HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#421 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 16:22

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 13:41

újra fel kell venniük a régi partnereidnek,ha még nem tették ezt meg

Reggel 8:40 óta ezt senki nem tette meg. :think:  Visszaállítottam a régi címemet és most minden ok.  :eek: :D Beszéltem több partneremmel, ők ebből nem vettek észre semmit, csak annyit, hogy offline voltam. Szóval lehet, én vagyok láma... :think:

Szerkesztette: Max Payne 2006. 05. 06. 16:22 -kor

Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#422 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:49

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 17:22

Reggel 8:40 óta ezt senki nem tette meg. :think:  Visszaállítottam a régi címemet és most minden ok.  :eek: :D Beszéltem több partneremmel, ők ebből nem vettek észre semmit, csak annyit, hogy offline voltam. Szóval lehet, én vagyok láma... :think:

gondolom ugy csináltad,hogy mentetted egy fileba a régi partnereid címeit,majd az új címeddel bejelentkezve hozzáadtad ezt a filet (importáltad),ez elvileg annak felel meg mintha mindenkit újra felvettél volna :)

ha nem így csináltad akkor próbáld ki így ;)

szerk.: előtte mondjuk küldj egy körüzit hogy mi lesz az új címed,vagy kérd meg őket hogy vegyenek fel téged

Szerkesztette: nord^ 2006. 05. 06. 18:54 -kor

#423 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 20:00

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 19:49

gondolom ugy csináltad,hogy mentetted egy fileba a régi partnereid címeit,majd az új címeddel bejelentkezve hozzáadtad ezt a filet (importáltad),ez elvileg annak felel meg mintha mindenkit újra felvettél volna :)

ha nem így csináltad akkor próbáld ki így ;)

Kimentettem a címeket, de nem kellett importálnom, mert mindenki benne volt a listában és mindenki offline volt. :think:

Ezután mégis importáltam a listát, majd ezt az üzenetet kaptam: 'All the contacts in this file are already on your list'. Továbbra is offline maradt mindenki.

Szerkesztette: Max Payne 2006. 05. 06. 20:05 -kor

#424 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 23:21

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 21:00

Kimentettem a címeket, de nem kellett importálnom, mert mindenki benne volt a listában és mindenki offline volt. :think:

Ezután mégis importáltam a listát, majd ezt az üzenetet kaptam: 'All the contacts in this file are already on your list'. Továbbra is offline maradt mindenki.

milyen msn? (verziószámra gondolok)

#425 Felhasználó inaktív   miks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 07:11

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 21:00

Hi!

Hol váltottál e-mail címet. (msn-nek van egy ilyen lehetőséges a weblapján,) vagy csináltál egy új fiókot. Egyébként én arra gondolok (tipp) hogy a többieknél a régi címed van engedélyezve. Nézesd + 1 v 2 emberrel, ha hozzáadják az új címedet is az engedélyezett listához, akkor is ofline-k e vagy akkor nem.
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

#426 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 07:54

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 0:21

milyen msn? (verziószámra gondolok)

7.5.0324

#427 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 08:02

Idézet: miks - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 8:11

Hi!

Hol váltottál e-mail címet. (msn-nek van egy ilyen lehetőséges a weblapján,) vagy csináltál egy új fiókot. Egyébként én arra gondolok (tipp) hogy a többieknél a régi címed van engedélyezve. Nézesd + 1 v 2 emberrel, ha hozzáadják az új címedet is az engedélyezett listához, akkor is ofline-k e vagy akkor nem.

Igen, természetesen az msn weblapján. ( https://accountservices.msn.com/ )

Nem készítettem új fiókot.

#428 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 15:51

miért van az hogy pl egy contactnál aki már be volt jelentkezve még mindig az emailcímet írja ki a 7,5 míg a live! 8 beta meg már azt amit beírt a nevének?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#429 Felhasználó inaktív   bexxter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 16:11

csak nekem nem működik rendesen a messenger.msn.com cím?
ahányszor betöltöm annyi nyelven írja ki a dolgokat, kattintok egy linkre, megin uj nyelven tölti be. és sehol sincs a letöltés meg egyéb. :confused:
(ezeket ie,firefox,és opera alatt is produkálja)

#430 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 19:05

nekem mindíg magyar :D

#431 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 14:42

hogy kell dynamikus képet tenni a messengerbe?
hoyg váltogasa a képeket? magától?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#432 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 10:23

Hi!
Miota feltetettem a live8 betat nem jelennek meg a partnereim avatarjai, sem az egyeni hangulatjeleik (mondjuk ez utobbit annyira nem banom, csak a jelenseg miatt irom).
A kulonleges az, hogy egy masik gepen 7.0-ban es 7.5-ben sem...
Valaki jart mar igy? Nincs valami live-id (.net passport) resetelo lehetoseg az msn accountservices-en?

