HWSW Informatikai Kerekasztal: Megszűnik a GAMER magazin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megszűnik a GAMER magazin R.I.P. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 28. 18:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 21:23

Ha valami sz*r volt, akkor odairták, hogy ember, ez egy fos, ne vedd meg, ne játsz vele mert sz*r.

Azt hiszem, többen még meg sem születtetek, amikor létezett egy Hifi Magazin és egy Hifi Mozaik elnevezésű újság. Nos, abban ugyanígy leírták, ha valami gázos volt. Nem is voltak népszerűek a gyártók körében, meg is szűntek szépen :(
A piac diktál.

#42 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 21:02

Idézet: Silver - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 19:25

Azt hiszem, többen még meg sem születtetek, amikor létezett egy Hifi Magazin és egy Hifi Mozaik elnevezésű újság. Nos, abban ugyanígy leírták, ha valami gázos volt. Nem is voltak népszerűek a gyártók körében, meg is szűntek szépen :(
A piac diktál.

Ezt nem igazán értem, nem a gyártók veszik az újságot, hanem az olvasók. :D Más kérdés, hogy a gyártó adja tesztelésre a cuccot.

#43 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 21:21

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 22:02

Ezt nem igazán értem, nem a gyártók veszik az újságot, hanem az olvasók. :D Más kérdés, hogy a gyártó adja tesztelésre a cuccot.

Nem. Magyarországon semmilyen ilyen témájú lapból nem lehet mennyiséget eladni (Story-ból igen) ergo hogy a lap megjelenhessen, sok sok reklámra van szükség. Namost szerinted mit szól az annex, ha Jamo vagy BW hangsugárzókat egy lap jól megkritizálja (még akkor is ha nem tőle van)... :) Vagy mit szól az automex ha a guru/gs a kiadványát lehúzza... nem hirdet, (vagy nem ad cd-t)... a lap meg éhendöglik.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#44 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 22:06

Jó, nem kell magyarázni értem én, inkább poénból írtam az előzőt, még ha a véres valóság az is, hogy vagy szennylapot adsz ki, vagy veszteséges vagy és éhendöglesz.

#45 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 00:17

Na én is megvettem az utolsó GAMER-t, jó kis szám lett, így utolsó felvonásként...
Ja és Shop Stop a legf@szább Kevin Smith film...  :respect:  :D  ;)

#46 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 01:01

Múmia, a magyar piacon még a szennylapok egy tetemes hányada is éhendöglik. Baromi sok az eszkimó és nem elég hogy kevés a fóka, még soványak is...

#47 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 08:52

Idézet: bean - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 2:01

Múmia, a magyar piacon még a szennylapok egy tetemes hányada is éhendöglik. Baromi sok az eszkimó és nem elég hogy kevés a fóka, még soványak is...

hát azért a Blikk, Story és tsai. jól magvannak évek óta, Zámbó Jimmy szentté avatásának előkészületei kelendőbbek, mint bármi más mifelénk... Kirakják Jimmy képét a borítóra máris megvan X százezer eladott példány... :rolleyes: Különös módon ilyesmire senki sem sajnálja pénzt... :omg:  :rolleyes:

#48 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 09:12

Idézet: snakekiller - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 9:52

Kirakják Jimmy képét a borítóra máris megvan X százezer eladott példány... :rolleyes: Különös módon ilyesmire senki sem sajnálja pénzt... :omg:  :rolleyes:

Ezért kellett volna minden GameStar elejére Jimmy képét kitenni  :)

#49 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 11:23

Nem tudom, amikor utcán megyek el olyan emberek mellett akik storyt meg blikket meg hasonlókat markolásznak mindig ökölbe szorul a kezem :D

#50 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 11:32

Kiskegyed, Nagysága, Romantic, Bianca, Tiffany, Szívhang, Doktor Herz, Romana, etc etc nemjön be?
Nekem speciel a belem attól fordul ki, amikor látom a 14 éves taknyokat a zuppergamez vagy vele ekvivalens szennylapot markolni, és éppen arról értekezni, hogyan is fogja amu csavarhúzójával és szigszalagjával, valamint anyu körömvágoóllojával és lakkjával "moddolni" a karácsonyra kapott csiftek dragont....

#51 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 13:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 12:23

Nem tudom, amikor utcán megyek el olyan emberek mellett akik storyt meg blikket meg hasonlókat markolásznak mindig ökölbe szorul a kezem :D

Ésszel a blikket szorongatókra! Ők csinálják nekünk a karácsonyi jutalmat! :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#52 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 17:12

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 12:32

Nekem speciel a belem attól fordul ki, amikor látom a 14 éves taknyokat a zuppergamez vagy vele ekvivalens szennylapot markolni, és éppen arról értekezni, hogyan is fogja amu csavarhúzójával és szigszalagjával, valamint anyu körömvágoóllojával és lakkjával "moddolni" a karácsonyra kapott csiftek dragont....

Belőled csak az irígység beszél :p Meg kell szokni, hogy mi még max a matchboxot moddoltuk, meg bizniceltük. A mai "taknyok" meg Ázze új mobilomvan megint, mert megérdemlem (meg 3 taslit is) fater vette, ráment 3 havi keresete. Á az enyém 5 havibólé vett nekem X800 Ájntel Péjnégy celeronnal, de amikor moddolni akartam a szigszalag beszorul a hűtőventibe, és elégett.

Szerkesztette: Mumia 2004. 08. 29. 17:14 -kor

#53 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 18:23

Ja meg demagóg is vagyok. A büdös qrvaanyámat. De nembaj, nemsokára úgyis csövessé válok, és akkor a gátlásaimat levetve azzal fogok a napi betevő almaborhoz jutni, hogy elveszem az ilyen csipásoktól a telót meg a gurut. Ugyanis ha szept1ig nem szerzek melót, az öregem ki kiván vágni itthonról :D

#54 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 18:59

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 19:23

[...]
Ugyanis ha szept1ig nem szerzek melót, az öregem ki kiván vágni itthonról :D

OFF
Hmm... Addig már nem sok van hátra... :cool:
/OFF

#55 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 19:09

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 19:23

Ugyanis ha szept1ig nem szerzek melót, az öregem ki kiván vágni itthonról :D

Már csak hármat kell aludni, azt féllábon is kibírjuk  :D
÷

#56 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 20:21

Idézet: snakekiller - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 9:52

hát azért a Blikk, Story és tsai. jól magvannak évek óta, Zámbó Jimmy szentté avatásának előkészületei kelendőbbek, mint bármi más mifelénk... Kirakják Jimmy képét a borítóra máris megvan X százezer eladott példány... :rolleyes: Különös módon ilyesmire senki sem sajnálja pénzt... :omg:  :rolleyes:

Nem szeretnem hosszasan elemezni a magyar lappiacot, de megjegyeznem, h a Blikktol gyakorlatilag nincs olcsobb ujsag, es tarsai sem kerulnek vagyonokba.
Ezzel szemben a gamemagok 1-2k-s ara jelentos osszeg a celkozonsegnek. Egyebkent en meg a 16000 peldanyt is megleponek tartom, nem gondoltam volna, h ennyien vesznek ilyesmit.

#57 Felhasználó inaktív   James Sunderland 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 20:48

Idézet: viharhozo - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 21:21

Nem szeretnem hosszasan elemezni a magyar lappiacot, de megjegyeznem, h a Blikktol gyakorlatilag nincs olcsobb ujsag, es tarsai sem kerulnek vagyonokba.
Ezzel szemben a gamemagok 1-2k-s ara jelentos osszeg a celkozonsegnek. Egyebkent en meg a 16000 peldanyt is megleponek tartom, nem gondoltam volna, h ennyien vesznek ilyesmit.

Amikor még PC GURU volt, megvolt asszem a 30k is.

Szerkesztette: James Sunderland 2004. 08. 29. 20:48 -kor

#58 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 20:52

Idézet: James Sunderland - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 21:48

Amikor még PC GURU volt, megvolt asszem a 30k is.

Azért annyi nem, és a sok-sok kiadói baromság és szakadás jól megrázta a piacot is.

#59 Felhasználó inaktív   James Sunderland 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:08

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 21:52

Azért annyi nem, és a sok-sok kiadói baromság és szakadás jól megrázta a piacot is.

Igaz, igaz, megnéztem egy két régebbi szám ipresszumát, és a nyomtatott példányszámra emlékeztem :)

#60 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:21

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 19:52

Őszintén szólva nekem ez a Brazilék féle stílus soha nem jött be...sok-sok levelezési rovatot olvastam, ahol jól lefikázták a kedves levélírót, hogy milyen 1.0-ás user.

Csakhogy itt követték el a hibát: mára a magyar számítástechnikai újságok szinte kizárólag az 1.0-ás usereknek készülnek, mert aki már jobban ért hozzá nem veszi meg a sok shareware-el telenyomott cd-ket, a szolíd esetben többhetes információkat (néha több hónapos, mint pl. Rátonyi kolléga igen aktuális unicode-os cikke a Chipben jó 1 évvel aktualitása után...), és az unalomig ismételt teszteket. Meg lehet nézni mi lett a Computer Panorámából, a Chipből és a PC Worldből (bár utóbbiból nemrég láttam az amerikai kiadást, az ha lehet az itthoninál még gyengébb).

Ma már az 1000 XP trükk, 50 új Office ötlet, meg ilyesmik mennek az átlagfelhasználóknak címezve, mert ők még kiadnak pénzt ilyesmire.

Nem tagadom, én megveszem őket, egyrészt kíváncsiságból, másrészt én sem tartom magam nagy hw spíkernek, de sok cikken már én is mosolygok :)

A lefikázott 1.0-ás levélíró meg megsértődött, felnőtt és a gyerekének sem veszi meg a lapot.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.