HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2131 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:07

Szerintem elég keveset fizetnek, és állandóan fel le rohangálni az arénából a bloodmasterhez. Az fárasztóbb mint a csata.

Akkkor hogy szerezzünk sok manit?

#2132 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:36

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:53

Hat, hogy. :) Megidezem az elsot, aztan idezem a masikat is. :)

Nalad nem? :think:

Majd ha hazaérek megpróbálom. Nekem az aktuális idézés a meglévô helyére érkezik. Lehet, hogy nem próbáltam különbözô lényeket? :think:

Meccs után megyek haza. Majd akkor kipróbálom.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2133 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:37

Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:27

Akkkor hogy szerezzünk sok manit?

Én alkimiával szoktam pénzt keresni.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2134 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:10

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:08

Mégvalami: constantos cuccokból sok van a játékban, vagy csak én vagyok olyan szerencsés hogy már 10 db van a birtokomban? :D

Mivel az enchant - a speci köveket leszámítva - csak és kizárólag Mágusok privilégiuma, gondolom ezzel akarták ellensúlyozni a dolgot. A tolvaj karim csak addig tette be a lábát a céhbe, amíg ki nem rámolta, Egyetemre sosem fog bejutni - nem illik a stílusához. De lootokból van annyi mágikus cuccom (és így pénzem is), hogy én is csak pislogok, a Morrowind aránylag sivár termése után. Főleg hogy olyan konstans gyűrűket találok néha, amelyet még Vivec is megirigyelt volna anno... Szóval gondolom ezért van ilyen szép számban.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2135 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:22

Amint megidézek egy második lényt az első eltünik. Hmm. Lehet, hogy csak primér mágusoknál lehet több lény egyszerre?

Idézet

#2136 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:45

Énis alkímiázgatok, olyan potionokat hoztam össze hogy csak na :) Ellenben most bajban vagyok. A cure for the vampirism küldit csinálom, és a háznál ahova az academy-s mókus küld, zárva az ajtó éjszaka, ellenben nem írja hogy lockpickkel nyitható lenne. Nem sokkal melette van egy mine, lehet hogy azon keresztül kell bejutni? :think: Nappal nem sokat érek, 10 healing potion folyamatos fogyasztásával is megsülök a napon :( Valaki adhatna vmilyen tippet :)

Jahm és egy javaslat: lóval ne menjetek vízbe. Nem nagyon tud úszni :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2137 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:48

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:10

Mivel az enchant - a speci köveket leszámítva - csak és kizárólag Mágusok privilégiuma, gondolom ezzel akarták ellensúlyozni a dolgot. A tolvaj karim csak addig tette be a lábát a céhbe, amíg ki nem rámolta, Egyetemre sosem fog bejutni - nem illik a stílusához. De lootokból van annyi mágikus cuccom (és így pénzem is), hogy én is csak pislogok, a Morrowind aránylag sivár termése után. Főleg hogy olyan konstans gyűrűket találok néha, amelyet még Vivec is megirigyelt volna anno... Szóval gondolom ezért van ilyen szép számban.

Igazad lehet, sokat találtam, de egyik sem igazán tápos cucc. Annakidején olyan cuccaim voltak hogy halhatatlan lettem tőlük :D (Morrowindben) Gondolom itt nem fog működni a restore health gyűrű constantosan :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2138 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 01:33

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:45

Énis alkímiázgatok, olyan potionokat hoztam össze hogy csak na :) Ellenben most bajban vagyok. A cure for the vampirism küldit csinálom, és a háznál ahova az academy-s mókus küld, zárva az ajtó éjszaka, ellenben nem írja hogy lockpickkel nyitható lenne. Nem sokkal melette van egy mine, lehet hogy azon keresztül kell bejutni? :think: Nappal nem sokat érek, 10 healing potion folyamatos fogyasztásával is megsülök a napon :( Valaki adhatna vmilyen tippet :)

Jahm és egy javaslat: lóval ne menjetek vízbe. Nem nagyon tud úszni :D

A vér 60 faktoros napvédő. Jól szívd meg magad, mint a pióca, és akkor mehetsz a napra vagy valami ilyesmi.

Idézet

#2139 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 01:59

Hogy lehet kiadni a házat, amit veszek??

#2140 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:07

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:59

Hogy lehet kiadni a házat, amit veszek??

He? Ha már megvetted akkor a tied... nem azért lehet venni hogy komoly pénzeket kaszálj az albérleti díjból szvsz :think:

Vér: igenám, de csak alvó emberből szíhatok... Az meg nem nagyon van a közelben :(

>>Egészség és Harmónia<<

#2141 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:10

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:07

Vér: igenám, de csak alvó emberből szíhatok... Az meg nem nagyon van a közelben :(

Tele van koldussal minden város. Hunter's Sight-ot benyomod, attól kezdve látsz sötétben, és látod hol alszik valaki az utcán, és már futhatsz is enni.

#2142 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:12

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:10

Tele van koldussal minden város. Hunter's Sight-ot benyomod, attól kezdve látsz sötétben, és látod hol alszik valaki az utcán, és már futhatsz is enni.

De itt az a baj hogy a küldiben szereplő házikó mesze van a várostól... mire odérek, ki is izzadtam a beszipkázott vért :( Amugy szívok én rendesen, nem kell félteni a cicust :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2143 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:18

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:07

He? Ha már megvetted akkor a tied... nem azért lehet venni hogy komoly pénzeket kaszálj az albérleti díjból szvsz :think:

De hát akkor mi az értelme a házvételnek? Kiadok x ezer aranyat, csak hogy legyen hol aludnom, ahelyett, hogy jobb cuucokat vennék magamnak? aludni bárhol tudok

#2144 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:20

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:12

De itt az a baj hogy a küldiben szereplő házikó mesze van a várostól... mire odérek, ki is izzadtam a beszipkázott vért :( Amugy szívok én rendesen, nem kell félteni a cicust :)

'T' betűre wait, amíg lemegy a nap (este 8), reggel 6ig van időd elvergődni a legközelebbi városig, annyi idő alatt nem létezik, hogy ne lenne meg. Még fast travel nélkül is. Fast travel-t benyomva meg ha nappal érkezel is oda, akkor is van annyi időd biztosra, hogy beszaladj a legközelebbi nyitott házba, és ott várj megint este 8ig.

#2145 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:21

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:18

De hát akkor mi az értelme a házvételnek? Kiadok x ezer aranyat, csak hogy legyen hol aludnom, ahelyett, hogy jobb cuucokat vennék magamnak? aludni bárhol tudok

Ha kerget a városőrség, a házadba nem mennek utánad, a házadat használhatod raktárnak, stb stb... Morrowindben is sok szerepe volt, emlékezz csak ;)

>>Egészség és Harmónia<<

#2146 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:23

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:20

'T' betűre wait, amíg lemegy a nap (este 8), reggel 6ig van időd elvergődni a legközelebbi városig, annyi idő alatt nem létezik, hogy ne lenne meg. Még fast travel nélkül is. Fast travel-t benyomva meg ha nappal érkezel is oda, akkor is van annyi időd biztosra, hogy beszaladj a legközelebbi nyitott házba, és ott várj megint este 8ig.

Holnap kipróbálom :up: Amugy kérdés, hogy nappal be lehet-e menni az ajtón? :think:

>>Egészség és Harmónia<<

#2147 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:27

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:21

Ha kerget a városőrség, a házadba nem mennek utánad, a házadat használhatod raktárnak, stb stb... Morrowindben is sok szerepe volt, emlékezz csak ;)

Ja, már értem, de akkor szerintem túl drágák...egyébként meg nem játszottam a Morrowindel. Akartam, de jött az Oblivion és már nem álltam neki :)

#2148 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:31

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:18

Cuccokat ha leraksz egy ládába valahol - mondjuk Céhben - akkor azt a céhtagok kivehetik, és onnantól nem látod viszont. Ha a földön hagyod, akkor szintén felvehetik, vagy magától eltűnhet x nap után. Gondolom magadnál meg nem akarsz hordani mindig 200 kilónyi kincset, amelyek egyszer kellhetnek még. Ezért jó egy házikó, benne 3-4 láda már a legkisebben is, ahova pakolhatsz, és ahonnan soha nem fog eltűnni a szajré. Mindemmelett bármikor aludhatsz, főzhetsz piákat, tárolhatod ott az összes alapanyagot. És ezek szerint nem mennek be oda a városőrök, ezt én is most tudtam meg az előzőekben, M_Stipee kommentjéből. Ez újdonság nekem is, ha tényleg így van, kiegészítem a házas cikket ezzel. (eddig még sosem kergettek meg az őrök ;])
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2149 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:48

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:31

Cuccokat ha leraksz egy ládába valahol - mondjuk Céhben - akkor azt a céhtagok kivehetik, és onnantól nem látod viszont. Ha a földön hagyod, akkor szintén felvehetik, vagy magától eltűnhet x nap után. Gondolom magadnál meg nem akarsz hordani mindig 200 kilónyi kincset, amelyek egyszer kellhetnek még. Ezért jó egy házikó, benne 3-4 láda már a legkisebben is, ahova pakolhatsz, és ahonnan soha nem fog eltűnni a szajré. Mindemmelett bármikor aludhatsz, főzhetsz piákat, tárolhatod ott az összes alapanyagot. És ezek szerint nem mennek be oda a városőrök, ezt én is most tudtam meg az előzőekben, M_Stipee kommentjéből. Ez újdonság nekem is, ha tényleg így van, kiegészítem a házas cikket ezzel. (eddig még sosem kergettek meg az őrök ;])

Én morrowindben egyszer az orkommal lehenteltem Surant. Cakompakk :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2150 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:51

Lőttem pár screenshotot már. Véletlen videokat is vettem, mert sikerült ugyanarra konfigolnom. Itt vannak. Egyébként X800XL alatt ilyen, ha valakit érdekel.
Kép KépKép

Ez meg a video. Nincs benne semmi extra, csak a screenshotok közti mászkálást és pozíciókeresést vettem fel véletlen. Hogy kinézzen valahogy, viszonylag jó minőségűre tömörítettem. Xvid/LameMp3 - 18 MB.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.