HWSW Informatikai Kerekasztal: Kérdezz a világról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (397 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kérdezz a világról! Értékeld a témát: ****- 4 szavazás

#1041 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 04. 21:45

Beledöglik a marha ha diszót eszik?
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#1042 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 04. 22:10

Idézet: Tiara - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 22:45

Mér döglene bele?  :) Jah, merthogy növényevő?  :)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1043 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 05. 05:57

Ha borsókás és sületlen? Persze. :)

#1044 Felhasználó inaktív   Bocim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 06:12

A tehén agyi evolúciója:
idővel rájön, hogy vegyeskörettel és ubisalival sokkal jobban elfogyasztható egy malachúsi, mint önmagában csak úgy....

#1045 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 06:57

metros kerdes(ek) :)

- lehetoseg van-e aramszunet eseten az ajtokat kivulrol (belulrol) manualisan kinyitni?
az a vesznyito (ex veszfek) kar erre szolgal? kinyitja a levego szelepet es az ajtot el lehet tolni?
- mi van akkor ha az aramszunet az alagutban es nem a peronon (lasd tegnap hatarut) kovetkezik be? a vezetore van bizva a dolog, es esetleg szepen becsordogal a szerelveny a kovetkezo allomasra (kozelebe)?
vagy az avr leold es satufek az alagut kozepen?
- mitortenik ha nemtud bevanszorogni a metro a kovetkezo allomasig? ott hullanak majd az emberek a 120fokos levegotlen alagutban?
mar azis eleg durva volt (bar en speciel elveztem:)), mikor csak a peronon alldogaltunk vagy 3-4 percig.
- miahelyzet akkor, ha lathato elore, hogy bizony itt min fel/egy oran belul bizony nem lesz ujra aram? (lehet ilyen?)
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1046 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 09:36

(Ez disznó akart lenni, gondolom.)

Megtömöd? Vagy miért enne disznót szegény?  :confused:
Wherever you go, go with all your heart.

#1047 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 10:11

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 10:36

Megtömöd? Vagy miért enne disznót szegény?  :confused:

Ne menjünk bele filozofikus fejtegetésekbe...  :cool:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#1048 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 10:49

Idézet: Tiara - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 11:11

Ne menjünk bele filozofikus fejtegetésekbe...  :cool:

Te kezdted...

#1049 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 11:20

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 11:49

Te kezdted...

ovi  :omg:  :p

#1050 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 15:08

Idézet: Vendor - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 7:57

- metros kerdes(ek) :)

- lehetoseg van-e aramszunet eseten az ajtokat kivulrol (belulrol) manualisan kinyitni?
az a vesznyito (ex veszfek) kar erre szolgal? kinyitja a levego szelepet es az ajtot el lehet tolni?
- mi van akkor ha az aramszunet az alagutban es nem a peronon (lasd tegnap hatarut) kovetkezik be? a vezetore van bizva a dolog, es esetleg szepen becsordogal a szerelveny a kovetkezo allomasra (kozelebe)?
vagy az avr leold es satufek az alagut kozepen?
- mitortenik ha nemtud bevanszorogni a metro a kovetkezo allomasig? ott hullanak majd az emberek a 120fokos levegotlen alagutban?
mar azis eleg durva volt (bar en speciel elveztem:)), mikor csak a peronon alldogaltunk vagy 3-4 percig.
- miahelyzet akkor, ha lathato elore, hogy bizony itt min fel/egy oran belul bizony nem lesz ujra aram? (lehet ilyen?)

- van valamilyen nyitó kar némelyik ajtó mellett, amihez oda van írva, hogy ajtó vésznyitó, gondolom utána kézzel kell eltolni
- áramszünet nem nagyon lehet szerintem, ha mégis lenne, akkor valami másik forrásra állna rá valószínűleg, áram nélkül nem nagyon tudna megindulni a csordogáláshoz
- mivel a föld alatt van az egész és semmi nem termel áramot, ezért nem hiszem, hogy 120 fok lenne ott valaha, valamennyire a sok ember biztos felmelegítené a levegőt, de szerintem még 40-50 fok fölé se menne
- múltkor hallottam olyat, hogy amíg magyarország területén van áram, addig a metróba is jut

amúgy van szellőztető berendezés is, amit dízelmotorok hajtanak, ezt lehetne vész esetén használni, meg tudna áramot is fejleszteni, ha jól tudom
...

