HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#541 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:23

Lenne egy problémám ami most a napokban jelentkezett. Nevezetesen, hogy nem tudok bejelentkezni MSN-re mert miután rányomok a bejelentkezésre utánna elkezd forogni a 2 figura de nem történik semmi és netforgalom sincsen.
Ugyanakkor szintén ugyanerről a gépről ugyanazzal a fiókkaé ls MSN-nel egy másik fiókba belép (de ide is sokkal hosszabb idő alatt mint előtte).
A legújabb Live mess-t használom meg 4es plust.
ESetleg valami ötletek? Sürgős és fontos lenne.  :respect:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#542 Felhasználó inaktív   Tovi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:47

Idézet: Dess - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:23

Lenne egy problémám ami most a napokban jelentkezett. Nevezetesen, hogy nem tudok bejelentkezni MSN-re mert miután rányomok a bejelentkezésre utánna elkezd forogni a 2 figura de nem történik semmi és netforgalom sincsen.
Ugyanakkor szintén ugyanerről a gépről ugyanazzal a fiókkaé ls MSN-nel egy másik fiókba belép (de ide is sokkal hosszabb idő alatt mint előtte).
A legújabb Live mess-t használom meg 4es plust.
ESetleg valami ötletek? Sürgős és fontos lenne.  :respect:

Nekem ugyanez a gondom, szerintem a szerverek haltak be valami ok miatt... Remélem hamar megjavul.....
Nekem bejelentkezik, de rögtön lefagy egy elég nagy mennyiségü oda-vissza történő adatforgalom mellett....  A taskmanagerrel kell kilőnöm
Abit NF8;AMD Semptron 3400+(250x8);Titan D5TB4 CU35;2x512MB Infineon PC3200;Sapphire AGP8x X1650Pro 256MB GDDR3;IBM DeskStar 120GByte+Seagate Barracuda IV 160Gbyte 7200rpm;Pioneer DVD-106;Morex 9689 Silver ház

#543 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 10:01

Hi!

Na nekem is van egy kis problémám az msn-nel. Én is a legújab live-ot használom 4es plussal. Tegnap tesómnak csináltunk msn címet az ő gépén. Elsőként felvettem magamat. Mikor bekapcsoltam itthon az msn-t nem jelent meg az a kis ablak, hogy valaki felvett a listára. Gondoltam, lehet hogy elírtam valamit, felvettem a listámra. Belépek a nevével, neki sem jelenik meg hogy én felvettem volna, de 3 emberé megjelenik. Megnyitottam a beszélgetőablakot és rákattintottam, hogy vegye fel a partnerek közé. Visszaléptem az enyémre és látom, hogy mindig semmi, plussz el is tűnt a partnerlistámból, meg még 3 olyan ember akit én vettem fel és nem jelzett vissza.

Szerintetek??

És a legújabb, ma amikor elindítottam ezzel a hibaüzivel indult az msn. De erről lövésem sincs, hogy mi és mit akar:

Csatolt fájl:

"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#544 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 12:49

Üdv, engem az érdekelne, hogy a zöld bábukat valami kis segédprogi segítségével nem lehetne visszaállítani olyanra, mint a 7.5-ben volt. Azaz, ne zöld bábut lássak, hanem a partnerem megjelenítő képét. :confused:

ui.: olyan válaszokkal légyszi kiméljetek, hogy ez miért fontos nekem, meg miért nem mind1. thx

#545 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 13:09

Idézet: MajaG - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 13:49

Üdv, engem az érdekelne, hogy a zöld bábukat valami kis segédprogi segítségével nem lehetne visszaállítani olyanra, mint a 7.5-ben volt. Azaz, ne zöld bábut lássak, hanem a partnerem megjelenítő képét. :confused:

ui.: olyan válaszokkal légyszi kiméljetek, hogy ez miért fontos nekem, meg miért nem mind1. thx

Le-fel mutató nyilacska és show details.  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#546 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:01

Az én problémámra is mondjatok valamit, lécci
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#547 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 15:17

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 14:09

Le-fel mutató nyilacska és show details.  :)

thx

#548 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 15:23

Idézet: MajaG - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 16:17

thx

Huh még1 kérdés és, hogy lehet az avatarokat kicsi ikonra rakni? :respect:

#549 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 15:34

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 11:01

Szerintetek??

És a legújabb, ma amikor elindítottam ezzel a hibaüzivel indult az msn. De erről lövésem sincs, hogy mi és mit akar:

Így a kép alapján azt mondom, hogy a sweetim kicsit megkeverte.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#550 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 15:34

Idézet: MajaG - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 16:23

Huh még1 kérdés és, hogy lehet az avatarokat kicsi ikonra rakni? :respect:

Sajnos sehogy. Pontosabban talán mégis:

http://neuraltransmitter.10gb.org/

#551 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 16:21

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 16:34

Sajnos sehogy. Pontosabban talán mégis:

http://neuraltransmitter.10gb.org/

Kösz szépen. Bár még így is erősen gondolkodom a 7.5-ön.

:offtopic: Csak nekem ennyire nehezen megszokható? Valahogy ridegnek és logikátlannak érzem..

#552 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 04:52

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 16:34

:respect:
Linux For Human Beings

#553 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:35

Na közben megint találtam valamit, ami nem tetszik. Régen az egyéni hátterek valahogy sötétebbek voltak(7.5), illetve bármilyen betűt használt a user, azt láttam. Most nagyon háttér függő, hogy jól látom-e a betű színét amivel ír. Mit kéne sötétíteni vagy mi kéne?

#554 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 03:12

Ha a beszélgetőpartner ablakába beírt linket az illető nem tudja megjeleníteni, okozhatja ezt valamilyen rossz MSN beállítás? Én nem találtam ilyet benne, 7.5-ös verzió, mást nem tudok, valószínűleg XP.

Másik kérdés: A letöltő oldal csak nálam angol nyelvű az MSN oldalról indulva? Ha van egy 7-es verzióm, nyugodtan uninstall nélkül felrakhatom a Live verziót, felülírja, vagy szedjem le? A beszélgetések előzményei miatt kérdezem, amiket megtartanék.
"Légy szerény mint én..."

#555 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 03:12

Ha a beszélgetőpartner ablakába beírt linket az illető nem tudja megjeleníteni, okozhatja ezt valamilyen rossz MSN beállítás? Én nem találtam ilyet benne, 7.5-ös verzió, mást nem tudok, valószínűleg XP.

Másik kérdés: A letöltő oldal csak nálam angol nyelvű az MSN oldalról indulva? Ha van egy 7-es verzióm, nyugodtan uninstall nélkül felrakhatom a Live verziót, felülírja, vagy szedjem le? A beszélgetések előzményei miatt kérdezem, amiket megtartanék.

#556 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:55

Senki nem használ két messengert egymás mellett? Amúgy persz a Live verzió nem megy Win2k-n, úgyhogy  ez nálam nem annyira érdekes.

#557 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 15:06

Idézet: zoli62 - Dátum: 2006. júl. 26., szerda - 4:12

Nekem anno magyar volt mikor letöltöttem és szvsz nyugodtan felrakhatod rá az uj mess-t
Az előzményekröl meg csinálj inkább egy bizt.másolatot

#558 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 11:54

Újabb kédés. Van olyan, aki regisztráláskor nem erősíti meg az e-mail a nem MSN-es e-mail címét. Ilyenkor  ugye a Messengerben a neve helyett az látszik: e-mail címe nem megerősített. Hogy lehet ezt eltüntetni ha valaki már kitörölte a regisztrációkor kapott levelet, amire válaszolni kellett, vagy a benne levő linkre kattintani.
Arra gondoltam, ha belépünk a Passport fiókba és módosítjuk a meglevő címet, akkor már a belépéssel eltűnik ez a kiírás, vagy a rendszer küld egy újabb megerősítendő levelet. Nem így történt.

Ki az, aki már megoldotta ezt a kérdést?

Ui. : Nekem ez nem probléma, mert hotmail-es címem van,de a kérdés nem egyedi.

Szerkesztette: zoli62 2006. 08. 09. 11:59 -kor

#559 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 08:56

Idézet: zoli62 - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 12:54

Újabb kédés. Van olyan, aki regisztráláskor nem erősíti meg az e-mail a nem MSN-es e-mail címét. Ilyenkor  ugye a Messengerben a neve helyett az látszik: e-mail címe nem megerősített. Hogy lehet ezt eltüntetni ha valaki már kitörölte a regisztrációkor kapott levelet, amire válaszolni kellett, vagy a benne levő linkre kattintani.
Arra gondoltam, ha belépünk a Passport fiókba és módosítjuk a meglevő címet, akkor már a belépéssel eltűnik ez a kiírás, vagy a rendszer küld egy újabb megerősítendő levelet. Nem így történt.

Ki az, aki már megoldotta ezt a kérdést?

Ui. : Nekem ez nem probléma, mert hotmail-es címem van,de a kérdés nem egyedi.

Újra lehet kérni a levelet.
A menüben van egy ilyen opció, vagyis a régi messen még volt. Aki már megerősítette egyszer annak már nincsen ott, úgyhogy ennél többet nem tudok segíteni.

Szerkesztette: Szőrös Toto 2006. 08. 11. 08:58 -kor

Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#560 Felhasználó inaktív   Forresty 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:20

Sziasztok!

MSN Plus-t használok.
Azt szeretném, hogy ha elindítom az MPlayert, az MSN elfoglalra álljon, és ne halljam, ha film közben írnak, rezgetnek stb. (Nem akarom kézzel állítgatni.)
Először arra gondoltam, hogy készítek egy .bat-ot, ami elindítja az MPlayert+átállítja a státuszt elfoglaltra. Ez azért nem jó, mert leginkább úgy indítom, hogy a film ikonra klikkelek. Ha egy külön fájl indítaná, akkor utána bele kellene húzogatni a filmet külön, ami nem túl elegáns. A másik meg az lenne, amire nincs ötletem, hogy ha kikapcsolom, akkor rakja vissza a státuszt elérhetőre. Ha van valakinek ötlete, nagyon örülnék, ha megosztaná. Ha programozni kell, nem gond.
Ha valaki tudja, örülnék, ha megosztaná, hogy hol kellene belenyúlni a programba, hogy áltállítsam a státuszt, azaz melyik konfig fájl tárolja. Gondolom ez nem a registry-ben van.
Esetleg van erre valami plug-in?

A válaszokat előre is köszönöm: Forr.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »