HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#681 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:01

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2006. Nov. 19., Sunday - 20:49

Újratelepítetted az msn-t? A nod nálam megtalálta és le is szedte, de valahonnan újramászott...Ad-aware igaz nem talált semmit, de azt is lefutattam...csak a rend kedvéért

épp ez az kaspersky is leszedte de újramászik, a kis köcsög, ez még hagyján a c-n minden helyet bezabál...
töröm kezét, b*szom *n*j*t aki ezt megírta... :reklamacio:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#682 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:09

Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 20:01

épp ez az kaspersky is leszedte de újramászik, a kis köcsög, ez még hagyján a c-n minden helyet bezabál...
töröm kezét, b*szom *n*j*t aki ezt megírta... :reklamacio:

Te hibád is hogy rákattintottál...Én sajna reflexből fogadtam el...A tag rengeteg képet és jópofa linkeket szokott küldeni..azt hittem ez is az...

Ha újraraktad és szarakszik, akkor vírusírtó előtt a feladatkezelőből lődd le a wininstall.exe-t...Ha jól emlékszem mást nem futatott...Aztán töröld le a Documents and Settings/'User'/wininstall.exe-t. A free.exe-t nem engedi...és azután futtasd le a vírusírtót.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#683 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:12

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2006. Nov. 19., Sunday - 21:09

Te hibád is hogy rákattintottál...Én sajna reflexből fogadtam el...A tag rengeteg képet és jópofa linkeket szokott küldeni..azt hittem ez is az...

Ha újraraktad és szarakszik, akkor vírusírtó előtt a feladatkezelőből lődd le a wininstall.exe-t...Ha jól emlékszem mást nem futatott...Aztán töröld le a Documents and Settings/'User'/wininstall.exe-t. A free.exe-t nem engedi...és azután futtasd le a vírusírtót.

lol még engem hibáztat  :D
figy épp képlinkeket küldözgettünk egymásnak és jött ez is... jóhogy rákkattintok...
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#684 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:20

Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 20:12

lol még engem hibáztat  :D
figy épp képlinkeket küldözgettünk egymásnak és jött ez is... jóhogy rákkattintok...

Bocsi, ha sértésnek tűnt...Akkor nálad is pont az az eset, mint nálam...Remélem a fentebb leírtak és az msn reinstall segített
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#685 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:25

:)

ilyenkor ha ilyeneket mondok vagy el kezdek személyeskedni, akkor nem kell komolyan venni...
de igazad van én is hibás vagyok mert mikor rákattintottam egy pif nevezetű fájl töltődött le, és elindult
köszönöm az eddigi helpedet is, majd szólok hogy mire jutottam...  :respect:

#686 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 15:25

Ázzzeg! A jó redvás anyját annak a köcsögnek aki ilyeneket csinál! Most szophatól ezzel is pár órát. :(
Nektek sikerült leszedni?
Nekem felrakott egy loadadv642.exe-t és ezt nem tudom kitörölni, még az unlocker se bírt vele! :eek:

Én is azt hittem, hogy valami vicces képet, vagy 3D-vel kapcsolatos dolgot küldenek. :omg:

Szerkesztette: Lipton 2006. 11. 20. 15:27 -kor

#687 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 17:09

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Nov. 20., Monday - 15:25

Ázzzeg! A jó redvás anyját annak a köcsögnek aki ilyeneket csinál! Most szophatól ezzel is pár órát. :(
Nektek sikerült leszedni?
Nekem felrakott egy loadadv642.exe-t és ezt nem tudom kitörölni, még az unlocker se bírt vele! :eek:

Én is azt hittem, hogy valami vicces képet, vagy 3D-vel kapcsolatos dolgot küldenek. :omg:

detto

#688 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 17:27

huha.. asszem en betoltom a masik windosom es marcsak azert is raklikelek! :D nemtudom a windowsnak mikor van szuksege a pif fileokra de lehet tiltani kellene a pif file-ok futtatasat. pl szedjetek ki a tarsitasat a cmd.exe-vel. (ha jol tudom ahhoz van tarsitva) igy maskor nem szivjatok meg. :) mert nem tudja mivel elinditani.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#689 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 17:36

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 17:27

huha.. asszem en betoltom a masik windosom es marcsak azert is raklikelek! :D nemtudom a windowsnak mikor van szuksege a pif fileokra de lehet tiltani kellene a pif file-ok futtatasat. pl szedjetek ki a tarsitasat a cmd.exe-vel. (ha jol tudom ahhoz van tarsitva) igy maskor nem szivjatok meg. :) mert nem tudja mivel elinditani.

Van élő linked rá?
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#690 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 17:41

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. Nov. 20., Monday - 17:36

Van élő linked rá?

meg nem bootoltam be a masik wiinel (kesobb akartam) de mar probaltam save targetezni de csak egy 404-es lapot szed le. pedig beleneztem volna a kis feregbe.

mindenesetre en mar tiltom a .pif file futasat. :) jobb az ilyet megelozni.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#691 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:02

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 17:41

meg nem bootoltam be a masik wiinel (kesobb akartam) de mar probaltam save targetezni de csak egy 404-es lapot szed le. pedig beleneztem volna a kis feregbe.

mindenesetre en mar tiltom a .pif file futasat. :) jobb az ilyet megelozni.

A 404 miatt kérdeztem. Én meg mazohista vagyok  :)
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#692 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:09

örüljetek, hogy nem megy, Nekem még mindig megvan. :(

#693 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:21

én csökkentett módban a legújabb kis2006 updatekkel sikerült kinyírni....
persze messengert szedd le...

egyébként a yyy.exe is hozzá tartozik.

Szerkesztette: Asker 2006. 11. 20. 18:23 -kor

#694 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:22

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Nov. 20., Monday - 18:09

örüljetek, hogy nem megy, Nekem még mindig megvan. :(

en regebben csinaltam mar ilyet hogy direkt megfertoztem a rendszerem (nopersze nem azt amit naponta hasznalok) es tanulmanyoztam a kartevot abbol a celbol hogy manualisan hogy tudom leirtani meg stb.

keress a windows es a system32 konyvtarban gyanus .tmp kiterjesztesu fileokat. sokszor ezek tehetnek arrol hogy ha kiis irtod oket valamiert mindig visszajon. ugyanis 1 file mindig rejvte marad es szepen visszatolti a megfelelo kis fergeket. aztan a registry run, runonce es explorer illetev iexplorer- hez kapcsolod policy / run bejegyzeseket is nezd at mert ide is gyakran irogatnak ezek a szemetek.

kezdetnek ennyi.  en mar jartam sikerrel manualis kiirtas teren. igaz eleg sokaig tartott. (1-2 ora :o)

#695 Felhasználó inaktív   Grass 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:50

WLM 8-at hasznaláok és egyik napról a másikra minden nyom nélkül eltűntek a beépített animált háttérképek belőle. Mi okozza ezt?

#696 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:13

Lipton, siker?

ha mondtok vmi használható shift+del törléses recovery softot akkor felteszem a pifet.

#697 Felhasználó inaktív   Grass 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:31

getdataback???

#698 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:01

Idézet: Grass - Dátum: 2006. Nov. 20., Monday - 20:31

getdataback???

lefőtt :down:

Szerkesztette: Asker 2006. 11. 20. 22:01 -kor

#699 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 10:22

Idézet: Asker - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 20:13

Lipton, siker?

ha mondtok vmi használható shift+del törléses recovery softot akkor felteszem a pifet.

Végül sikerült megszabadulnom tőle, csak már nem volt erőm megírni. :)
Bitdefender és Spybot van a gépen.
Safe modeban lefuttattam mind a kettőt, és a manuálisan is kitöröltem ami ait ferakott ez a mocsok (loadadv642.exe, wininstall.exe, a C főkönyvtárban pár exe, stb.). Safe modban engedte törölni az összes exe-t amit simán nem.

#700 Felhasználó inaktív   sz9 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 20:47

Üdv!
Olyan problémám vagyn, hogy MSN 8.0 indtíás után bejelentkezek fellépek minden ok. csak az a baj, hogy jó 10 másodpercig megfagyasztja a gépemet. Nem tudok se egy explorert se semmit elindítani. Utána viszont minden megy tökéletesen.
Tapasztalat már valaki hasonlót?Esetleg megoldás?
Köcc!

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.