Kerdesem lenne: Tul sokan vagyunk a csladban, hogyn lehet a letszamot ugy csokkenteni, ha nem akarom, hogy az illeto sim elhalalozzon? Hozzamkoltozott a csajom, es hozta a baratnojet is. Eleinte nem volt gond, mert jol keresett, viszont most mar gyerek utan kicsit zavaro. Egyre tobben vagyunk. Mas: Megfigyeltetek, hogy ha megkered a csaj kezet, es igent mond, akkor innentol ott a gyuru az ujjadon, es hiaba ismerkedsz mas csajokkal, nem engedi a csokot es a tobbi udvarlos temat. A simem Love mashine, es mint olyan, az igenyei is megkovetelnek, hogy flortoljon massal is. Kenytelen voltam hat jol osszebalhezni az asszonnyal, aztan visszakerni a gyurut. Ket napig tartott, egy eletre megutaltak egymast. Na ekkor vettem eszre, hogy terhes. Lehetett megint befuzni. Egyszo, mint szaz: figyelj, kinek kered meg a kezet
The Sims 2.
Elküldve: 2004. 09. 27. 08:38
Sziasztok!
Kerdesem lenne: Tul sokan vagyunk a csladban, hogyn lehet a letszamot ugy csokkenteni, ha nem akarom, hogy az illeto sim elhalalozzon? Hozzamkoltozott a csajom, es hozta a baratnojet is. Eleinte nem volt gond, mert jol keresett, viszont most mar gyerek utan kicsit zavaro. Egyre tobben vagyunk. Mas: Megfigyeltetek, hogy ha megkered a csaj kezet, es igent mond, akkor innentol ott a gyuru az ujjadon, es hiaba ismerkedsz mas csajokkal, nem engedi a csokot es a tobbi udvarlos temat. A simem Love mashine, es mint olyan, az igenyei is megkovetelnek, hogy flortoljon massal is. Kenytelen voltam hat jol osszebalhezni az asszonnyal, aztan visszakerni a gyurut. Ket napig tartott, egy eletre megutaltak egymast. Na ekkor vettem eszre, hogy terhes. Lehetett megint befuzni. Egyszo, mint szaz: figyelj, kinek kered meg a kezet
Elküldve: 2004. 09. 27. 08:49
Hi!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon Pleasantville-ben hogyan lehet UFO-t vagy szellemmet látni?
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon Pleasantville-ben hogyan lehet UFO-t vagy szellemmet látni?
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;
Elküldve: 2004. 09. 27. 09:01
Idézet: laszkan - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 9:38
Sziasztok!
Költöztetés: akit el akarsz tűntetni, az újságból elolvastatod vele a "find own place" vagy mifene nevű opciót. Ott aztán ki is jelölheted, kit vigyen még magával
Már jön is a taxi, könnyes búcsú, és az illető kint találja magát az adott város képernyőjén, lehet új házba költöztetni, törölni, stb...
Elküldve: 2004. 09. 27. 10:23
pár oldallal ezelőtt vki kérdezte, hogy a "The application has crahsed. The application will now terminate" hibaüzenet mitől van.
nos, nekem is hasonló problémáim vannak.
(dx 9c és catalyst 4.7 van fent)
eleve érdekes hogy rögtön a játék elején ahogy a város felett megy a camera, a fáknak ilyen "újságpapír" texturájuk van. vagy ez is a warez verzió jellegzetessége?
aztán kiválasztom mondjuk a goth családot, tölt egy kicsit, majd jön a fenti hibaüzenet.
vagy csak simán lefagy az egész.
vkinek vmi ötlet?
eleve érdekes hogy rögtön a játék elején ahogy a város felett megy a camera, a fáknak ilyen "újságpapír" texturájuk van. vagy ez is a warez verzió jellegzetessége?
aztán kiválasztom mondjuk a goth családot, tölt egy kicsit, majd jön a fenti hibaüzenet.
vkinek vmi ötlet?
