Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 23:15
Ha nem láttam volna a nickedet, rád gondoltam volna a kérdést olvasva.

No de támadó szándék nélkül: mire alapozod ezt a fél évet? Vagy ugyanez a kérdés másképp: miért éppen fél év?
Nekem havonta egy-két óra jut eme csodálatos helyből, és ez az agyamra káros adag határán van. Persze ha csupán a testi igényeket nézzük, akkor el lehet ott tölteni egy életet.
Valamelyik nap ezt a kérdést vitattuk, amint mentünk ki a Tescobol.
Először is: rengeteg kaja van. Millió konzerv, felvágott, tejtermék. Ezek mugyan romlandóak, de sok felvágott kibírja több hónapig, fagyasztva mégtovább. A tejtermékek egy része kibírná egy vagy két hónapig. Péktermékek százai fekszenek a polcokon. Azzal a feltétellel zárhatnak be, ha az egész Tescoba szabadon mozoghatnál, tehát mehetsz a pék sütőkonyhajara is. Liszt van a polcokon, süthetsz kenyeret.
Igaz, tojás van, de az romlandó, erre más megoldást kell találni :)Elmehetsz a sportrészlegre hogy kondícioban tartsd magad. Innivaló. Tonnaszámra fekszenek a polcokon az üdítők, rengeteg kóla, ásványvíz, meg miegymás van. Ez egy embernek szerintem 20 évig s elég lenne. Gyógyszer az nincs, de Centrum meg Actival van

. Minden nap szedhetjük.
Ha a ruhád elhasználodik, a ruha részlegen kedvedre válogathatsz!
Ha unatkozol, csak látogasd meg az elektronikai részleget. Tele van DVD lejátszóval, egy csomó filmet megnézhetsz, zenét hallgathatsz, vannak TV-k is. Szerintem a bőség zavarában szenvednék, egy ideig.

De ha ez nem lenne elég, meglátogathatjuk az italrészleget is. Akár minden nap 10 ezer forintig berughatunk legalább 3 éven át

. Meg ott a rengeteg ujság, 3 hónap alatt talán kiolvbasod mindet. Ne is beszéljünk a könyvekről. Jah, igen! És az áruház tele van számítógéppel! Windows? Nem probléma, ott a polcon! Játék? Szintén egy rakás a polcon!
Ha koszos vagy, minden nap fürödhetsz, csak el kell menni a samponokhoz, szappanakhoz, borotválkozhatsz, van kozmetikai részleg. Zuhanyzó az nincs, háát...

A WC-ben van csap, vagy öntsd le magad ásványvízzel
Mindent összevetve, szerintem 5 évig is elélne egyedül egy ember a Tescoban. De lehet szó akár Metrorol, Corarol is. Bár nő nélkül nehezebb lenne
Szerkesztette: Dextrose 2005. 10. 01. 11:39 -kor