baj -ha kapok érte 10%-ot az sem érdekel- hogy idejössz egy fórumra ahol nem veszed figyelembe a szabályokat se az írottakat, sem az írtalanokat és fölényes stílusban oktatod azokat az embereket akik elég régóta jól megvannak itt egymás mellett. Én sem mindig értek egyet a modokkal, de nem csodálom azt sem ha "kikeltek magukból". Némi önvizsgálatot tarthatnál... :mad:

ez a véleményem, amit már korábban is írtam:

...még emlékszem arra a szép időkre, - mielőtt lett volna egyetlen hsz-em is ide -, hogy Fanatic és Zsul milyen jól elbeszélgettek egymással, tisztára mint a cseten!
persze már akkor sem az eredeti témáról szóltak a dolgok... na mind1... hagyjuk süllyedni...

részemről, alásszolgálja.  :smoker:

#2272 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:29

Naaa, ne izéljetek már.. Így tényleg lakat lesz a vége..

#2273 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:29

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:27

Igen, de olyan is volt, (nem mintha számítana itt a szavam) hogy megvédtelek egy moddal szemben, mert szerintem is hátrányosan különböztett meg. Neked is ugyanannyi jogod van itt lenni.

:hinta:  Kérem a glóriámat... :Đ

:respect:  ....megbirom állni és inkább nem idézem be hogy melyik mod, mit is mondott...

#2274 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:32

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:28

részemről, alásszolgálja.  :smoker:

Ezt mintha már hallottuk volna...

Egyébiránt kifejtenéd, hogy én mikor csapkodtam itt kivont kardal az embereket a saját igazamat bizonygatva (és nem bizonyítva)? Ha visszaolvasol rájössz: Igyekszem abba az irányba terelni a dolgot, hogy ne bizonygassa senki a saját vallásának hihetetlen igazát...

Próbálok új témákat keresni, igyekeztem érdekességeket is írni. Inkább azon gondolkozz el, mióta lett ilyen a topik.. :(

#2275 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:32

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:25

önvizsgálatot te is.

#2276 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:35

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:32

Ezt mintha már hallottuk volna...

Egyébiránt kifejtenéd, hogy én mikor csapkodtam itt kivont kardal az embereket a saját igazamat bizonygatva (és nem bizonyítva)? Ha visszaolvasol rájössz: Igyekszem abba az irányba terelni a dolgot, hogy ne bizonygassa senki a saját vallásának hihetetlen igazát...

Próbálok új témákat keresni, igyekeztem érdekességeket is írni. Inkább azon gondolkozz el, mióta lett ilyen a topik.. :(

aszem ezt már kb. 1000x megtárgyaltuk hogy senki nem bizonygatja. te mondod a budhát, a másik a mittomén mit, én nyomom a teljes evangáliumi kersztény álláspontokat, és ennyi...  :confused:

#2277 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:38

Hagyjuk, látom semmi értelme  ;)

#2278 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:41

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 15:29

:respect:  ....megbirom állni és inkább nem idézem be hogy melyik mod, mit is mondott...

Nézd, a modok is emberek... Nekik is vannak érzéseik és ellenérzéseik. A hitgyüli olyan dolog, ami eléggé megosztja az embereket. Jellemzően a külső szemlélők negatív érzésekkel viseltetnek a gyüli és a gyülisek iránt (Vajon miért? Ezen pl. ti is elgondolkodhattok. Többről van itt szó, hogy azért van ez, mert nem ismerjük a gyülit)
Te néha elég - különösen az elején - elég szemellenzőssen írogattál. Viszont szvsz határozottan fejlődött a vitakultúrád. A trendvonalad legalábbis szerintem emelkedő. ;)

#2279 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:43

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:41

Nézd, a modok is emberek... Nekik is vannak érzéseik és ellenérzéseik. A hitgyüli olyan dolog, ami eléggé megosztja az embereket. Jellemzően a külső szemlélők negatív érzésekkel viseltetnek a gyüli és a gyülisek iránt (Vajon miért? Ezen pl. ti is elgondolkodhattok. Többről van itt szó, hogy azért van ez, mert nem ismerjük a gyülit)
Te néha elég - különösen az elején - elég szemellenzőssen írogattál. Viszont szvsz határozottan fejlődött a vitakultúrád. A trendvonalad legalábbis szerintem emelkedő. ;)

egy modnak függetlennek kell lennie, mer ő valamilyen szinten bíró? nem? tárgyilagosan és igazságosan kell(ene) cselekednie, érzelem mentesen. ezt az álláspontomat határozottan fenntartom.

#2280 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:49

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 15:43

egy modnak függetlennek kell lennie, mer ő valamilyen szinten bíró? nem? tárgyilagosan és igazságosan kell(ene) cselekednie, érzelem mentesen. ezt az álláspontomat határozottan fenntartom.

Na látod ezért emeltem akkor szót. Úgy éreztem, hogy a negatív megkülönböztetés sokkal inkább szól hitgyülis mivoltodnak, mint a vitastilusodnak. Ha a stílusért intettek volna meg, akkor simán engem is meg lehetett volna inteni. Velem is soxor elszalad a ló...

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.