HWSW Informatikai Kerekasztal: Megszűnik a GAMER magazin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megszűnik a GAMER magazin R.I.P. Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 26. 22:03

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 21:23

Az igazi au volt, hogy némely guru cikkben is (nem oldmennél),  és még inkább a CoVban még érezhető volt az, hogy a cikkiró nem ájult el az adott hw/sw láttán. Ha valami sz*r volt, akkor odairták, hogy ember, ez egy fos, ne vedd meg, ne játsz vele mert sz*r.

Persze, mert az SpV-CoV időkben nem kapták a szoftvert, hanem lopták (emlékeztek a kazettaküldő szolgálatra? más idők voltak), a végén meg közvetlenül a gyártól kapták. Ha itthoni forgalmazótól kapsz valamit, akkor már mindjárt érdekesebb leírni, hogy ezt ne... A legtöbb magyar "szaklap" hardvertesztje ugyanezért volt (nemcsak volt...) rém fura. De hát ez gondolom nyilvánvaló.

#22 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 22:20

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 21:23

:offtopic:
A Gamestar-ban hwsw cikkek is meg szoktak jelenni. :)
Vagy keverem vmivel? :D

Ez kizárt dolog, mert nem tudom. :) :D  :D

#23 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 22:41

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 16:41

Azért megkérdezhetem: hákkin?

Bármit is mondasz,  nem rajtunk múlt.  A kiadó döntései és balfogásai vitték sírba ezt az újságot. Teljes inkompetencia volt amit műveltek a Gamerrel, nulla marketing, nulla hozzáértés.

#24 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 23:14

Félreértés ne essék PPeter, itt nem a te cikkeidről volt szó, hanem arról a sok nyálasszájú takonyról, aki nem volt rest az interneten innen-onnan összelopott hülyeségeket saját kitalációjaként a nagyérdemű elé tárni. Arról nem beszélve, hogy a HW tesztjei a te cd-irós dolgaidat leszámitva kb ugyannyit értek, mint a kompjúter panoráma, wc völrdm, csip és a többi ilyen szennylap tesztjei, azaz kb egy telefosott búvárruhányit. Minden oldalról csöpögött az, ami a mai világ sajátja lett: vedd meg a hiperszuper 100000re ATI meg 899999es GayForszt és akkor leszel ász mert az a f*sza gyerek akinek 3 pontal többet megy a HáromDéMárk. A játéktesztek szintén arról szóltak, hogy a hwsek mellett a swsek golyóit is polirozzuk már fel a nyelvünkel azért az ingyen tesztpéldányért, na és amit végigjátszás cimen volt pofájuk kiadni, hajjjajjj. Én elismerem, sok a game, mindenről irni kell, de kiadni egy RPG leirását kőkemény 3 oldalban, és odab*szni hogy itt e, paraszt, végijáccás, az nem irás hanem f*szverés.

#25 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 23:32

Az SpV-ben és a CoV-ban az volt a jó, hogy a leírásokat akkor is megaélvezet volt elolvasni, ha esély nem volt arra, hogy valamikor is játsz a játékkal, mert olyan jók voltak. Na meg persze a CoVboy post. :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#26 Felhasználó inaktív   Kasi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 00:13

Gyerekek ilyen nincs! Nagyjából 45 perce olvastam el a topicindító hsz-t, de még mindig sokkos vagyok! Ebben a nyomorult világban mindent elvesznek tőlünk ami jó???  :reklamacio:
Nem értem... Először az 576kByte majd a PC Guru - Gamer???
Ez a két lap végigkisérte az egész gyerekkorom egészen mostanáig, s lényegében miattuk kedveltem meg a PC-k világát!
De most...most mintha valami meghalt volna belőlem...eddig vidáman vártam az éjfélt (fuckin' percdíj) hogy mehessek netre és megnézzem miújság, meg gameljek egy jót, de most itt ülök a sötét szobában, vhogy fázom is, és teljes letargiába estem át...
Reggel lemegyek az újságoshoz és ezzel az utolsó számmal leróvom kegyeletemet egy kornak...egy kornak melyet sosem felejtek el...Viszlát Brazil, Viszlát Lily, Viszlát Mocsy, Viszlát FlatLine, és még sokan mások...jó volt Veletek...Isten Áldjon Titeket továbbra is... R.I.P.
:( :respect:  :respect:  :respect2:  :respect:  :respect: :(

