HWSW Informatikai Kerekasztal: Garancia tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Garancia tapasztalatok átvert illetve elégedett vevők! Értékeld a témát: -----

#971 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:03

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 13:52

Az utolsó előtti tételre akartam még valamit reagálni, de nem látom értelmét a veled való kommunikációnak. Szevasz.

az egész kommunikációnk értelmetlen volt. de remélhetőleg annyi megmarad a zutókornak, h egy letört műanyag bigyó miatt, aminek egyértelműen semmi köze sincs a meghibásodáshoz s amely a rendeltetésszerű használatot nem gátolja, nem biztos, h hagynia kell elhajtani magát vevőként, még ha az nagy feneséges szervizlapon, melyet az eladó szerv lobogtat, az szerepel is, h fizikai hiba miatt nem is vették át tőle, vagy azért dobta vissza az magasságos nagyker.
én értem, h ezt a kereskedő nyeli majd be, de ez itten fogyasztóvédelem vagy mifene, nem kiskereskedelmi érdekvédelem. akik prostituáltnak állnak, nem háborodjanak fel, ha nemi kapcsolat éri őket. ahol fát vágnak, ott forgács is van. meg ilyenek.

Szerkesztette: avman 2008. 07. 25. 13:11 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#972 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:11

Nem! Itt nem a tiszteletről és a vevő felé történő feltétlen nyalásról volt szó. Egy képzett, rutinos boltos, kereskedő (nem hirtelen odarittyentett, minimálbérért görcölő szerecsétlen) tudja kezelni a vevők problémáit. Nem szabad hagynia, hogy egy idióta legyőzze a rutinjával és magával rántsa az primitivitás, agresszió örvényébe. Rövid tájékoztatás, rövid jegyzőkönyv, korrektség. Ha jogos, teljesíteni kell az igényt. Ha nem, írásba adni a nemleges választ.

Úgy tapasztaltam, hogy a vita eldurvulásába legtöbbször a boltos magatartása is belejászik.

2-More: nem kell hozzá jogásznak lenni. A Ptk. vonatkozó részei kinyomtatva 2 A4-es oldalra, azaz 1 lapra ráférnek. A 151/2003. kormányrendelet szintén ennyi. A 49/2003. GKM rendelet szintén. Ez összesen 6 oldal. Ehhez hozzájöhet még 1 pár soros tájékoztató, hogy további problémáival fordulhat a vevő a fogyasztóvédelemhez, jegyzőhöz, békéltető testülethez, bírósághoz. Mindez belefér egy 7 oldalas (4 lapos) kis füzetkébe, amit ki lehet akasztani a vásárlók könyve mellé. A fontosabb mondatokat alá lehet benne húzni. Ezzel a jogi tájékoztatás letudva, ennyit még a legtürelmetlenebb ember is el tud olvasni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#973 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 07. 25. 13:22

így van. ha valakinek problémája van és az álláspontok nem közelednek, a legegyszerűbb és a legkorrektebb tájékoztatni a vevőt, h van egy úgynevezett békéltető testület ahova fordulhat, melyet a helyi iparkamara működtet, ahol ingyen és bérmentve, nem kötelező érvénnyel eldöntik a vitás felek közt a kérdést fogyasztóvédelmi és kereskedelmi oldalról egyaránt, függetlenül képviseltetve, mint vica versa anyázni.
a fagyasztóvédelem semmit nem ér. ők is átálltak a bírságolós oldalra, ergo, ha olyan problémája van vkinek, ami ptk. felé hajlik, csekket meg nem lehet érte adni, magasról letojják a fejét és adnak vmi lagymatag, semmiérő választ.

Szerkesztette: avman 2008. 07. 25. 13:26 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#974 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 14:33

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2008. júl. 25., péntek - 14:11

belefér egy 7 oldalas (4 lapos) kis füzetkébe
...
ennyit még a legtürelmetlenebb ember is el tud olvasni.

ajaj, dehogy tud. nagyon el vagy tevedve. :)
funkcionalis diszlexya (akarom mondani analfabetizmus) mindenhol es mindenkinel.
(ha ugy tetszik a pult mindket oldalan.  :Đ)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#975 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 25. 16:38

g@by, ilyen postokat a Visszabeszelobe, ha kerhetem. Ha meg egyszer moderalnom kell miattad a topikot, bizisten felfuggesztem a hozzaszolasi jogodat.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó