Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 14:29
...na meg ha tudnátok, ha szabad lenne pü.-t beidézni, hogy pl. egy mod miket ír nekem! dobnátok egy hátast, az tuti... ha egy mod nem tudja magát függetleníteni az érzelmektől ill. eme topic esetében minden vallástól, hát az legalább annyira gáz, mint az én állítólagos térítésem...
Csak nem arra gondolsz, amit az egyik topikzárásoddal kapcsolatban írtam neked? Nyugodtan közzéteheted, nem fogunk szankiconálni érte, de az nagyon gáz, hogy neked egy topikodat se lehet zárni, mert egyből jössz, hogy biztos azért zártam be, mert HGY-s vagy. A moderálás szempontjából mi a retkes bánatos lópikulát érdekelne engem, hogy milyen szektoid formulában leled meg boldogságod? (azt hiszen valami ilyet írtam PÜ-ben is)
Nem, nem azért zártam be az ominózus topikod, mert HGY-s vagy, hanem mert teljesen felesleges téma volt, amiben még linkeket is kaptál másoktól a korábbi hasonló topikhoz. Szóval miről is beszélünk? Ha vissza akarnék élni a moderátori státuszommal - és a vicc az, hogy igazából nem is lenne visszaélés-, már rég megvonhattam volna a hozzászólási jogod a folyamatos hittérítős szövegért. Ami nem azért problémás, mert éppen HGY-s, hanem mert kompletten ellenkezik a fórumszabályzattal. Nagyon jó volna, ha nem próbálnál itt kakát keverni.