HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman 4

#901 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 04:18

Kép

Nem hiszem h ennél az embernél agent47-hoz jobban illő karaktert tudnának találni a földön. Namind1. Tigon csinálja a muvit az meg dizelé' szal övé lesz a főszerep is sajna. Remelem nem cseszik el ezt az adaptaciot is...
"I have to do this..."

#902 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 11:05

Statham sem az igazi-bár dieselnél persze sokkal jobb. De tökmindegy, egyszerűen szánalmas, hogy létezik egy színész(úgyértem valódi, színházi színész), akiről mintázták a 47-est, a hangja is ő minden részben, és nem őt hívják meg szerepelni, mert egy b.zi amatőr magának akarja a szerepet. :down:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1155636627.jpg

Szerkesztette: freeone 2006. 08. 15. 11:10 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#903 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 18:47

Idézet: freeone - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 12:05

Statham sem az igazi-bár dieselnél persze sokkal jobb. De tökmindegy, egyszerűen szánalmas, hogy létezik egy színész(úgyértem valódi, színházi színész), akiről mintázták a 47-est, a hangja is ő minden részben, és nem őt hívják meg szerepelni, mert egy b.zi amatőr magának akarja a szerepet. :down:

Szánalmas az szvsz, ha szerinted egy 30+ milliós filmhez egy tökéletesen ismeretlen főszereplőt választanak, a film meg jól buktázik. Statham jobb lenne mint Diesel, ez van.

#904 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 20:41

Khm... Jason Statham: " I'm a professional hitman". Csak megkapta a bérgyilkos-szerepet. :)
http://movies.yahoo....o&id=1808725259

#905 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 09:33

Erre a hitman moviera kivancsi leszek nagyon...bar meg nem lattam eddig jo adaptaciot jatekbol :( .

#906 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 11:45

Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 19:47

Szánalmas az szvsz, ha szerinted egy 30+ milliós filmhez egy tökéletesen ismeretlen főszereplőt választanak, a film meg jól buktázik. Statham jobb lenne mint Diesel, ez van.

Ennek a filmnek is, mint az összes játékadapciós filnek szinte, a játék rajongói fogják a törzsközönségét jelenteni. És ők értékelik  hűséget a játékhoz.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#907 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 16:03

ÁZZE  :omg:  :reklamacio:

Idézet

Az Aint It Cool ("Hát nem király?") nevű honlap egy érdekes update-el szolgált a Hitman filmről, amelyet most már hamarosan tényleg elkezdenek forgatni.

Skip Woods végre elkészült a forgatókönyvével (ő írta a Kardhalét is), Vin Dieselt pedig kirúgták Hitman szerepéből, helyette Timothy Olyphant lesz a főszereplő, aki többek között a Deadwood című tévésorozat sztárja. Eddigi filmjszerepeire visszagondolva (überlaza, állandóan szövegelő, kicsit belőttnek tűnő csávók) nehezen tudom elképzelni a sztoikus, hallgatag Hitman szerepére, de még mindig jobb választásnak tűnik, mint Vin Diesel... Szerintetek?

Kép

Ezt ugye nem gondolják komolyan?  :rolleyes:

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 12. 05. 16:07 -kor

#908 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 16:05

ebből akarnak hitmant?  :omg:
JóSebesség

#909 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 16:06

Aham  :omg:
Még Dízel is 10000x jobb lett volna  :rolleyes:

#910 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 16:21

Mi a fa*zt csinálnak ezek jájj ázzer!??!!?!?

:omg:  :omg:

Szerk: ennél még énis jobban eljátszanám. :rolleyes:  :Đ

Szerkesztette: Finix 2006. 12. 05. 16:23 -kor

#911 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 16:23

Miért nem mindjárt Leonardo Di-KÁBRIÓT kérték fel a szerepre?  :omg:

#912 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 17:08

Mert lopakodás közben elcsúszott volna mindig a nyáltengeren...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#913 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 17:12

:D
Zárlatos lett volna a TV a sok nyáltól  :omg:  :D

#914 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 18:02

Akkor ide is :Đ :

Kép

#915 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 10:16

Na, újra nyomom a game-t, így 2-3 év után már post process effect-el is jól fut a laptopom 8600 GT-jén. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy lehet, hogy nem is volt még ilyen kártya, amikor 2006-ban a Hitman: Blood Money kijött, így 2009-ben már élvezhetően fut a configomon.  :D Újra végignyomom az iszonyat feelinges pályákat, és most próbálom őket máshogy teljesíteni, meg még kevesebb henttel.  :cool:

#916 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 10:21

Kép

#917 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 10:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 10:16

Na, újra nyomom a game-t, így 2-3 év után már post process effect-el is jól fut a laptopom 8600 GT-jén. Illetve inkább úgy fogalmazok, hogy lehet, hogy nem is volt még ilyen kártya, amikor 2006-ban a Hitman: Blood Money kijött, így 2009-ben már élvezhetően fut a configomon.  :D Újra végignyomom az iszonyat feelinges pályákat, és most próbálom őket máshogy teljesíteni, meg még kevesebb henttel.  :cool:

Jó neked én maradok az első résznél.A sok bug miatt nehéz de még igy is jobb mint mint bármelyik másik része.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#918 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 11:39

Idézet: djculture - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 10:32

Jó neked én maradok az első résznél.A sok bug miatt nehéz de még igy is jobb mint mint bármelyik másik része.

Én úgy tudom, hogy a Hitman 4 az 1.2-es patchel már nem bugos. Talán egy pályán lehetnek gondok a g gombbal, a fegyver eldobással, de az a tört verzióknál van csak. Tehát szerintem legújabb patch-el bőven játszható a Blood Money.

#919 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 12:18

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. febr. 14., szombat - 11:39

Én úgy tudom, hogy a Hitman 4 az 1.2-es patchel már nem bugos. Talán egy pályán lehetnek gondok a g gombbal, a fegyver eldobással, de az a tört verzióknál van csak. Tehát szerintem legújabb patch-el bőven játszható a Blood Money.

Az jó csak én az egyesröl beszéltem az a legjobb és sajnos bugos is de az adja vissza legjobban a lopakodást még mindig. :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#920 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 17:41

A Curtains Down nevű pályán összesen négy embert tettem el, de ebből csak kettőt számolt gyilkosságnak, kettőt meg balesetnek, és így is csak Contract Killer minősítést kaptam. Bementem az Operába, ott a rendőrök nem figyeltek eléggé, mert a vendégekkel voltak elfoglalva, pedig egy full fekete egyenruhás, apagyilkos tekintetű ember, fekete kesztyűvel a kezén és aktatáskával a kezében egy kicsit feltűnő csak, meg egy kicsit gyanús csak  :D , na mindegy, lementem a körfolyiosóhoz, majd az egyik lépcsőlejárónál leosontam, ahol nem állt rendőr sem és biztonsági őr sem. Át a munkások területén, át az öltözőknél, és felmentem a kupolához. Ott az egyetlen munkást lelöktem a magasból (baleset, ezt nem is szamította kill-nek), majd a bombát ráerősítettem a színpad feletti állványzatra, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.  :D  (legelsőnek anno én sem így csináltam, de most már tudom, hogy így is lehet..) Utána továbbmentem az ajtón a kupolához, és ott kicsomagoltam a sniper rifle-t az aktatáskából. Még a hálón sem kellett leereszkedni, az egyik célpont ott ült a páholyban, egy lövéssel kiszedtem. Utána vártam a kupolánál kicsit, elkezdődött a darab részlete, és aktiváltam a bombát. Az állványzat leesett, célpont megvan, meghalt, balesetnek álcázva az egész. Ezek után szépen kifelé sétáltam, de az egyik rendőr lebuktatott volna, így gyorsan eltettem láb alól a hangtopítóssal, hogy ne csapjon nagy zajt, ezek után szépen kisétáltam az operaházból a pisztoly elrakása után. 2 kill, 2 lövés, 2 baleset, és csak Szerződéses Gyilkos rank. Mi kell akkor a Silent Assassin-hez?

Kép

Kép

Kép

Kép

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • Nem indíthatsz témát.