Idézet: PPeter - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 19:52
Azért annyi nem, és a sok-sok kiadói baromság és szakadás jól megrázta a piacot is.
Őszintén szólva nekem ez a Brazilék féle stílus soha nem jött be...sok-sok levelezési rovatot olvastam, ahol jól lefikázták a kedves levélírót, hogy milyen 1.0-ás user.
Csakhogy itt követték el a hibát: mára a magyar számítástechnikai újságok szinte kizárólag az 1.0-ás usereknek készülnek, mert aki már jobban ért hozzá nem veszi meg a sok shareware-el telenyomott cd-ket, a szolíd esetben többhetes információkat (néha több hónapos, mint pl. Rátonyi kolléga igen aktuális unicode-os cikke a Chipben jó 1 évvel aktualitása után...), és az unalomig ismételt teszteket. Meg lehet nézni mi lett a Computer Panorámából, a Chipből és a PC Worldből (bár utóbbiból nemrég láttam az amerikai kiadást, az ha lehet az itthoninál még gyengébb).
Ma már az 1000 XP trükk, 50 új Office ötlet, meg ilyesmik mennek az átlagfelhasználóknak címezve, mert ők még kiadnak pénzt ilyesmire.
Nem tagadom, én megveszem őket, egyrészt kíváncsiságból, másrészt én sem tartom magam nagy hw spíkernek, de sok cikken már én is mosolygok
A lefikázott 1.0-ás levélíró meg megsértődött, felnőtt és a gyerekének sem veszi meg a lapot.