Hitman 4
Elküldve: 2006. 05. 22. 18:22
Rég élveztem már ennyire egy játékot.
Igaz ez a stílus nekem új mert ez az első Hitman amit kipróbáltam. Nagyon frankó.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 05. 22. 21:44
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 22:32
Látok valamit, ami jó hír.
Emelik a minimálbért?
mgf
Elküldve: 2006. 05. 22. 22:17
Idézet: mgf - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 22:44
Emelik a minimálbért?
wtf
Elküldve: 2006. 05. 22. 22:35
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 05. 22. 22:39
Mi a jó hír 'azze?
Szerkesztette: Necros 2006. 05. 22. 22:48 -kor
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 05. 22. 22:47
reload plíz
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 05. 22. 22:49
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:19
A New Life c. küldetésbe mit kell csinálni a mikrofilmmel?
És merre találom?
És merre találom?
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:25
Idézet: NIGHTMARE 2004 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 0:19
A New Life c. küldetésbe mit kell csinálni a mikrofilmmel?
És merre találom?
És merre találom?
!!! SPOILER !!!
A csajnak a nyakába van akasztva.
!!! SPOILER VÉGE!!!
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:46
Idézet: freeone - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 16:19
Jó kis tipp 
!!!SPOILER!!!
Köszi, majd kipróbálom. Így elsőre nem tudom elképzelni, hogy sikerül
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:53
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 0:46
...
!SPOILER!
Mielőtt fenn találkozna a haverral, kell kicsinálni:) Még mikor lennvan a pincében. Kezdj azzal, hogy rögtön lerohansz a pincébe a tér felől.
SPOILER VÉGE
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:54
Ja, az operás is megvan silent assasinra, és nem is öltem egyáltalán(2 accidents...)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 05. 22. 23:57
Idézet: freeone - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 0:53
!SPOILER!
Mielőtt fenn találkozna a haverral, kell kicsinálni:) Még mikor lennvan a pincében. Kezdj azzal, hogy rögtön lerohansz a pincébe a tér felől.
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
Lehet úgy is, hogy a téren átmész, lefelé a borospince felé. A lépcső tetejénél álló őr meg nem vesz észre, ha a lépcsőnek a jó oldalán mész lefelé. Ha nem, akkor peched van. Ha leértél, akkor el kell rejtőzni a szekrényben, és a célszemély arra fog elsétálni. Akkor ki a szekrényből, és a fiber wire-el simán megfojtani, majd a testét elrejteni. És utána lehet tovább menni a 2. célszemély irányában.
Elküldve: 2006. 05. 23. 00:03
Na, végigvittem a demót.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Nem rossz, de vannak hibái. Majd holnap írok. Pá!

Nem rossz, de vannak hibái. Majd holnap írok. Pá!
Elküldve: 2006. 05. 23. 00:07
A demo-nak mintha semmi köze nem lenne magához a játékhoz. A trailer pályát tartalmazza, és sem lopakodni nem kell annyira, sem a featurek nincsenek benne. Próbáld ki a többi pályát a full-ban, és szonyatosan be fog jönni a game szerintem neked, akár fps, akár tps módban játszod. Ha a thief-et annyira szereted, akkor ezt is imádni fogod.
Elküldve: 2006. 05. 23. 00:29
Köszi! Vágom, vettem :Đ
Mennyit fogok én még itt kérdezni
Mennyit fogok én még itt kérdezni
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 05. 23. 11:35
!!! SPOILER !!!
A Delgado-s map-on vettem magamhoz egy Silverballer-t, és vettem hozzá egy silencert / hangtompítót. Elutaztam, és a térről egyből lementem szemközt a borospincébe. Ott lesétáltam a lépcsőn, a belső, sötétebbik felén mentem, és így nem vett észre a lépcső tetejénél álló őr. Ott bebújtam a szekrénybe, és elrejtőztem. Megvártam, amíg a célszemély piros pólóban arra sétál, és ekkor kiugrottam. Sajnos egyből felismert, mert fekete öltönyben, fekete bőrkesztyűben voltam, kopaszon. Mivel nem volt nálam fegyver, ő pedig húzta elő, ezért lecsaptam, elvettem tőle az automata fegyvert, és azzal eltettem láb alól. Mivel előtte őrökért kiáltott, meg a lövés is hangos volt, ezért visszabújtam a szekrénybe. Egyből ott termett vagy 3-4 őr, járkáltak, kerestek, de a szekrénybe hál' az égnek nem néztek be. Itt készítettem is két shotit:

A 2.-on már jól látszik, hogy "becsomagolták" "szegényt", otthagyták a földön, és mindenki ment a maga dolgára, mintha mise törpént volna. [#wink]
!!! SPOILER VÉFE !!!
A Delgado-s map-on vettem magamhoz egy Silverballer-t, és vettem hozzá egy silencert / hangtompítót. Elutaztam, és a térről egyből lementem szemközt a borospincébe. Ott lesétáltam a lépcsőn, a belső, sötétebbik felén mentem, és így nem vett észre a lépcső tetejénél álló őr. Ott bebújtam a szekrénybe, és elrejtőztem. Megvártam, amíg a célszemély piros pólóban arra sétál, és ekkor kiugrottam. Sajnos egyből felismert, mert fekete öltönyben, fekete bőrkesztyűben voltam, kopaszon. Mivel nem volt nálam fegyver, ő pedig húzta elő, ezért lecsaptam, elvettem tőle az automata fegyvert, és azzal eltettem láb alól. Mivel előtte őrökért kiáltott, meg a lövés is hangos volt, ezért visszabújtam a szekrénybe. Egyből ott termett vagy 3-4 őr, járkáltak, kerestek, de a szekrénybe hál' az égnek nem néztek be. Itt készítettem is két shotit:

A 2.-on már jól látszik, hogy "becsomagolták" "szegényt", otthagyták a földön, és mindenki ment a maga dolgára, mintha mise törpént volna. [#wink]
!!! SPOILER VÉFE !!!
Elküldve: 2006. 05. 23. 11:39
Nem egy könnyű játék. Normal módban játszok de így is nagyon hamar le tudnak szedni. Sebaj úgyis únom az olyan game-eket amiket két nap alatt végig lehet tolni.
Elküldve: 2006. 05. 23. 11:42
bepe ekkora fps-számmal hogy tudod élvezni a játékot? ott vagy egy szekrényben, kép fele el van takarva,és így is csak 14 fps.
én azért szedtem le, mert elég szarul ment, majd ha jobb gépem lesz visszarakom
én azért szedtem le, mert elég szarul ment, majd ha jobb gépem lesz visszarakom
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Súgó
A téma zárva.