Asszem a holnapi Gamer lesz egy naaggggggyonnn jó darabig az utolsó nyomtaott lap melyet meg fogok venni... mert a többit most hadd ne jellemezzem... pff  :down:
Abit NF7 v2.0@v2.7 }{ AMD Sempron 2000Mhz }2*512Mb DDR 400Mhz Kingston 2-2-2-5 }{ Inno3D 6800 Premium Edition 128MB DDR }{ Seagate 80GB 7200rpmKasi @ HWSW ; Soren @ ph!  - 70/5463171
Bloodscalp
Brynon(Lv60 Human Rogue) - The Sentinels (sentinel)
Lorelin(Lv34 Human Mage) - The Sentinels (alt)
Rejeux(Lv16 Night Elf Priest)

#27 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 27. 06:24

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 23:41

Bármit is mondasz,  nem rajtunk múlt.  A kiadó döntései és balfogásai vitték sírba ezt az újságot. Teljes inkompetencia volt amit műveltek a Gamerrel, nulla marketing, nulla hozzáértés.

Péter, megértelek.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#28 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 08:07

Én nekem megvan az öszes Gurus ujság
Azt hiszem a 10. szám vagy 11. számtol kezdtem vásárolni, majd utána hogy ne legyen hiányos az egyik Ifabon megvettem a hiányzokat is.
Szerintem egy fantasztikus ujság volt a maga idejében.
Onnan van meg a heroes sorozat is jogtisztán. Más kérdés a többi játék engem nem fogott meg.
Nem akarok hizelegni Ppeter-nek de a cikkei szupik voltak abba az időben.
Amikor szétváltak vettem mindkettöből egy ujságot majd leálltam
Sajnos az a hercehurca nem tett jot. Sőt már amikor a Vogel beszállt akkor lehetett látni, hogy itt baj lesz.

Sajnálom, de inkább azt sajnálom mikor a Vogel megvette, akkor már R.I.P-et mondtam.

Igazából az offline ujságoknak az internet miatt hamar vége lesz nekem az a meglátásom igy várható volt.

Theme Parkos Lily leirás még mindig bennem van pedig nem tegnap olvastam
Már van nettem :)

#29 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 27. 08:20

Idézet: bean - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 19:53

Még akkor is jó érzés, hogy ennyi év után még emlékeztek a CoV-ra, ha abban csak kis részem volt ...

Miért, te ki vagy? 0,5?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#30 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 27. 08:22

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 21:23

:offtopic:
A Gamestar-ban hwsw cikkek is meg szoktak jelenni. :)
Vagy keverem vmivel? :D

Mondjuk úgy, hogy van olyan fórumtagunk (több is), aki a GW-ben publikál.

#31 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 10:04

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 9:20

Miért, te ki vagy? 0,5?

Nem, én csak a 46. számnál szálltam be.

#32 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 12:39

ugyan nekem nem a Gamer és a PC Guru volt a kedvenc újságom, a Gamert nem is olvastam soha (bár a Gurut szerettem) én mindig azokat az újságokat olvastam amit a haverom vett :) De ezekből is az 576 KByte-ok voltak szerintem a non plus ultrák. CoVBoy, Vári Zoli, TJ, Veres Miki, ők voltak azok akik az én gyerekkoromat végigkísérték. Az 576 is CoVBoy távozásával vált bennem egyenlővé a nullával, és új gamer lapokat is nagyon ritkán olvastam. Ennek ellenére ki vannak készítve az ebédlőasztal mellé a régi 576-ok, PCFormatok, Computer panorámák, Guruk, stb., és napi rendszerességgel olvasgatok régi cikkeket :) az újak már nem érdekelnek...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#33 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 18:29

én a CoVot, régi Gurut imádtam. aztán a pc guruk elindulása után már nem tetszettek annyira. átálltam pcx-re, az még egy picit adott az érzésből, na meg a Chip még jó volt anno.