Elküldve: 2004. 09. 27. 11:06
Idézet: PolaR - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 8:01
Költöztetés: akit el akarsz tűntetni, az újságból elolvastatod vele a "find own place" vagy ....
Koszi!
Mukodik, vegre elferunk a hazban
Elküldve: 2004. 09. 27. 19:36
Nem gondoltam volna, hogy én ezzel játszani fogok, de hát istenem 
Sikerült kis híján megölnöm a pasit, akit kontrollálok... épp szerelt valami elektromos eszközt, mikor agyonvágta az áram.
Mivel a mentalitásának egyik célja, hogy megmeneküljön a haláltól (+8000), így aztán alapvetően örültem az esetnek
.
Odament a barátnőm és könyörgott a kaszásnak, hogy ne vigye már el, és kérése meghallgatásra talált, én meg közben padlóztam a röhögéstől, ott füstöl a hullám a földön, és feltámasztotta a kedves "Grim Reaper"
.
Sikerült kis híján megölnöm a pasit, akit kontrollálok... épp szerelt valami elektromos eszközt, mikor agyonvágta az áram.
Mivel a mentalitásának egyik célja, hogy megmeneküljön a haláltól (+8000), így aztán alapvetően örültem az esetnek
Odament a barátnőm és könyörgott a kaszásnak, hogy ne vigye már el, és kérése meghallgatásra talált, én meg közben padlóztam a röhögéstől, ott füstöl a hullám a földön, és feltámasztotta a kedves "Grim Reaper"
Elküldve: 2004. 09. 27. 21:18
Idézet: rumos - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 9:23
pár oldallal ezelőtt vki kérdezte, hogy a "The application has crahsed. The application will now terminate" hibaüzenet mitől van.
vkinek vmi ötlet?
vkinek vmi ötlet?
HT-s procid van ?
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2004. 09. 28. 09:06
Idézet: rumos - Dátum: 2004. szept. 27., hétfő - 11:23
vkinek vmi ötlet?
vkinek vmi ötlet?
Házi közvéleménykutatásom alapján úgy tűnik ez valami ati driver gond. Legalábbis 2 havernál ugyanez a game, nagyjából ua. a konfig, a videókártyát kivéve, és náluk nem crash-el le a játék soha. Nálam meg több-kevesebb idő után mindíg. Este majd kipróbálom ezt a 8.07-es bétát....
Elküldve: 2004. 09. 28. 15:54
Idézet: Bazijoe - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 8:06
Házi közvéleménykutatásom alapján úgy tűnik ez valami ati driver gond. Legalábbis 2 havernál ugyanez a game, nagyjából ua. a konfig, a videókártyát kivéve, és náluk nem crash-el le a játék soha. Nálam meg több-kevesebb idő után mindíg. Este majd kipróbálom ezt a 8.07-es bétát....
2.66-os P4-em van, Hiányos ismereteim szerint ez nem HT-s.
Előtte 4.3-as Catalyst volt, most meg 4.7-es (vagy 4.8-as, a fene tudja így kívülről
Szerkesztette: rumos 2004. 09. 28. 15:57 -kor
Elküldve: 2004. 09. 28. 20:25
Idézet: rumos - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 16:54
2.66-os P4-em van, Hiányos ismereteim szerint ez nem HT-s.
Előtte 4.3-as Catalyst volt, most meg 4.7-es (vagy 4.8-as, a fene tudja így kívülről
), mindkettővel u.ez volt.
Pentium témában nem tudok nyilatkozni, de az uj beta ati driver nem segített, az tuti. Bár most tovább bírta, kb 45 percig
Elküldve: 2004. 09. 28. 20:31
Nekem Cat. 4.8 van fent, egy R8500 mellett, nem fagyogat és a fák is normálisan néznek ki. Szintén DX9c, meg XP-SP2.
Pentiumos lehetőséget én is passzolom, mert AMD-m van.
Pentiumos lehetőséget én is passzolom, mert AMD-m van.
