HWSW Informatikai Kerekasztal: The Sims 2. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Sims 2.

#161 Felhasználó inaktív   laszkan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 27. 08:38

Sziasztok!

Kerdesem lenne: Tul sokan vagyunk a csladban, hogyn lehet a letszamot ugy csokkenteni, ha nem akarom, hogy az illeto sim elhalalozzon? Hozzamkoltozott a csajom, es hozta a baratnojet is. Eleinte nem volt gond, mert jol keresett, viszont most mar gyerek utan kicsit zavaro. Egyre tobben vagyunk. Mas: Megfigyeltetek, hogy ha megkered a csaj kezet, es igent mond, akkor innentol ott a gyuru az ujjadon, es hiaba ismerkedsz mas csajokkal, nem engedi a csokot es a tobbi udvarlos temat. A simem Love mashine, es mint olyan, az igenyei is megkovetelnek, hogy flortoljon massal is. Kenytelen voltam hat jol osszebalhezni az asszonnyal, aztan visszakerni a gyurut. Ket napig tartott, egy eletre megutaltak egymast. Na ekkor vettem eszre, hogy terhes. Lehetett megint befuzni. Egyszo, mint szaz: figyelj, kinek kered meg a kezet :)

#162 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 08:49

Hi!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon Pleasantville-ben hogyan lehet UFO-t vagy szellemmet látni? :)
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#163 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 27. 09:01

Idézet: laszkan - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 9:38

Sziasztok!

Kerdesem lenne: Tul sokan vagyunk a csladban, hogyn lehet a letszamot ugy csokkenteni, ha nem akarom, hogy az illeto sim elhalalozzon? Hozzamkoltozott a csajom, es hozta a baratnojet is. Eleinte nem volt gond, mert jol keresett, viszont most mar gyerek utan kicsit zavaro. Egyre tobben vagyunk. Mas: Megfigyeltetek, hogy ha megkered a csaj kezet, es igent mond, akkor innentol ott a gyuru az ujjadon, es hiaba ismerkedsz mas csajokkal, nem engedi a csokot es a tobbi udvarlos temat. A simem Love mashine, es mint olyan, az igenyei is megkovetelnek, hogy flortoljon massal is. Kenytelen voltam hat jol osszebalhezni az asszonnyal, aztan visszakerni a gyurut. Ket napig tartott, egy eletre megutaltak egymast. Na ekkor vettem eszre, hogy terhes. Lehetett megint befuzni. Egyszo, mint szaz: figyelj, kinek kered meg a kezet :)

Költöztetés: akit el akarsz tűntetni, az újságból elolvastatod vele a "find own place" vagy mifene nevű opciót. Ott aztán ki is jelölheted, kit vigyen még magával :) Ha senkit, akkor csak simán klikk a pipára.
Már jön is a taxi, könnyes búcsú, és az illető kint találja magát az adott város képernyőjén, lehet új házba költöztetni, törölni, stb...

#164 Felhasználó inaktív   rumos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 10:23

pár oldallal ezelőtt vki kérdezte, hogy a "The application has crahsed. The application will now terminate" hibaüzenet mitől van.
nos, nekem is hasonló problémáim vannak.
(dx 9c és catalyst 4.7 van fent)
eleve érdekes hogy rögtön a játék elején ahogy a város felett megy a camera, a fáknak ilyen "újságpapír" texturájuk van. vagy ez is a warez verzió jellegzetessége?
aztán kiválasztom mondjuk a goth családot, tölt egy kicsit, majd jön a fenti hibaüzenet.
vagy csak simán lefagy az egész.
vkinek vmi ötlet?

#165 Felhasználó inaktív   laszkan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 11:06

Idézet: PolaR - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 8:01

Költöztetés: akit el akarsz tűntetni, az újságból elolvastatod vele a "find own place" vagy ....

Koszi!
Mukodik, vegre elferunk a hazban :)

#166 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 19:36

Nem gondoltam volna, hogy én ezzel játszani fogok, de hát istenem :)

Sikerült kis híján megölnöm a pasit, akit kontrollálok... épp szerelt valami elektromos eszközt, mikor agyonvágta az áram. :D
Mivel a mentalitásának egyik célja, hogy megmeneküljön a haláltól (+8000), így aztán alapvetően örültem az esetnek :).

Odament a barátnőm és könyörgott a kaszásnak, hogy ne vigye már el, és kérése meghallgatásra talált, én meg közben padlóztam a röhögéstől, ott füstöl a hullám a földön, és feltámasztotta a kedves "Grim Reaper"  :cool: .

#167 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 27. 21:18

Idézet: rumos - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 9:23

pár oldallal ezelőtt vki kérdezte, hogy a "The application has crahsed. The application will now terminate" hibaüzenet mitől van.
eleve érdekes hogy rögtön a játék elején ahogy a város felett megy a camera, a fáknak ilyen "újságpapír" texturájuk van. vagy ez is a warez verzió jellegzetessége?
aztán kiválasztom mondjuk a goth családot, tölt egy kicsit, majd jön a fenti hibaüzenet.
vkinek vmi ötlet?

HT-s procid van ?
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#168 Felhasználó inaktív   Bazijoe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 09:06

Idézet: rumos - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 11:23

vkinek vmi ötlet?

Házi közvéleménykutatásom alapján úgy tűnik ez valami ati driver gond. Legalábbis 2 havernál ugyanez a game, nagyjából ua. a konfig, a videókártyát kivéve, és náluk nem crash-el le a játék soha. Nálam meg több-kevesebb idő után mindíg. Este majd kipróbálom ezt a 8.07-es bétát....

#169 Felhasználó inaktív   rumos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 15:54

Idézet: Bazijoe - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 8:06

Házi közvéleménykutatásom alapján úgy tűnik ez valami ati driver gond. Legalábbis 2 havernál ugyanez a game, nagyjából ua. a konfig, a videókártyát kivéve, és náluk nem crash-el le a játék soha. Nálam meg több-kevesebb idő után mindíg. Este majd kipróbálom ezt a 8.07-es bétát....

2.66-os P4-em van, Hiányos ismereteim szerint ez nem HT-s.
Előtte 4.3-as Catalyst volt, most meg 4.7-es (vagy 4.8-as, a fene tudja így kívülről  :) ), mindkettővel u.ez volt.

Szerkesztette: rumos 2004. 09. 28. 15:57 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Bazijoe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 20:25

Idézet: rumos - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 16:54

2.66-os P4-em van, Hiányos ismereteim szerint ez nem HT-s.
Előtte 4.3-as Catalyst volt, most meg 4.7-es (vagy 4.8-as, a fene tudja így kívülről  :) ), mindkettővel u.ez volt.

Pentium témában nem tudok nyilatkozni, de az uj beta ati driver nem segített, az tuti. Bár most tovább bírta, kb 45 percig  :D

#171 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 20:31

Nekem Cat. 4.8 van fent, egy R8500 mellett, nem fagyogat és a fák is normálisan néznek ki. Szintén DX9c, meg XP-SP2.
Pentiumos lehetőséget én is passzolom, mert AMD-m van.

Szerkesztette: Taranis 2004. 09. 28. 20:32 -kor

#172 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 20:47

Játszottam 'pár percet', de nem vettem észre semmi újat az első részhez képest, csak annyit, hogy szebb a grafó és többet tölt/szaggat. :think:  :p

#173 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 23:11

Mennyi a sim átlagos élete?
Nagyon nem tetszik nekem ez az időhöz kötöttség. Jó tudom "real life", de nekem valahogy ez egy játékban sem szokott szimpi lenni. Nem lehet kikapcsolni? :)

#174 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 07:26

Ki lehet kapcsolni, ha nagyon érdekel privizz. Amúgy kb 70 nap körül van. (+-x)
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#175 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 08:26

Nem tudjátok hogyan lehet UFO-t látni vagy szellemet? :) Lécci lécci lécci! :D
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#176 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 09:55

Idézet: Neton - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 9:26

Sztem UFO-t a második városban lehet látni, ha távcsővel éjszaka sasolod az eget (gondolom én). Szellemet akkor lehet látni, ha vki meghal, plö meggyullad és jön érte a kaszás.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#177 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 13:25

Idézet: Neton - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 9:26

UFO-t látni szerintem lehet pl. a lezuhant jármű roncsainál esetleg. Bármikor editálhatsz a házad mellé egy ilyet bármelyik városrészben.
Szellemet a játék szerint temetőknél urnáknál lehet látni, viszont temető objektumot én nem találtam. Arra nekem sincs jobb tippem, mint a felettem szólónak.

Szerkesztette: Taranis 2004. 09. 29. 13:30 -kor

#178 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 15:22

Idézet: The JaCKaL - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 8:44

Már megoldodott a problémám :D
Kössz azért a segitséget!
Ha esetleg valakinek hasonlo gondja van annak szivesen segitek.

Engem érdekelne...  :D
JóSebesség

#179 Felhasználó inaktív   Tomboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 15:09

Lészives segítsetek!

Bárhogy telepítem a játékot mindíg szerintem hibás eredményt kapok.  :(
Ha belépek a játékba a telepítés után, akkor minden szép szines jó grafikájú, de amint
kiválasztom, hogy melyik helyszínen szeretnék játszani, minden piros.
Minden a piros árnyalatainak egyikében egyszinűen látszik.
(az egyik ember szinte egésze egy piros, a kanapé másik piros...és így tovább)
a dolgokat csak a körvonalukból lehet felismerni...
DE az "irányító-"/"információs panel" a kép bal alsó sarkában szép szines,és az abból nyíló menü is az. Úgy ahogy lennie kell...
Ez miért van?
Ez valami beállítás kérdése?
Én nem találtam ezt az állítást... :(
KÉRLEK SEGÍTSETEK!

#180 Felhasználó inaktív   Tomboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 30. 15:10

Előre is nagyon KÖSZÖNÖM!

Téma megosztása:

• (19 Oldal)