#1051 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 16:17

Idézet: tzabo - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 16:08

- van valamilyen nyitó kar némelyik ajtó mellett, amihez oda van írva, hogy ajtó vésznyitó, gondolom utána kézzel kell eltolni
- áramszünet nem nagyon lehet szerintem, ha mégis lenne, akkor valami másik forrásra állna rá valószínűleg, áram nélkül nem nagyon tudna megindulni a csordogáláshoz
- mivel a föld alatt van az egész és semmi nem termel áramot, ezért nem hiszem, hogy 120 fok lenne ott valaha, valamennyire a sok ember biztos felmelegítené a levegőt, de szerintem még 40-50 fok fölé se menne
- múltkor hallottam olyat, hogy amíg magyarország területén van áram, addig a metróba is jut

amúgy van szellőztető berendezés is, amit dízelmotorok hajtanak, ezt lehetne vész esetén használni, meg tudna áramot is fejleszteni, ha jól tudom

En ugy emlekszem - de majd a szakik kijavitanak :) -, hogy a veszfekek ki vannak iktatva, azok csak "diszek".  Ezt akkor hallottam, amikor par evvel ezelott azt hiszem, hogy Moszkvaban volt egy metrotuz, rengeteg aldozattal. Ez annak volt "koszonheto", hogy a bent levok meghuztak ezeket a veszfekeket, es a metroszerelveny nem tudott ujra elindulni..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1052 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 16:45

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 17:17

En ugy emlekszem - de majd a szakik kijavitanak :) -, hogy a veszfekek ki vannak iktatva, azok csak "diszek".  Ezt akkor hallottam, amikor par evvel ezelott azt hiszem, hogy Moszkvaban volt egy metrotuz, rengeteg aldozattal. Ez annak volt "koszonheto", hogy a bent levok meghuztak ezeket a veszfekeket, es a metroszerelveny nem tudott ujra elindulni..

igen enis ilyenrol tudok, hogy "mindenaron ki az alagutbol" az alapelv. ezert gondoltam, hogy ha elmegy az aram a alagutban akkor lenduletbol megprobal becsuszni a kovetkezo allomasra.
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1053 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 16:54

Idézet: tzabo - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 16:08

jah azok voltak a veszfekek, de enis ugytudom, hogy azok mar ilyen vesznyitok vagy mik (arra is vannak feliratozva nehol ha jolemlexem)

bizony elofordul aramszunet hetfon ateltem :)

120 fokot nemszoszerint ertettem termeszetesen :rolleyes: . aki utazik metron az tudja, hogy meg normal uzemben is dogmeleg van bent... 40-50 fok, a levegotlen dugig kocsiban kedves...  :D
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1054 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 19:09

Idézet: Vendor - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 17:54

bizony elofordul aramszunet hetfon ateltem :)

Akkor ezért kérdezted. :cool:
...

#1055 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 19:16

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 23:51

...
Az alkoholra való érzékenység függ valamitől? Én például eléggé megérzek egy doboz sört is, még akkor is, ha kajáltam előtte.

Szokni kell :) Régen 5-6 sör után éreztem csak a hatását az alkoholnak (akkor minden hétvégén ittam sört). Most meg már egynek is érzem a hatását (mert kb. 3-4 havonta iszok csak keveset).

Szerkesztette: Sipi- 2005. 07. 05. 19:21 -kor

#1056 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 19:21

Igaz az, hogy gyerekvállalás előtt a párnak érdemes elmenni orvoshoz, mert bizonyos vércsoport kombinációnál nagyobb az esélyük arra, hogy nem lesz egészséges a gyerek (vagy akár nem is lehet gyerekük)? Hogy is van ez?

#1057 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 20:46

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 20:21

Igaz az, hogy gyerekvállalás előtt a párnak érdemes elmenni orvoshoz, mert bizonyos vércsoport kombinációnál nagyobb az esélyük arra, hogy nem lesz egészséges a gyerek (vagy akár nem is lehet gyerekük)? Hogy is van ez?

Igen, de csak két bizonyos típusnál van így (nem tudom biztosan és nem akarok hülyeséget mondani), de ez elég ritka. Viszont sok más oka is van amiért érdemes előtte orvoshoz menni, ártani pedig biztos nem árt :)

Na, közben megnéztem és ha jól jegyzeteltem akkor RH-  és RH+ esetén van így.

Szerkesztette: Tiara 2005. 07. 05. 20:47 -kor

#1058 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 20:49

Idézet: Tiara - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 21:46

Igen, de csak két bizonyos típusnál van így (nem tudom biztosan és nem akarok hülyeséget mondani), de ez elég ritka. Viszont sok más oka is van amiért érdemes előtte orvoshoz menni, ártani pedig biztos nem árt :)

Na, közben megnéztem és ha jól jegyzeteltem akkor RH-  és RH+ esetén van így.

Azt tudom, hogy mindenféleképpen érdemes elmenni, de én konkrétan erről az "összeférhetetlenségről" akartam némi infót.
Köszi.

#1059 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 21:16

Idézet: Tiara - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 12:20

ovi  :omg:  :p

Te mutogatod az ovis képeidet. :p
Hogy tetszik az új SOAD? :)

Szerkesztette: Dorien 2005. 07. 05. 21:23 -kor

#1060 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 05. 22:53

Idézet: tzabo - Dátum: 2005. júl. 5., kedd - 20:09

Akkor ezért kérdezted. :cool:

uhum... ezert vagyok ilyen kivancsifancsi :)
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

Téma megosztása:

• (397 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55