HWSW Informatikai Kerekasztal: Starforce Protection System - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Starforce Protection System Szabad ezt?

#41 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 12. 21:43

Idézet: TNTmax - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 22:26

Egy dolgot viszont nezzen meg akinek van turelme hozza, megpedig azt, hogy olvassa vegig az EULA-t, ami altalaban ugye 10-20-50-100 oldal is lehet siman, de gyanitom, hogy abban emlitik a starforce-ot is, valamint hogy a jovahagyasoddal (OK/NEXT) egyuttal engedelyezed is ezeknek a telepiteset.
Ha pedig nem ertesz egyet vele, akkor IJ, nem telepited a szoftvert... eleg undorito dolog.

Nos, a legérdekesebb ebből a szempontból ez a singles, ugyanis, ebben alapból nincs ilyen védelem, viszont ha felteszed az 1.5 patchet, akkor aktiválódik.

#42 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 21:44

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 22:27

Nekem a kedvencem az volt mikor valami demo-t telepítettem, és az is közölte, hgoy ő most akkor telepíti az ilyen olyan protection drivert...nah elkapott ám a harci ideg. Nekem ne szarozza össze a csili vili karbantartott rendszeremet, mert szétütöm.

Véletlenül nem az Xpand rally demo? Ugyanis abban éppen Starforce van.

#43 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 21:50

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 22:14

Én csak azt nem értem hogy minek erőlködenk ezzel a cd védelemmel! ugy se tudnak olyat csinálni amit nem lehet meg makkerolni! ha nem adnának ki a fejlesztők arra pénzt hogy uj cd protection-okat gyártassanak akkor megspórolnának a crackereknek 1 órát meg maguknak egy csomó pénzt! :(  :D

Egy program amit ezzel vedtek le kb fel eve jott mar ki, nincs megmakerolva, nemtudjak vagy nem akarjak, van egy modszer de, hogy miert mukodik azt se tudjak  csak 1x kiprobaltak ugy es mukodott :)
Starforce pl "3" es ezalatt is egy csomo verzio letezik, meg a program patchelesevel is van, hogy modositjak!

#44 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 22:02

http://www.digitaljesters.com/forums/showt...68&page=1&pp=15

#45 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 22:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 22:44

Véletlenül nem az Xpand rally demo? Ugyanis abban éppen Starforce van.

Asszem gangland demo volt talán, nem hagyott mélly benyomást a játék és nem ma volt, igazából erre az egyre emlékszem hogy installing protection driver, aztán meg szólt hogy rebootoljam a gépet, és majd aztán a játékot is használhatom...mindenesetre köszi a removert, mivel a protection driver azóta is a gépen volt...most már nincs a mocskos :)

#46 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 22:25

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 23:13

mindenesetre köszi a removert, mivel a protection driver azóta is a gépen volt...most már nincs a mocskos :)

Akkor most soha tobbet nem telepitesz starforceos jatekot a gepedre legyen az akarmi?
:confused:

#47 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 22:27

Idézet: Engar - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 23:02

Micsoda undorító PR Crap  :omg:

Phersze nem töltődik be csak ha SF-es gémet futtatsz, akkor miért kell külön tenni, és miért kell a windows alá installálni mint drivert? Akkor miért nem lehet egyszerűen a játék része?

A Macrovisionos dolog, meg egyenesen hazugság. Ha hazahozol egy DVD filmet az nem fog neked drivereket telepíteni a windowsod alá.

Most nézem, hogy a 10k szöveg is hülyeség, nálam amit megtaláltam, hogy hozzá tartozik, csak az volt 500k legalább 3 fájl személyében.

Szerkesztette: Mumia 2004. 08. 12. 22:33 -kor

#48 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 22:30

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 23:25

Akkor most soha tobbet nem telepitesz starforceos jatekot a gepedre legyen az akarmi?

Én ha ezentúl meglátok ilyet leköpöm, és max tiprok rajta egyet. Lehet, hogy nem miattam fognak éhenhalni, de én jobban érzem magam tőle.

#49 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 22:31

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 23:25

Ezt majd meglátom, ha előttem van az az akármi :) Addigis szépen biztonságba helyeztem a removert...amíg le lehet szedni, nem zavar annyira az egész.

#50 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 13. 08:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 17:18

Természetesen ha a fenti programmal letörlöd, akkor a starforceos programok sem működnek. Eljutottunk oda, hogy az eredeti programhoz is cracket kell vadászni, hogy játszhasson az ember nyugodtan?

Nekem már tele van a tököm a különböző cd-védelmekkel. Már régen a felhasználók rovására mennek ezek az 'intelligens' védelmek.

Anno a FADE nevű technológia volt az első,amitől kifordult a gyomrom. Aztán kábé egy hónapja vettem egy eredeti Soldiers:Heroes of WW2-t. Majdnem leestem a székről,amikör közölte,hogy várjak,mert most a külön biztonsági meghajtót/programot telepíti. Majd utána felszólított,hogy indítsam újra a rendszert. Játékindításkor fél percig ellenőrzi a lemezt. Felháborító.

Ja,és a slusszpoén: Tegnap vettem egy IL-2 Forgotten Battlest a CD-G@laxisban,hazaviszem,felteszem,erre felszólít,hogy tegyem be a cd-t. Ha a másik cd-t rakom be,közli,hogy kapcsoljam ki a cd-emuláló programomat,különben nem indul el. A dolog egyetlen szépséghibája,hogy SEMMIFÉLE cd-emuláló program nincs telepítve a gépemen. Végül úgy tudtam játszani,hogy szépen elballagtam a Gamecopyworldre,és vadásztam hozzá egy cracket. :mad: :mad: :mad: Hát ide jutottunk! Nem azért adtam ki 4000Ft-ot egy eredeti játékért, hogy crack után rohangáljak. Hát ide jutott a szoftveripar, már nemcsak hogy megfizethetetlenek a programok,de már nem is működnek. A kiadó cégek elszemtelenedtek. Na ilyenkor röhögöm körbe a warezolás ellen acsargó embereket. Én egyáltalán nem vagyok egy szoftverkalóz, kb ha kétszer warezoltam életem során,de azt hiszem a mostani időkben a warezolás fogalma új értelmet nyer. Sajnos.

Szerkesztette: bgabor 2004. 08. 13. 08:10 -kor

#51 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 08:17

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 9:06

Nekem már tele van a tököm a különböző cd-védelmekkel. Már régen a felhasználók rovására mennek ezek az 'intelligens' védelmek.

Anno a FADE nevű technológia volt az első,amitől kifordult a gyomrom. Aztán kábé egy hónapja vettem egy eredeti Soldiers:Heroes of WW2-t. Majdnem leestem a székről,amikör közölte,hogy várjak,mert most a külön biztonsági meghajtót/programot telepíti. Majd utána felszólított,hogy indítsam újra a rendszert. Játékindításkor fél percig ellenőrzi a lemezt. Felháborító.

Ja,és a slusszpoén: Tegnap vettem egy IL-2 Forgotten Battlest a CD-G@laxisban,hazaviszem,felteszem,erre felszólít,hogy tegyem be a cd-t. Ha a másik cd-t rakom be,közli,hogy kapcsoljam ki a cd-emuláló programomat,különben nem indul el. A dolog egyetlen szépséghibája,hogy SEMMIFÉLE cd-emuláló program nincs telepítve a gépemen. Végül úgy tudtam játszani,hogy szépen elballagtam a Gamecopyworldre,és vadásztam hozzá egy cracket. :mad: :mad: :mad: Hát ide jutottunk! Nem azért adtam ki 4000Ft-ot egy eredeti játékért, hogy crack után rohangáljak. Hát ide jutott a szoftveripar, már nemcsak hogy megfizethetetlenek a programok,de már nem is működnek. A kiadó cégek elszemtelenedtek. Na ilyenkor röhögöm körbe a warezolás ellen acsargó embereket. Én egyáltalán nem vagyok egy szoftverkalóz, kb ha kétszer warezoltam életem során,de azt hiszem a mostani időkben a warezolás fogalma új értelmet nyer. Sajnos.

Mondjuk a dologhoz tartozik, hogy nekem semmiféle program ne ugasson, hogy milyen programokat használok a gépen. Mi az, hogy beleszól, hogy cd-emuláló programot használok?  :mad:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#52 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 08:21

Ráadásul az simán belefér a Fair use-ba, hogy te legrabbeled a programod a vinyóra, és onnan játszol, mert tököd tele van az állandó cd cserélgetéssel, meg rinyálással, hogy tedd be a cd-t, mikor nem is olvas onnan semmit a program, csak indulásnál megnézi, hogy megvan-e. Számomra már ez is idegesítő, hogy a full install nem azt jelenti, hogy nem kell a cd a program futtatásához.

#53 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 08:25

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 9:06

Majd utána felszólított,hogy indítsam újra a rendszert.

Na ez az, amit hanyagolhatnak. Mert én újraindítani nem fogom a gépem, annyi szent.

#54 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 08:50

ellenben, hogy sok dolognak elébe menjünk, sajnos szerintem ez egyre rosszabb lesz, biztosan megpróbálnak ettől még cselesebb dolgokat is kifejleszteni, hiszen a saját érdekeiket védik, úgy hogy másokét nem igazán veszik figyelembe vagy csak részben, egyedül akkor lenne megfogható egy ilyen, ha a "disclamer"-ben valami nem lenne leírva, de hát ki olvassa el a valóban nagyon sok oldalon át írkált jogi sz@rságokat.

az hogy cd emuláló programokkal nem hajlandó együttműködni, ezt akár bugként is említhetik, hiszen a szoftverek inkompatibilitása ismert (még ha tudjuk is hogy ez nagy hazugság)

----atyuska----

#55 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 09:06

Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 9:50

egyedül akkor lenne megfogható egy ilyen, ha a "disclamer"-ben valami nem lenne leírva, de hát ki olvassa el a valóban nagyon sok oldalon át írkált jogi sz@rságokat.

Aha, de amikor te okézod a disclaimert, akkorra ugye már kifizetted a stuffot. A dobozra meg ugye nem volt ráírva piros betűkkel, hogy mindenféle extra drivert is veszel a pénzedért.
ALWAYS COCA COLE

#56 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 09:13

Nemtudom a jogi szabályozását a kérdésnek, hogy a dobozon fel kell-e tüntetni a dolgot  :think:

De menjünk tovább, nézzük meg egy ilyen játék dobozát :) (hátha van valami kisbetűs rész hátul, alul, akárhol, mondjuk ez is kérdés, hogy Mo-ra milyen dobozban érkezik, rendes kis karton, vagy sima átb@szásszagú dvd tokba dobják-e át)

----atyuska----

#57 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 09:15

az hogy cd emuláló programokkal nem hajlandó együttműködni, ezt akár bugként is említhetik, hiszen a szoftverek inkompatibilitása ismert (még ha tudjuk is hogy ez nagy hazugság)

Én sem vagyok kompatibilis, ilyen programot nem fogok venni, kötelezni kéne őket, hogy rá legyen írva a dobozra cd-re akármire, hogy ezt használja. Mint ahogy a sonys védelemmel ellátott audio cd-t sem veszek.

#58 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 09:54

Pedig a szoftvergyártók meg a BSA azt mondják, vegyél eredeti szoftvert a problémák elkerülése végett :rolleyes:

#59 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 10:02

ellenben, hogy sok dolognak elébe menjünk, sajnos szerintem ez egyre rosszabb lesz, biztosan megpróbálnak ettől még cselesebb dolgokat is kifejleszteni, hiszen a saját érdekeiket védik, úgy hogy másokét nem igazán veszik figyelembe vagy csak részben, egyedül akkor lenne megfogható egy ilyen, ha a "disclamer"-ben valami nem lenne leírva, de hát ki olvassa el a valóban nagyon sok oldalon át írkált jogi sz@rságokat.

Csak ugye ez kicsit olyan, mintha elmennél egy étterembe, ahol leköpdösnek vacsora elött. Legközelebb oda mész? ;) Fel kellene fogniuk végre, hogy kiből élnek.  :reklamacio:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#60 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 13. 11:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 11:02

Csak ugye ez kicsit olyan, mintha elmennél egy étterembe, ahol leköpdösnek vacsora elött. Legközelebb oda mész? ;) Fel kellene fogniuk végre, hogy kiből élnek.  :reklamacio:

A vicc az, hogy komolyabb felhasználói programokat gyártó cégek már rég azon gondolkodnak, hogy van-e értelme a másolásvédelemnek. Akik használják a programot, a komoly vevőkör, azok úgyis megveszik a licenszt, max hardwarekulcsot nem kapnak ezentúl. Erre most a kis cégek kezdenek ugrálni?
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »