HWSW Informatikai Kerekasztal: Megszűnik a GAMER magazin - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megszűnik a GAMER magazin R.I.P. Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:24

Idézet: James Sunderland - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 21:48

Amikor még PC GURU volt, megvolt asszem a 30k is.

26k volt az eladasi csucs, az is a Heroes Of Might&Magic 3 jatekmelleklet miatt...

Ezt Mocsy arulta el ket eve taborban. (vagy harom, mar nem emlekszem, regen volt)

Szerkesztette: nyunyu 2004. 08. 29. 21:26 -kor

#62 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:34

Csak röhögjetek ebek, majd jól elveszem a kölkötöktől a lekváros zsöllyét reggel iskolába menet. És lehugyozom a kocsitokat almaboros brunyával ugyám. Reszkessetek!

#63 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:38

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 22:21

Csakhogy itt követték el a hibát: mára a magyar számítástechnikai újságok szinte kizárólag az 1.0-ás usereknek készülnek, mert aki már jobban ért hozzá nem veszi meg a sok shareware-el telenyomott cd-ket, a szolíd esetben többhetes információkat (néha több hónapos, mint pl. Rátonyi kolléga igen aktuális unicode-os cikke a Chipben jó 1 évvel aktualitása után...), és az unalomig ismételt teszteket. Meg lehet nézni mi lett a Computer Panorámából, a Chipből és a PC Worldből (bár utóbbiból nemrég láttam az amerikai kiadást, az ha lehet az itthoninál még gyengébb).

Ma vettem egy Chipet unalomuzonek (Kb. 1 eve nem lattam nyomtatott szaklapot), hogy legyen mit olvasni a 2.5 oras vonatuton BFuredtol BP-ig.

Kb. a cikkek negyedet olvastam el, a tobbit atlapoztam, mert kulonosebben nem erdekelt, hogyan hasznaljuk zseblampanak a Samsung mobilt (SE T610-em van...), Excel trukkok, es tsai. Vagy mar olvastam online a hirt.

Fehervarnal vegere ertem a 2k-s lapnak :eek: (1 ora Furedtol...)

DVD mellekletet meg rakom a tobbi lemezmelleklet koze, kb. 5-6 eve nem bontottam fel egy mellekletet sem...

Nyomtatott sajtorol valamikor az IPMA-Vogel szakitas kornyeken szoktam le, pont akkor jart le a PC Guru elofizetesem, azota csak hebe-hoba vettem meg egy-egy szamot.

Online sajto (plane HWSW forum :D ) utan valahogy nem hianyzik, meg a penzem is megmarad.

#64 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:43

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 19:23

nemsokára úgyis csövessé válok, és akkor a gátlásaimat levetve azzal fogok a napi betevő almaborhoz jutni, hogy elveszem az ilyen csipásoktól a telót meg a gurut. Ugyanis ha szept1ig nem szerzek melót, az öregem ki kiván vágni itthonról :D

[off]Ne is mondd, nalam is ugyanez a szitu, vagy szerzek melot (csak nem akar osszejonni :( ), vagy targoncazhatok faternal orrverzesig... (emiatt a dial-up :mad: )

#65 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:45

Maga az újság nem hiányzik, csak a feeling. Amikor már tűkön ülve vártam a megjelenési dátumot, hogy fellapozhassam, az újságot. A CD melléklet már régen érdektelen volt, egyedül az autószim rovat miatt bontottam fel, mert az csak ott kapott helyet. Viszont mióta a modemes internetet felváltotta az ADSL, onnantól kezdve egyre kevesebb újdonság volt a lapban, sokszor megkaptam, végiglapoztam és kész. egyetlen cikket/tesztet/leírást sem találtam, amit elolvastam volna. Korábban ugyanúgy végiglapoztam, de minimum 5-6 cikket találtam ami érdekelt, és utána végigolvastam később.

#66 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 21:48

Nálam se. Az ismerősök semmire nem jók, ahova meg beadom,  egy sz*ros re se jön hogy kapd be öcsi, menjél inkább tehénpásztornak ilyen paraméterekkel. Igy hallgatom az ugatást idestova május óta. Bár nekem nem dial-up van, hanem kábel előtt töffedek.

#67 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 29. 23:37

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 22:21

Meg lehet nézni mi lett a Computer Panorámából, a Chipből és a PC Worldből (bár utóbbiból nemrég láttam az amerikai

Nem lehet megnézni, mert nem látok a könnyektől...

#68 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 11:35

Idézet: PAraNoIA21 - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 1:17

Na én is megvettem az utolsó GAMER-t, jó kis szám lett, így utolsó felvonásként...
Ja és Shop Stop a legf@szább Kevin Smith film...  :respect:  :D  ;)

Érdekes módon most a Magyar PCM-ben is Shop Stop van a másik oldalán a DVD-nek :)

#69 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 12:09

Idézet: Kory - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 12:35

Érdekes módon most a Magyar PCM-ben is Shop Stop van a másik oldalán a DVD-nek :)

Eddig minden hónapban ugyanaz a film volt a Gamerhez és az MPCM-hez is...  :p

#70 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 13:47

Nekem a PcGuru kb 2k-2k1 után kezdte nem azt jelenteni, amit jelentett 99bel vagy előtte. (97 közepe, vége óta van meg az összes pc guru... az utolsó is. gamer-t már nem vettem) Amikor már volt netem, megszokásból megvettem, de már inkább a netre hagyatkoztam hírek, tesztek játékleírások terén. Inkább csak haverok elszórakoztatására volt használva. vagyha utaztam valahova, hogy olvasgassak valamit. (pl Laa-Yosh 3dsmax rovata érdekes volt. Igaz, hogy mayázom, de az elméleti dolgok hasznosíthatóak.)

Szóval eléggé előre lehetett ezt látni. A kettészakadás meg a végső döfés volt. Nemhinném, hogy az olcsó net mellett lesz helyük az ilyen magazinoknak.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#71 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 01. 14:56

Idézet: James Sunderland - Dátum: 2004. aug. 29., vasárnap - 21:48

Amikor még PC GURU volt, megvolt asszem a 30k is.

Biztos vagyok benne, h ez meg vmikor a 90es evek vegen lehetett, amikor meg keves ember rendelkezett netes kapcsolattal, szeles savval meg csak a kivalasztottak.

#72 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 01. 19:10

Heroes 3 a 2001/03-as szám mellett volt.

#73 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 08:55

Idézet: viharhozo - Dátum: 2004. szept. 1., szerda - 15:56

Biztos vagyok benne, h ez meg vmikor a 90es evek vegen lehetett, amikor meg keves ember rendelkezett netes kapcsolattal, szeles savval meg csak a kivalasztottak.

2001-2002 körül volt az újság a toppon, 22-25 ezer közötti eladásokkal. Egyébként én úgy tudtam hogy az IG mellékletes Guruból fogyott a legtöbb...
LY

#74 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 08:58

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 23:41

A kiadó döntései és balfogásai vitték sírba ezt az újságot. Teljes inkompetencia volt amit műveltek a Gamerrel, nulla marketing, nulla hozzáértés.

Ezt valaki tudatosíthatná azokban a gyerekekben is, akik a mai napig mindenféle tévhitekben élnek annak kapcsán hogy miért állt fel a csapat fele nem sokkal a Vogeltől való "szétválás" után... Unom már, ahogy jöttment emberkék izélgetik és sértegetik őket...

Szerkesztette: Laa-Yosh 2004. 09. 02. 09:00 -kor

LY

#75 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 12:08

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 21:23

:offtopic:
A Gamestar-ban hwsw cikkek is meg szoktak jelenni. :)
Vagy keverem vmivel? :D

Kevered, az egy masik ujsag. :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#76 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 16:14

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. szept. 2., csütörtök - 13:08

Kevered, az egy masik ujsag. :D

Krinyo

Melyikben?  :confused:
Komolyan kérdezem...

#77 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 03. 09:07

Én is megvettem az állítólagos utolsó számot, de néztétek mi áll az utolsó lapon?
A jövő havi tartalom (juiced, Half-Life2..), és megjelenési dátum, szeptember 24 asszem.  Most akkor mi van?  :confused:
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

#78 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 10:15

Idézet: ferix - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 10:07

Én is megvettem az állítólagos utolsó számot, de néztétek mi áll az utolsó lapon?
A jövő havi tartalom (juiced, Half-Life2..), és megjelenési dátum, szeptember 24 asszem.  Most akkor mi van?  :confused:

Valszeg már leadták az anyagot a nyomdának, mikor borult a bili.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#79 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 11:05

Idézet: ferix - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 10:07

"Tisztelt Olvasóink!

A GAMER magazin októbertől befejezi önálló nyomtatott kiadványként életét. A csapat magja azonban nem tűnik el: bár korlátozott terjedelemben, de a Magyar PC Magazin mellékleteként továbbra is tudósít a játékvilág újdonságairól, és a Gamer online továbbra is a játékosok egyik fontos fórumaként várja látogatóit."

GamerOnline

#80 Felhasználó inaktív   ferix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 12:44

Idézet: PAraNoIA21 - Dátum: 2004. szept. 3., péntek - 12:05

"Tisztelt Olvasóink!

A GAMER magazin októbertől befejezi önálló nyomtatott kiadványként életét. A csapat magja azonban nem tűnik el: bár korlátozott terjedelemben, de a Magyar PC Magazin mellékleteként továbbra is tudósít a játékvilág újdonságairól, és a Gamer online továbbra is a játékosok egyik fontos fórumaként várja látogatóit."

GamerOnline

Így már tiszta. Thx.
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.