Hitman 4
Elküldve: 2005. 02. 07. 14:18
A hivatalos web-lapra ( http://www.eidosinteractive.com/gss/legacy...m/index_us.html ) gyakorlatilag kb. egy fél éve nem került fel semmi sem. Egy képen kívül, amit már ismerünk máshonnan, semmi nincs ott.
Elküldve: 2005. 05. 09. 16:52
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 17:12
Azt a zenét ami a trailer alatt megy, honnan tudnám letölteni, vagy valaki kirippelné nekem, köci!
Megcsinálnámés is, csak most technikai problémáim vannak
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 05. 09. 19:43
Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 17:52
Azt a zenét ami a trailer alatt megy, honnan tudnám letölteni, vagy valaki kirippelné nekem, köci!
Má' nem köe
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 05. 10. 21:27
most látom,ez ugyanaz, csak sokkal jobb minőségben
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 06. 28. 15:47
Az emberek hasonlítanak a SC:Chaos Theory-ban levőkre (grafikailag) csak ott sokkal szebben ki voltak /vannak/dolgozva :o
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 06. 28. 16:19
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 15:47
Az emberek hasonlítanak a SC:Chaos Theory-ban levőkre (grafikailag) csak ott sokkal szebben ki voltak /vannak/dolgozva :o
ja, csak az egy nyálgame, amcsi öntudatúaknak, ez meg egy elég jó gyilkolós játék
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2005. 07. 06. 14:21
HCgamer cikk
Flynn a FlatOut lehúzása után nállam eltemette magát,de ez után? elég csak az utolsó 4-5 sort elolvasnotok
Flynn egy hülye f@sz szvsz
Flynn a FlatOut lehúzása után nállam eltemette magát,de ez után? elég csak az utolsó 4-5 sort elolvasnotok
Elküldve: 2005. 07. 06. 15:51
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 15:21
HCgamer cikk
Elolvastam a cikket. A cikkiró teljesen hibás koncepcióra építi fel az egészet. Abból indul ki, hogy neki az első rész nem tetszett, nem ment. Nyilván a többi is tökszar lesz. Meghogy döntse el az Eidos hogy lopakodós vagy hentelős cuccot akar kiadni. A cikkíró csak a dolog lényegét nem volt képes megérteni. Hogy a hitman széria a kettőt vegyíti. Én személy szerint nagyon élveztem eddig mindhárom részt, és tök büszke vagyok rá, hogy a Contracts minden pályáját megcsináltam Silent Assassinra. Az első rész még elég bugos volt, de a második és a harmadik nagyszerű volt. Egy igazi cikkíró pedig nem gondolja, hogy lehúzhat egy játékot csak azért mert ő béna hozzá. Szerintem sürgősen nyugdíjazni kellene a fickót.
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:44
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 14:21
HCgamer cikk
Micsoda összefogalmazási késség
A grafikára elég ránézni, hogy tudjuk, hogy nem lesz valami jó. A gépigény talán elfogadható lesz, de érzem, hogy az új Glacier engine csak arra lesz jó, hogy atomerőművet igényeljen a ronda prezentációjához. Meglátjuk. A megjelenés év végére várható, még szerencse, hogy sok másik produktum is akkor jelenik meg, így nyugodtan kihagyhatjuk majd.
Ui.: A mesterséges intelligenciáról azért nem írok semmit, mert a sok ígérgetés ellenére úgyis tudjuk, hogy szar lesz.
Ez teljesen hülye
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 07. 06. 16:45 -kor
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:54
Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. júl. 6., szerda - 17:44] Micsoda összefogalmazási késség
A grafikára elég ránézni, hogy tudjuk, hogy nem lesz valami jó. A gépigény talán elfogadható lesz, de érzem, hogy az új Glacier engine csak arra lesz jó, hogy atomerőművet igényeljen a ronda prezentációjához. Meglátjuk. A megjelenés év végére várható, még szerencse, hogy sok másik produktum is akkor jelenik meg, így nyugodtan kihagyhatjuk majd.
Ui.: A mesterséges intelligenciáról azért nem írok semmit, mert a sok ígérgetés ellenére úgyis tudjuk, hogy szar lesz.
Ez teljesen hülye

Ez teljesen hülye
Ez pont az a játék szvsz, ami a konkurencia játékaival fölveszi a versenyt, és nem is olyan hülye benne az AI. Valamilyen szinten direkt hülyére kell csinálni, hogy a luser gamer meg tudja csinálni Silent Assassin minősítésre.
Üdv: Bepe
Szerkesztette: bepe_79 2005. 07. 06. 17:01 -kor
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:56
ez Luser nekem szólt?
Megtudhatnám miért? 
Csak tudnám miért megy 1 ilyen idióta barom cikkírónak.
Csak tudnám miért megy 1 ilyen idióta barom cikkírónak.
Elküldve: 2005. 07. 06. 16:58
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. júl. 6., szerda - 16:57
akkor énis szerk...
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 07. 06. 16:58 -kor

Súgó
A téma zárva.