#433 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 11. 11:10

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 11:23

Hi!
Miota feltetettem a live8 betat nem jelennek meg a partnereim avatarjai, sem az egyeni hangulatjeleik (mondjuk ez utobbit annyira nem banom, csak a jelenseg miatt irom).
A kulonleges az, hogy egy masik gepen 7.0-ban es 7.5-ben sem...
Valaki jart mar igy? Nincs valami live-id (.net passport) resetelo lehetoseg az msn accountservices-en?

Hi!
Az avatarokrol olvastam hogy mért nem jelennek meg,de már elfelejtette :D a lényeg az hogy nem az ön készölékében van a hiba,kérem ne kapcsojja ki :Đ
A hangulatjelek meg valszeg azé nem jelennek meg,mert egyszer módosítottál egy partner nevén vagy valami hasonló(nekem is emiatt tüntek el anno :reklamacio: )
Az előző oldalon belinkeltem egy Live 8 Plus-t,javaslom tedd fel te is,anélkül elég puritán az "MSN" ,azon a letöltési oldalon van hozzá egy leírás is hogy kell beállítani hogy működjön (utána kell egy restart is,különben nem müxik)
Remélem segítettem  :)

#434 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 05:32

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 12:10

Hi!
Az avatarokrol olvastam hogy mért nem jelennek meg,de már elfelejtette :D a lényeg az hogy nem az ön készölékében van a hiba,kérem ne kapcsojja ki :Đ
A hangulatjelek meg valszeg azé nem jelennek meg,mert egyszer módosítottál egy partner nevén vagy valami hasonló(nekem is emiatt tüntek el anno :reklamacio: )
Az előző oldalon belinkeltem egy Live 8 Plus-t,javaslom tedd fel te is,anélkül elég puritán az "MSN" ,azon a letöltési oldalon van hozzá egy leírás is hogy kell beállítani hogy működjön (utána kell egy restart is,különben nem müxik)
Remélem segítettem  :)

Thx, a plussal mar a 8betaban vannak avatarok, viszont a 7.0 sehogysem akarja megjeleniteni...
Amugy plus elott a 8as irt a nevjegykartya megjelenitesenel egy olyat, hogy nem tud csatlakozni az msnspace-hez es probaljam meg kesobb...na de mennyivel kesobb? :)
Delutan meg kiprobalom a 7.5-ot uj plussal aztan vagy lesz avatarom vagy nem :)
Meg1x koszi.
Udv!
(amugy lehet vmit tudni mikor jon a vegleges live8? "when it's done?™ :))

#435 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 10:27

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 6:32

Thx, a plussal mar a 8betaban vannak avatarok, viszont a 7.0 sehogysem akarja megjeleniteni...
Amugy plus elott a 8as irt a nevjegykartya megjelenitesenel egy olyat, hogy nem tud csatlakozni az msnspace-hez es probaljam meg kesobb...na de mennyivel kesobb? :)
Delutan meg kiprobalom a 7.5-ot uj plussal aztan vagy lesz avatarom vagy nem :)
Meg1x koszi.
Udv!
(amugy lehet vmit tudni mikor jon a vegleges live8? "when it's done?™ :))

Igen,sajna ha msn spaced van vagy szoktad ismerősökét nézegetni akkor erröl le kell mondanod,hihetetlen hogy ilyen apróságot nem tudták megoldani a betaban  :mad:  :reklamacio:

Sajna nem tom mikor jön ki véglegesen a 8,de asszem ezt a plust hivatalosan ki sem adták :D ,bár nem biztos :)

#436 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 11:56

sziasztok!

windows live messenger berak a sajátgépbe egy megosztási mappák rendszermappát, hogy lehet ezt eltávolítani? a nero 7 is berak ilyet a nero scout-ot azt eltudtam távolítani,ezt hogy lehetne?

Elöre is köszi...
The Sky Was Pink

#437 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 22:29

Idézet: pepepapa - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 7:42

Én gif et szeretnék konvertálni mco kiterjesztésüvé.....valamint meglévő mco-t szerkeszteni....
erre az MCOWIEV.exe alkalmatlan......de az elkészült fájlt majd ezzel fogom betenni   ;)

ne neked címeztem a hozzászólást szőr!

#438 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 20:13

Nem tudok belépni a címemmel. Hibaüzenet: szolg. jelenleg nem elérhető.  :omg: Tesóm viszont be tud jelentkezni.
Töröltem a passportot, újraindítottam és akkor sem enged be.

#439 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 21:38

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 21:13

Nem tudok belépni a címemmel. Hibaüzenet: szolg. jelenleg nem elérhető.  :omg: Tesóm viszont be tud jelentkezni.
Töröltem a passportot, újraindítottam és akkor sem enged be.

milyen msn?

#440 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 21:48

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 22:38

milyen msn?

Leszedtem, újratelepítettem (7.5.0324). Továbbra sem enged be. Se az msn-, se a web-, se a windows messenger. regisztráltam egy új címet, az működik rendesen. De a partnerlistám a régiben van.  :(

Teljes hibaüzenet:

Idézet

A bejelentkezés (a következőre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Később próbálja meg újból. 81000314

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.