Szerkesztette: Taranis 2004. 09. 28. 20:32 -kor
Elküldve: 2004. 09. 28. 20:47
Játszottam 'pár percet', de nem vettem észre semmi újat az első részhez képest, csak annyit, hogy szebb a grafó és többet tölt/szaggat.
| adamx online | my config |
Elküldve: 2004. 09. 28. 23:11
Mennyi a sim átlagos élete?
Nagyon nem tetszik nekem ez az időhöz kötöttség. Jó tudom "real life", de nekem valahogy ez egy játékban sem szokott szimpi lenni. Nem lehet kikapcsolni?
Nagyon nem tetszik nekem ez az időhöz kötöttség. Jó tudom "real life", de nekem valahogy ez egy játékban sem szokott szimpi lenni. Nem lehet kikapcsolni?
Elküldve: 2004. 09. 29. 07:26
Ki lehet kapcsolni, ha nagyon érdekel privizz. Amúgy kb 70 nap körül van. (+-x)
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.
Elküldve: 2004. 09. 29. 08:26
Nem tudjátok hogyan lehet UFO-t látni vagy szellemet?
Lécci lécci lécci!
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;
Elküldve: 2004. 09. 29. 09:55
Idézet: Neton - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 9:26
Lécci lécci lécci! 
Sztem UFO-t a második városban lehet látni, ha távcsővel éjszaka sasolod az eget (gondolom én). Szellemet akkor lehet látni, ha vki meghal, plö meggyullad és jön érte a kaszás.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.
Elküldve: 2004. 09. 29. 13:25
Idézet: Neton - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 9:26
Lécci lécci lécci! 
UFO-t látni szerintem lehet pl. a lezuhant jármű roncsainál esetleg. Bármikor editálhatsz a házad mellé egy ilyet bármelyik városrészben.
Szellemet a játék szerint temetőknél urnáknál lehet látni, viszont temető objektumot én nem találtam. Arra nekem sincs jobb tippem, mint a felettem szólónak.
Szerkesztette: Taranis 2004. 09. 29. 13:30 -kor
Elküldve: 2004. 09. 29. 15:22
Idézet: The JaCKaL - Dátum: 2004. szept. 22., szerda - 8:44
Már megoldodott a problémám 
Kössz azért a segitséget!
Ha esetleg valakinek hasonlo gondja van annak szivesen segitek.
Kössz azért a segitséget!
Ha esetleg valakinek hasonlo gondja van annak szivesen segitek.
Engem érdekelne...
JóSebesség
Elküldve: 2004. 09. 30. 15:09
Lészives segítsetek!
Bárhogy telepítem a játékot mindíg szerintem hibás eredményt kapok.
Ha belépek a játékba a telepítés után, akkor minden szép szines jó grafikájú, de amint
kiválasztom, hogy melyik helyszínen szeretnék játszani, minden piros.
Minden a piros árnyalatainak egyikében egyszinűen látszik.
(az egyik ember szinte egésze egy piros, a kanapé másik piros...és így tovább)
a dolgokat csak a körvonalukból lehet felismerni...
DE az "irányító-"/"információs panel" a kép bal alsó sarkában szép szines,és az abból nyíló menü is az. Úgy ahogy lennie kell...
Ez miért van?
Ez valami beállítás kérdése?
Én nem találtam ezt az állítást...
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bárhogy telepítem a játékot mindíg szerintem hibás eredményt kapok.
Ha belépek a játékba a telepítés után, akkor minden szép szines jó grafikájú, de amint
kiválasztom, hogy melyik helyszínen szeretnék játszani, minden piros.
Minden a piros árnyalatainak egyikében egyszinűen látszik.
(az egyik ember szinte egésze egy piros, a kanapé másik piros...és így tovább)
a dolgokat csak a körvonalukból lehet felismerni...
DE az "irányító-"/"információs panel" a kép bal alsó sarkában szép szines,és az abból nyíló menü is az. Úgy ahogy lennie kell...
Ez miért van?
Ez valami beállítás kérdése?
Én nem találtam ezt az állítást...
KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Súgó
A téma zárva.