Idézet: skeeter - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 22:21
Csakhogy itt követték el a hibát: mára a magyar számítástechnikai újságok szinte kizárólag az 1.0-ás usereknek készülnek, mert aki már jobban ért hozzá nem veszi meg a sok shareware-el telenyomott cd-ket, a szolíd esetben többhetes információkat (néha több hónapos, mint pl. Rátonyi kolléga igen aktuális unicode-os cikke a Chipben jó 1 évvel aktualitása után...), és az unalomig ismételt teszteket. Meg lehet nézni mi lett a Computer Panorámából, a Chipből és a PC Worldből (bár utóbbiból nemrég láttam az amerikai kiadást, az ha lehet az itthoninál még gyengébb).
Ma vettem egy Chipet unalomuzonek (Kb. 1 eve nem lattam nyomtatott szaklapot), hogy legyen mit olvasni a 2.5 oras vonatuton BFuredtol BP-ig.
Kb. a cikkek negyedet olvastam el, a tobbit atlapoztam, mert kulonosebben nem erdekelt, hogyan hasznaljuk zseblampanak a Samsung mobilt (SE T610-em van...), Excel trukkok, es tsai. Vagy mar olvastam online a hirt.
Fehervarnal vegere ertem a 2k-s lapnak

(1 ora Furedtol...)
DVD mellekletet meg rakom a tobbi lemezmelleklet koze, kb. 5-6 eve nem bontottam fel egy mellekletet sem...
Nyomtatott sajtorol valamikor az IPMA-Vogel szakitas kornyeken szoktam le, pont akkor jart le a PC Guru elofizetesem, azota csak hebe-hoba vettem meg egy-egy szamot.
Online sajto (plane HWSW forum

) utan valahogy nem hianyzik, meg a penzem is megmarad.