Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 12., csütörtök - 17:18
Természetesen ha a fenti programmal letörlöd, akkor a starforceos programok sem működnek. Eljutottunk oda, hogy az eredeti programhoz is cracket kell vadászni, hogy játszhasson az ember nyugodtan?
Nekem már tele van a tököm a különböző cd-védelmekkel. Már régen a felhasználók rovására mennek ezek az 'intelligens' védelmek.
Anno a FADE nevű technológia volt az első,amitől kifordult a gyomrom. Aztán kábé egy hónapja vettem egy eredeti Soldiers:Heroes of WW2-t. Majdnem leestem a székről,amikör közölte,hogy várjak,mert most a külön biztonsági meghajtót/programot telepíti. Majd utána felszólított,hogy indítsam újra a rendszert. Játékindításkor fél percig ellenőrzi a lemezt. Felháborító.
Ja,és a slusszpoén: Tegnap vettem egy IL-2 Forgotten Battlest a CD-G@laxisban,hazaviszem,felteszem,erre felszólít,hogy tegyem be a cd-t. Ha a másik cd-t rakom be,közli,hogy kapcsoljam ki a cd-emuláló programomat,különben nem indul el. A dolog egyetlen szépséghibája,hogy SEMMIFÉLE cd-emuláló program nincs telepítve a gépemen. Végül úgy tudtam játszani,hogy szépen elballagtam a Gamecopyworldre,és vadásztam hozzá egy cracket.

Hát ide jutottunk! Nem azért adtam ki 4000Ft-ot egy eredeti játékért, hogy crack után rohangáljak. Hát ide jutott a szoftveripar, már nemcsak hogy megfizethetetlenek a programok,de már nem is működnek. A kiadó cégek elszemtelenedtek. Na ilyenkor röhögöm körbe a warezolás ellen acsargó embereket. Én egyáltalán nem vagyok egy szoftverkalóz, kb ha kétszer warezoltam életem során,de azt hiszem a mostani időkben a warezolás fogalma új értelmet nyer. Sajnos.
Szerkesztette: bgabor 2004. 08. 13. 08:10 -kor