HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2141 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:10

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:07

Vér: igenám, de csak alvó emberből szíhatok... Az meg nem nagyon van a közelben :(

Tele van koldussal minden város. Hunter's Sight-ot benyomod, attól kezdve látsz sötétben, és látod hol alszik valaki az utcán, és már futhatsz is enni.

#2142 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:12

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:10

Tele van koldussal minden város. Hunter's Sight-ot benyomod, attól kezdve látsz sötétben, és látod hol alszik valaki az utcán, és már futhatsz is enni.

De itt az a baj hogy a küldiben szereplő házikó mesze van a várostól... mire odérek, ki is izzadtam a beszipkázott vért :( Amugy szívok én rendesen, nem kell félteni a cicust :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2143 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:18

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:07

He? Ha már megvetted akkor a tied... nem azért lehet venni hogy komoly pénzeket kaszálj az albérleti díjból szvsz :think:

De hát akkor mi az értelme a házvételnek? Kiadok x ezer aranyat, csak hogy legyen hol aludnom, ahelyett, hogy jobb cuucokat vennék magamnak? aludni bárhol tudok

#2144 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:20

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:12

De itt az a baj hogy a küldiben szereplő házikó mesze van a várostól... mire odérek, ki is izzadtam a beszipkázott vért :( Amugy szívok én rendesen, nem kell félteni a cicust :)

'T' betűre wait, amíg lemegy a nap (este 8), reggel 6ig van időd elvergődni a legközelebbi városig, annyi idő alatt nem létezik, hogy ne lenne meg. Még fast travel nélkül is. Fast travel-t benyomva meg ha nappal érkezel is oda, akkor is van annyi időd biztosra, hogy beszaladj a legközelebbi nyitott házba, és ott várj megint este 8ig.

#2145 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:21

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:18

De hát akkor mi az értelme a házvételnek? Kiadok x ezer aranyat, csak hogy legyen hol aludnom, ahelyett, hogy jobb cuucokat vennék magamnak? aludni bárhol tudok

Ha kerget a városőrség, a házadba nem mennek utánad, a házadat használhatod raktárnak, stb stb... Morrowindben is sok szerepe volt, emlékezz csak ;)

>>Egészség és Harmónia<<

#2146 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:23

Idézet: Yv@n - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:20

'T' betűre wait, amíg lemegy a nap (este 8), reggel 6ig van időd elvergődni a legközelebbi városig, annyi idő alatt nem létezik, hogy ne lenne meg. Még fast travel nélkül is. Fast travel-t benyomva meg ha nappal érkezel is oda, akkor is van annyi időd biztosra, hogy beszaladj a legközelebbi nyitott házba, és ott várj megint este 8ig.

Holnap kipróbálom :up: Amugy kérdés, hogy nappal be lehet-e menni az ajtón? :think:

>>Egészség és Harmónia<<

#2147 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:27

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:21

Ha kerget a városőrség, a házadba nem mennek utánad, a házadat használhatod raktárnak, stb stb... Morrowindben is sok szerepe volt, emlékezz csak ;)

Ja, már értem, de akkor szerintem túl drágák...egyébként meg nem játszottam a Morrowindel. Akartam, de jött az Oblivion és már nem álltam neki :)

#2148 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:31

Idézet: neoguy - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 2:18

Cuccokat ha leraksz egy ládába valahol - mondjuk Céhben - akkor azt a céhtagok kivehetik, és onnantól nem látod viszont. Ha a földön hagyod, akkor szintén felvehetik, vagy magától eltűnhet x nap után. Gondolom magadnál meg nem akarsz hordani mindig 200 kilónyi kincset, amelyek egyszer kellhetnek még. Ezért jó egy házikó, benne 3-4 láda már a legkisebben is, ahova pakolhatsz, és ahonnan soha nem fog eltűnni a szajré. Mindemmelett bármikor aludhatsz, főzhetsz piákat, tárolhatod ott az összes alapanyagot. És ezek szerint nem mennek be oda a városőrök, ezt én is most tudtam meg az előzőekben, M_Stipee kommentjéből. Ez újdonság nekem is, ha tényleg így van, kiegészítem a házas cikket ezzel. (eddig még sosem kergettek meg az őrök ;])
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2149 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:48

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:31

Cuccokat ha leraksz egy ládába valahol - mondjuk Céhben - akkor azt a céhtagok kivehetik, és onnantól nem látod viszont. Ha a földön hagyod, akkor szintén felvehetik, vagy magától eltűnhet x nap után. Gondolom magadnál meg nem akarsz hordani mindig 200 kilónyi kincset, amelyek egyszer kellhetnek még. Ezért jó egy házikó, benne 3-4 láda már a legkisebben is, ahova pakolhatsz, és ahonnan soha nem fog eltűnni a szajré. Mindemmelett bármikor aludhatsz, főzhetsz piákat, tárolhatod ott az összes alapanyagot. És ezek szerint nem mennek be oda a városőrök, ezt én is most tudtam meg az előzőekben, M_Stipee kommentjéből. Ez újdonság nekem is, ha tényleg így van, kiegészítem a házas cikket ezzel. (eddig még sosem kergettek meg az őrök ;])

Én morrowindben egyszer az orkommal lehenteltem Surant. Cakompakk :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2150 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 02:51

Lőttem pár screenshotot már. Véletlen videokat is vettem, mert sikerült ugyanarra konfigolnom. Itt vannak. Egyébként X800XL alatt ilyen, ha valakit érdekel.
Kép KépKép

Ez meg a video. Nincs benne semmi extra, csak a screenshotok közti mászkálást és pozíciókeresést vettem fel véletlen. Hogy kinézzen valahogy, viszonylag jó minőségűre tömörítettem. Xvid/LameMp3 - 18 MB.

#2151 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 03:02

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 3:51

Lőttem pár screenshotot már. Véletlen videokat is vettem, mert sikerült ugyanarra konfigolnom. Itt vannak. Egyébként X800XL alatt ilyen, ha valakit érdekel.

Szépek! :up: Főleg a vized, az nagyon kira. Nálam low grafikán megy notin (!!!), ati rad 96-oson, és néha olyanokat produkál hogy hujjujj :(

:D

>>Egészség és Harmónia<<

#2152 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:34

Fene tudja, én nem szeretek 20 fpssel játszani, inkább tolom butább grafikán.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2153 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:44

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:51

Lőttem pár screenshotot már. Véletlen videokat is vettem, mert sikerült ugyanarra konfigolnom. Itt vannak. Egyébként X800XL alatt ilyen, ha valakit érdekel....

Azért az a 21FPS naggyon dúrva!!! :eek:  :eek:
Nincs valami pecs vagy valami ami ezt megoldaná?Mert szvsz ez elég nevetséges!!

Amúgy mivel csináltál screenshot?Mert nekem a Printscreen nem műxik.

#2154 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 09:45

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:45

Jahm és egy javaslat: lóval ne menjetek vízbe. Nem nagyon tud úszni :D

Hm... nekem úszott. :think:

#2155 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:03

Nekem is uszott a paci. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2156 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:04

Hogy és hol tudom bekapcsolni a játék saját fps mérőjét? Valahol már le volt írva itt a topicba, de nem találtam.

#2157 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:11

Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:04

Hogy és hol tudom bekapcsolni a játék saját fps mérőjét? Valahol már le volt írva itt a topicba, de nem találtam.

Lehozod a konzolt 0-val, és beírod /tdt enter, aztán ki konzolból 0-val.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2158 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 10:13

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:17

Ja, nekem is van egy Heavy Armoros High Elf magusom, Destruction-Conjuration fo szakirannyal, amolyan Battlemage a csaj. :)

Most jottem ra, hogy tudok idezni 2 kulonbozo lenyt is egyszerre, kiraly. :) Bar meg csak Scamp es Ghost a legerosebb 2 lenyem. :D

Lvl3. :)

Nekem is mage-et kellett volna indítani  :confused:

Idézet

#2159 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Ez a játék hihetetlen mennyire függővé teszi az embert.. nagyon magába szippant.
Az aréna volt nekem is a fő pénzforrásom, bár a bajnoki cím elnyeréséért nagyobb küzdelemre számítottam. Viszont utána a nő jól fizet. Legutóbb egy ezrest perkált a győzelemért...
Házikót most vettem a fővárosban, az volt a legolcsóbb  :D Már untam hogy folyamatosan helyhiánnyal küszködöm.. Szerintetek érdemes a kérót berendezni, vagy csak a desing kedvéért bútorozzátok. Én vettem néhány tárolórekeszt azt csókolom  :Đ
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#2160 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

~ (console)
TDT

De gyorsak vagytok vazze  :eek:  :D

Szerkesztette: chris77 2006. 04. 02. 10:14 -kor