HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#701 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 22:59

olyan problémám lenne hogy ismerősöm panaszkodik a messenger plusz ra.
a helyzet az hogy fel van telepitve a gépre,de a rendszergazda profilnál mikor bejelentkezik a windows ba akkor nincs beépülve az msn be,de az öccse profiljával lép be akkor ott benne van az msn ben a plusz.
mi lehet a baj?
továbbá nagybágyjám is hiába felteszi nem épül be.pedig az összes verziót probaltuk már.
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#702 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 12:08

Mennyi lehet a felvett partnerek száma?
"Légy szerény mint én..."

#703 Felhasználó inaktív   mongoosepro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 29. 14:58

Én úgy tudom egy címhez maximálisan 250 partner tartozhat. De ez nem tuti.

#704 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 09:18

Sziasztok!
Elég láma egy kérdés, de egy vidéki lámától származik: van olyanunk, hogy info@cégnévünk.hu, ezt minden partnerünk ismeri.
Azt szeretném, ha ugyanezen e-mailel el tudnának érni Msn Messengeren, v. windows live messengeren, nem tudom most már mi a pontos neve.
Próbálkoztam ezt a cégneves e-mailt regisztrálni, de mindenáron új hotmail.com-osat akar nekem csinálni.
Van valami megoldás?
Előre is köszönöm.
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#705 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 11:52

Hát nekem csomó olyan partnerem van aki nem hotmail-es/msn-es emaillel van regisztrálva, de azt sajnos nemtudom hogy hogy kell :( (én msn-es emaillel regeltem)

Szerkesztette: Gaspy 2006. 12. 01. 11:53 -kor

Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#706 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:10

Még valami!  :)
Mostanában látok olyan e-mail címeket, hogy valaki@live.com ! hol lehet létrehozni?  :respect:
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#707 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:57

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 10:18

Sziasztok!
Elég láma egy kérdés, de egy vidéki lámától származik: van olyanunk, hogy info@cégnévünk.hu, ezt minden partnerünk ismeri.
Azt szeretném, ha ugyanezen e-mailel el tudnának érni Msn Messengeren, v. windows live messengeren, nem tudom most már mi a pontos neve.
Próbálkoztam ezt a cégneves e-mailt regisztrálni, de mindenáron új hotmail.com-osat akar nekem csinálni.
Van valami megoldás?
Előre is köszönöm.

A Live-on kell regisztrálni a meglévő email címet...

Idézet

Használhatja meglévő e-mail címét.
Az első lépések.

Itt nem műxik?
Linux For Human Beings

#708 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 19:18

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 18:10

Még valami!  :)
Mostanában látok olyan e-mail címeket, hogy valaki@live.com ! hol lehet létrehozni?  :respect:

Még (illetve már) sehol.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#709 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 16:24

olyan problémám lenne hogy ismerősöm panaszkodik a live messenger plusz ra.
a helyzet az hogy fel van telepitve a gépre,de a rendszergazda profilnál mikor bejelentkezik a windows ba akkor nincs beépülve az msn be,de az öccse profiljával lép be akkor ott benne van az msn ben a plusz.
mi lehet a baj?
továbbá nagybágyjám is hiába felteszi nem épül be.pedig az összes verziót probaltuk már.
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#710 Felhasználó inaktív   qawser 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 03. 13:43

Hello! Hogyan tudnék utánajárni annak, hogy melyik partnerem online/offline? Kiváncsi vagyok ki tiltott le.  :) köszönöm

#711 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 14:06

:reklamacio: mikor lehet már live-ot regisztrálni? annyira laza!!! nagyon szeretnék!!! világ életemben msn.com -os emailem volt, de ez a live nagyon laza, nem beszélve a megújult live mail webes felületű levelezésről! teljesen beleszerettem, ez már csak egy myname@live.com -al lenne teljes!!!  :respect:

#712 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 18:11

Feltettem a livemessengert. Egész tűrhető. De vannak idegesító dolgok. Például az hogyha a felül van akkor nem jön elő a tálca (ami automatikus elrejtéden van). Az 5 centis hírdetés sáv is az agyamra megy. Az se igazán tetszik hogy a mások képeit nem jeleníti meg csak ha átváltok részletes nézetre amikor meg már túl helypazarló. Véégére egy kérdés: hogy lehet beállítani a messenger plust hogy a figyelt email címek leveleit a szokásos webes felületen nyissa meg, mint a hotmaileset az msn?

#713 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 20:03

Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 18:11

Feltettem a livemessengert. Egész tűrhető. De vannak idegesító dolgok. Például az hogyha a felül van akkor nem jön elő a tálca (ami automatikus elrejtéden van). Az 5 centis hírdetés sáv is az agyamra megy. Az se igazán tetszik hogy a mások képeit nem jeleníti meg csak ha átváltok részletes nézetre amikor meg már túl helypazarló. Véégére egy kérdés: hogy lehet beállítani a messenger plust hogy a figyelt email címek leveleit a szokásos webes felületen nyissa meg, mint a hotmaileset az msn?

jelent meg most valami hasonló dolog, mint a plussz ami viszont jól működik vele. valahol a winportalon olvastam róla.

szerk:ez csak Windows Live Messenger Auto Reply letöltés
...aki csak automatikus válaszra vágyik, az minek telepítse a plusszt?

Szerkesztette: vidéki srác 2006. 12. 05. 20:08 -kor

#714 Felhasználó inaktív   isi101 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 19:55

Sziasztok !
Volna egy nagyon nagy gondom, amiben egy kis segítséget szeretnék kérni.
A messenger plus! live segítségével logolt egyik, számomra nagyon fontos, és jelszóval védett beszélgetésemet nem tudom megnyitni.
Azt a hibaüzenetet adja rá, hogy a fájl nem megnyitható, indítsa ujra a gépet, vagy próbálkozzon másik gépen.
Más, ezek mellett tárolt beszélgetések megnyílnak, csak a legfontosabb nem :(
(nem , nem jelszóprobléma)
Nem létezik valami program, amivel ezt a talán sérült beszélgetést (esetleg töredékeiben is) vissza lehetne állítani?

#715 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 16:32

Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 18:11

Ezekre nincs megoldás?
Gondolom a hírdetés sávot nem lehet eltűntetni, meg a képmegjelenítést se lehet átálítani7.5-szerűre.
De a többire sincs?

#716 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 18:14

Létezik olyan Stuffplug ami felmegy MSN Live-ra? Nekem nem sikerült felrakni eddig...
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#717 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 18:27

Idézet: NeCrO - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 19:14

Létezik olyan Stuffplug ami felmegy MSN Live-ra? Nekem nem sikerült felrakni eddig...

Nem létezik, per pillanat.
Linux For Human Beings

#718 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 18:29

Idézet: mzso - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 17:32

Ezekre nincs megoldás?
Gondolom a hírdetés sávot nem lehet eltűntetni, meg a képmegjelenítést se lehet átálítani7.5-szerűre.
De a többire sincs?

A képmegjelenítésre van a Contactlist tweak progi, 1-2 oldalt lapozz visssza.
Linux For Human Beings

#719 Felhasználó inaktív   vlxe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 10. 21:17

Helló Mindenki!!

Egy probléma megoldására várnék válaszokat aki tud segítsen!
A haveromnál kb 4 napja az msn nem müködik és Hibakóddal elátott üzenet ugrik be mindig!
Kép
Bocsi ha már volt erről a problémáról szó!
elöre is köszi!

üdv
CPU:Intel® Core2 Duo T7300,CHIPSET:Intel® PM965 Express,GPU:NVIDIA® GeForce Go 8600M-GT 256MB,2GB RAM 667MHZ,160GB S-ATA,

#720 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 22:23

Idézet: Zozo® - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 18:29

A képmegjelenítésre van a Contactlist tweak progi, 1-2 oldalt lapozz visssza.

de tudtommal az csak a nevek melletti kis ikonokat nagyítja, beszélgetésnél a kép nem lesz nagyobb
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.