Aztán egyszer a kezembe került a Doom1, végigjátszottam, majd 1 hónappal később írták róla az újságban, hogy nemsokára készlesz. Azóta nem olvasok (ilyen témában) offline lapokat, neten mindenről hamarabb szerzek tudomást, és mindezt ingyen. Gyakorlatilag pár év múlva, szépen kimúlik az off sajtó. hogy kár-e érte, nem tudom, de pár napilap kivételével meg fog szűnni.
Hogy megszűnt a Gamer? nem igazán érdekel, bár relatíve korrekt volt a többihez képest(haveréba néha belenéztem), de már bőven hulladék volt pl. a CoV-hoz képest.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#34 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 18:56

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 9:22

Mondjuk úgy, hogy van olyan fórumtagunk (több is), aki a GW-ben publikál.

Ne mondjuk úgy, mert nem erre gondoltam... ;)

#35 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 19:03

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 13:39

ugyan nekem nem a Gamer és a PC Guru volt a kedvenc újságom, a Gamert nem is olvastam soha (bár a Gurut szerettem) én mindig azokat az újságokat olvastam amit a haverom vett :) De ezekből is az 576 KByte-ok voltak szerintem a non plus ultrák. CoVBoy, Vári Zoli, TJ, Veres Miki, ők voltak azok akik az én gyerekkoromat végigkísérték. Az 576 is CoVBoy távozásával vált bennem egyenlővé a nullával, és új gamer lapokat is nagyon ritkán olvastam. Ennek ellenére ki vannak készítve az ebédlőasztal mellé a régi 576-ok, PCFormatok, Computer panorámák, Guruk, stb., és napi rendszerességgel olvasgatok régi cikkeket :) az újak már nem érdekelnek...

CoVBoy az 576 történetében már a "középidőben" érkezett, előtte ő sokkal nagyobbakat alkotott a CoV-ban, még ma is röhögök az évkönyveik idióta cikkjein :D

#36 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 27. 19:16

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 19:56

Ne mondjuk úgy, mert nem erre gondoltam... ;)

Most látom... természetesen GS-ben (Gamestar) publikál, nem GW-ben!  :)

#37 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 20:19

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 9:20

Miért, te ki vagy? 0,5?

:omg:  :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#38 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 21:37

http://pcvilag.muska...news.index.html

#39 Felhasználó inaktív   Kasi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 23:13

Idézet: bean - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 22:37

Nna ez egy jóó oldal!  :D

Egyébként lehet hogy már csak a szívem mondatja velem, de ez a Gamer-nuku téma végleges??
Mert az "utolsó" számban még be van írva a köv. havi tartalom...vagy ez az egész lapzárta után dőlt el?  :(
Sebaj, Gratulálok Nektek mert az uccsó szám fasza lett, és a létező legjobb filmet pakoltátok mellé!
SHOP-STOP RULEZ!!!  :respect:  :respect:  :D
Abit NF7 v2.0@v2.7 }{ AMD Sempron 2000Mhz }2*512Mb DDR 400Mhz Kingston 2-2-2-5 }{ Inno3D 6800 Premium Edition 128MB DDR }{ Seagate 80GB 7200rpmKasi @ HWSW ; Soren @ ph!  - 70/5463171
Bloodscalp
Brynon(Lv60 Human Rogue) - The Sentinels (sentinel)
Lorelin(Lv34 Human Mage) - The Sentinels (alt)
Rejeux(Lv16 Night Elf Priest)

#40 Felhasználó inaktív   spacer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 11:40

Érdekes, lehet, hogy kinőttem belőle, de amióta bekötötték nálam a netet azóta egy számtech lapot se vettem. Nemcsak azért mert sajnáltam ezreket kiadni egy újságra, henem mert itt mindent ami érdekelt eltudtam olvasni.
Más: Az utolsó időben, amikor még kezeim közé került bármelyik számtech lap, a cikkekből csak az jött le hozzám, hogy szar géped van b+, vegyél jobbat, itt az új Geforce, vagy Ati kártya a régit meg, amit fél éve vettél dobd ki mert szart se ér már. Hát aki erre kiváncsi...

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó