Hitman 4
Elküldve: 2006. 05. 23. 21:40
Na kiderül, hogy müxik-e jól a képfeltöltés, nekem még az életben nem sikerült azzal képet beszúrnom.
Elküldve: 2006. 05. 23. 21:41
Ugye abszolúte beleillek az operaházban bámészkodó túristaseregbe?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Elküldve: 2006. 05. 23. 22:08
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 22:28
A mentési rendszer csak nekem nem tetszik? Mert szerintem arra kényszerít, hogyha már leülsz a game elé, akkor egy pályát muszály egy ültő helyedben végigcsinálni, különben elvész az azon a pályán való ténykledésed, a 3 mentett slottal együtt. Az okés, hogy utána a map-ot újrakezdheted, na de ez milyen dolog. Ha én nem szeretnék két órán keresztül egyhuzamba játszani, akkor had menthessek már úgy, hogy a pályán belüli mentésem is visszatölthető legyen később.. Na mind1, ez nekem nagyon nem tetszik benne.
Tedd le tálcára.
Elküldve: 2006. 05. 23. 22:15
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 0:57
Lehet úgy is, hogy a téren átmész, lefelé a borospince felé. A lépcső tetejénél álló őr meg nem vesz észre, ha a lépcsőnek a jó oldalán mész lefelé. Ha nem, akkor peched van. Ha leértél, akkor el kell rejtőzni a szekrényben, és a célszemély arra fog elsétálni. Akkor ki a szekrényből, és a fiber wire-el simán megfojtani, majd a testét elrejteni. És utána lehet tovább menni a 2. célszemély irányában.
lol, mit magyarázok x ideje....
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 05. 23. 22:29
Az operaházas pályán megtaláltátok azt a helyet, ahol föl lehet menni a kupolába a galambos részhez? Onnan nagyon szépen ki lehet szedni a célszemélyt, csak az a baj, hogy a magammal hozott sniper suitcase-t le kellett raknom egy ponton, mert túl gyanús volt, miután munkásruhába öltöztem.
Elküldve: 2006. 05. 23. 22:31
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 23:29
Az operaházas pályán megtaláltátok azt a helyet, ahol föl lehet menni a kupolába a galambos részhez? Onnan nagyon szépen ki lehet szedni a célszemélyt, csak az a baj, hogy a magammal hozott sniper suitcase-t le kellett raknom egy ponton, mert túl gyanús volt, miután munkásruhába öltöztem.
Én ott azt csináltam, hogy a kivégzőtiszt stukkerét kicseréltem igazira, és mikor az tényleg lelövi a célszemélyt, a rajongó odarohan. Na akkor lehet az állványról figyelni, és a megfelelő pillanatban a fejére robbantani a csillárt
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 05. 23. 22:59
Nah én megint sikeresen elakadtam.
És megint 1 hülye video miatt.
A better watch out pályán hól találom azt az átkozott kazettát?
És megint 1 hülye video miatt.
A better watch out pályán hól találom azt az átkozott kazettát?
Elküldve: 2006. 05. 23. 23:15
Idézet: freeone - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 23:31
Én ott azt csináltam, hogy a kivégzőtiszt stukkerét kicseréltem igazira, és mikor az tényleg lelövi a célszemélyt, a rajongó odarohan. Na akkor lehet az állványról figyelni, és a megfelelő pillanatban a fejére robbantani a csillárt 
Én meg fölmentem a boltívre, és fölszereltem a bombát. Az 1. számú célpont halt meg, lerobbantottam a csillárt. Aki nézte, a 2. számú célpont odament sírni. Én pedig a felrohanó rendőröket megvártam, és közel mentem hozzájuk, hogy az egyiknek gyanús legyek. Utánamjött, és őt eltettem láb alól, merthogy egyetlen szál fegyver nem volt nálam. A pálya legmagasabb pontján, a madaras résznél kimásztam a szerelőállványra, és ott kisebb tűzharcba keveredtem, meghalt a második számú célpont is. Ekkor szintén átöltöztem, és kifelé kezdtem sétálni. Az lett volna szép, ha kisétálok, de az egyik rendőr kiszúrt. De akkor már nem tudtak mit tenni, a kijárathoz rohantam, és meglógtam.
Elküldve: 2006. 05. 23. 23:17
Jah, egyébként meg lehet buherálni a gamét, hogy ne csak PS 2.0-ás DX9-es kártyán fusson. Ha érdekel valakit, leírom, hogy hogyan..
Elküldve: 2006. 05. 24. 09:23
na elkezdem énis ujra a játékot, az uj gép alatt már pöpecül megy
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 05. 24. 10:54
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 10:23
na elkezdem énis ujra a játékot, az uj gép alatt már pöpecül megy 
am2?
Elküldve: 2006. 05. 24. 10:57
Ki hogy csinálta meg az Operaházas pályát? Én 3 embert öltem meg, az egyik célszemélynek a fejére robbantottam a bombával a mennyezetet, mikor az előadás zajlott.
Rengeteg befejezési mód van azon a pályán is. Jah, amit írtam, hogy Thug minősítést kaptam = ez ha jól fordítottam, akkor orvgyilkost jelent. És mindezt a 3 killel.. akkor mi kellhet a Hitman meg a Silent Assassin minősítéshez?
Elküldve: 2006. 05. 24. 10:59
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 11:57
Thug minősítést kaptam = ez ha jól fordítottam, akkor orvgyilkost jelent. És mindezt a 3 killel.. akkor mi kellhet a Hitman meg a Silent Assassin minősítéshez? 
Hát logikusan 2 ill 1 kill
Akkor komolyabban
Valaki beírná, hogy a minősítések hogy számítódnak ki?
Szerkesztette: Pietrosz 2006. 05. 24. 11:06 -kor
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 05. 24. 11:06
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 11:59
Hát logikusan 2 ill 1 kill 
Na dehát ha egyszer 2 célszemély van? Akkor hogyhogy 1 kill? A másikat balesetnek kell álcázni úgy, hogy kicserélem a töltetlen pisztolyt a töltöttre az előadás előtt?
Elküldve: 2006. 05. 24. 16:07
Én azon kaptam fel a vizet, hogy a szanatóriumos pályán, ahol nem öltem meg csak a célpontokat, és senki nem is gyanakodott rám soha, professional minősítést kaptam arra fel, hogy a "noise" túl magas volt. Ez vicc
Biztos az a baja hogy ahol nem nézett senki, rohantam.
Elküldve: 2006. 05. 24. 16:08
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 24., szerda - 12:06
Na dehát ha egyszer 2 célszemély van? Akkor hogyhogy 1 kill? A másikat balesetnek kell álcázni úgy, hogy kicserélem a töltetlen pisztolyt a töltöttre az előadás előtt?
Az operás pályán nekem 0 kill, 2 accidents
Szerkesztette: freeone 2006. 05. 24. 16:09 -kor
Elküldve: 2006. 05. 24. 16:48
A szanatóriumos pályán Agent Smith hol a tökömbe van?
Merthogy nem találom sehol. Egy bomba-lerakó helyet találtam meg, a lámpánál fönt, és azzal megöltem valakit, de nem a célszemélyt, hanem azt a lila köpenyes részeg disznó köcsögöt, aki állandóan rájárt ott a piára.
Elküldve: 2006. 05. 24. 17:11
Hogy lehetne megcsinalni azt a palyat SAra,ahol paraszteknal megy az eskuvo? :confused:

Súgó
A téma zárva.