HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2431 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 06. 14:09

:offtopic:
nesztek thieves guild - TOOOL: The Open Organization Of Lockpickers
:Đ  :pokeas2: 

#2432 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 14:50

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 11:51

Ez a szitnhez generálás alapjaiban meghatározza a játékstílust. Lev 10 körül le kell tudni a kveszteket, mert utána nincs esély ;] Vagy nagyon nehéz. Talán érdemes 20 felett visszavenni a nehézségi csúszkát, amikor a gép odadob 5-6 ellenfelet nekünk, amely 5-6 ellenfél még idéz is pluszba egy párat. Kisebb hadsereg ellen egy szál lóval, csak rambo marad életben, én nem...

Nagyon várom már, hogy jöjjön egy jó kis mod, amely ezt megoldja. A mostaniak sem rosszak, de még nem az igazi.

Én is így jártam, mikor 20. szint tájékán belefutottam ezekbe a monsztákba az Oblivion kapuknál. Megnyugtatok mindenkit, hogy 30. szinten és felette már nem okoznak gondot. Hiába vannak sokan, egyszerűen nem sebeznek eleget.
Én történetesen alacsonyabb szinten (10-15) is szívtam, pedig akkor még csak ilyen gyíkokat meg tüzes testű nődémont :) adott, de azok is nehezek voltak arra a szintre, ha 4-5 jött belőlük.

Szerkesztette: Taranis 2006. 04. 06. 14:51 -kor

#2433 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 17:25

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:32

Nem te irtad, hogy mint kes a vajon? :Đ

Latod, ezert mondtam, hogy jo a tobb leny idezes. :)

Nekem is eszembejutott, hogy beletört a kés a vajba :D

Gyorsan megfejlesztem 100-ra a conjurationt, és akkor fogok tudni dremora lordot idézni, majd megnézem. Az itt a baj, eggyel kintebb már lenyomtam ennél nagyobb brigádot is, de ott volt hova futni, meg volt még potionom. Itt viszont kapásból beszorulok.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2434 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:14

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:31

[...]
Csak ne kellett volna többször visszafordulni Jeoffry-ért, aki mindig elakadt valamiben vagy simán csak lemaradt.
Úgy látszik jobb, hogy nincs időm játszani, legalább nem futok bele ezekbe a balance-problémákba egy ideig.

Ha átmész egy másik pályára, akkor a téged követők oda teleportálnak melléd akármilyen messze is legyenek. ;)

Hétfőn takarítottam ki Kvatch-ot, nekem is tele volt Daedroth-okkal, hát jó kemény volt mit ne mondjak...
A király fia lent van a táborban, asszem ott is marad egy ideig, mert van 1-2 kipucolásra váró dungeon ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#2435 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:24

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:14

Ha átmész egy másik pályára, akkor a téged követők oda teleportálnak melléd akármilyen messze is legyenek. ;)

Hétfőn takarítottam ki Kvatch-ot, nekem is tele volt Daedroth-okkal, hát jó kemény volt mit ne mondjak...
A király fia lent van a táborban, asszem ott is marad egy ideig, mert van 1-2 kipucolásra váró dungeon ;)

Hanyadik szintű voltál?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2436 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:28

Idézz palyzsot. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2437 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:38

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:28

Idézz palyzsot. :)

:rolleyes:  :think:

Idézet

#2438 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:40

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 19:38

:rolleyes:  :think:

Mi van?

Van shield spell vagy mi a tosz. :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2439 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:42

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 15:00

Mivan!?! Mindkettő van, nem is gyenge. Épp te írtad.

Te nem tudsz enchantolni, mágikus cucc meg eddig nekem nem sok volt... Ami használható :) Most van egy elég durca köpenyem, ad chameleont, fortify sneak, meg invisibility. Trolokat úgy szelem, mint más a téliszalámit :) Plusz sikerült jópízér enchantoltatnom egy elven longswordot :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2440 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:44

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:40

Mi van?

De csak 30-as van nekem.

Idézet

#2441 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:44

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:40

Mi van?

Így van :) De asszem ő nem arra fejlesztett :) Ott van még a chameleon, invisibility, fortify attributes, ezeket nem árt használgatni, de nem lehet mindenki olyan kontár, mint a khajiitom :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2442 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:45

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:42

Te nem tudsz enchantolni, mágikus cucc meg eddig nekem nem sok volt... Ami használható :) Most van egy elég durca köpenyem, ad chameleont, fortify sneak, meg invisibility. Trolokat úgy szelem, mint más a téliszalámit :) Plusz sikerült jópízér enchantoltatnom egy elven longswordot :)

Kaméleon 25% nekem is van, de lúpikullát se ér szvsz.

Idézet

#2443 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:45

Kaméleon 25% nekem is van, de lúpikullát se ér szvsz.

Mert nincs hozzá sneak-ed :) Ha a sneak legalább apprentice, akkor chameleon varázslat minden százaléka olyan mintha hozzáadódna a skilledhez. Namost a köpenyemben van 25% chameleon, 25% invisibility, plusz a journyman sneakem, az pontosan 100% :D Persze még így is észrevehetnek, de vigyázok magamra. :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2444 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:56

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:49

Mert nincs hozzá sneak-ed :) Ha a sneak legalább apprentice, akkor chameleon varázslat minden százaléka olyan mintha hozzáadódna a skilledhez. Namost a köpenyemben van 25% chameleon, 25% invisibility, plusz a journyman sneakem, az pontosan 100% :D Persze még így is észrevehetnek, de vigyázok magamra. :)

Csak az a baj, hogy itt támadnom kell. Olyan 30-40 közti sneakem van amúgy.

Idézet

#2445 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:02

Kis kozvelemeny kutatas... ti hasznaljatok a fast travelst? (Uj teruleteket en mindig vegig setalok, vagy lovagolok de masodjara hangulatfuggo, hogy lovagolok-e...)

A masik... en rontottam volna el, hogy egy elf scout-ot inditottam?:s Ugylatom itt varazslonak kellene lenni, hogy haladni lehessen... eleg nehezen boldogulok. Bar eddig a jatek nagyon tetszik, de a morrowind hangulata nekem jobban bejott... ez egy picit tul 'romantikus' nekem.

Megvalami... az nem gaz, ha eloszor 80%ban csak a fo kuldetesekre koncentralok? raerek a tobbire kesobb is? Olvastam valami olyat, hogy LvL 10ig ajanlatos a fo szalat vegig vinni.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2446 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:09

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:02

Kis kozvelemeny kutatas... ti hasznaljatok a fast travelst? (Uj teruleteket en mindig vegig setalok, vagy lovagolok de masodjara hangulatfuggo, hogy lovagolok-e...)

A masik... en rontottam volna el, hogy egy elf scout-ot inditottam?:s Ugylatom itt varazslonak kellene lenni, hogy haladni lehessen... eleg nehezen boldogulok. Bar eddig a jatek nagyon tetszik, de a morrowind hangulata nekem jobban bejott... ez egy picit tul 'romantikus' nekem.

Megvalami... az nem gaz, ha eloszor 80%ban csak a fo kuldetesekre koncentralok? raerek a tobbire kesobb is? Olvastam valami olyat, hogy LvL 10ig ajanlatos a fo szalat vegig vinni.

Én állandóan fast travelezek. Pláne hogy nem vagyok túl erős, és emiatt mindig 3x-4x kell fordulnom a hentek után, amíg minden páncélt elszállítók a boltokba.

Idézet

#2447 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:14

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 21:02

Hát biztos...

Én mióta beléptem Dark Brotherhood-ban, szinte alig tolom a fő vonalat. :)
Twittegylet

#2448 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:16

ehehe, detto :D  "brother"

amugy is assassint inditottam az tetszett meg hirtelen, plane joljon amit ott kaphatok :)

Szerkesztette: Nec 2006. 04. 06. 21:17 -kor

#2449 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:42

;)

En mondjuk meg semmilyen klan tagja nem vagyok, kiveve a Bladest...

2 kerdesem meg volna.
-Lopott cuccok vannak asszem nalam, emiatt az oroknek szokasa neha megtamadni. Mit tehetek ellene? Fizessem ki az aranyat es kesz? Ha elveszik a lopott cuccot az nem gaz, mivel fogalmam sincs mi az... nem loptam semmit, par dolgot felkaptam az elso Oblivion kapunal talalhato varban... ezust cuccok, de sajna nem ertekesek.

-A masodik az lenne, hogy normalis az, ha 1280*960@ max grafikan nehol kellemetlenul szaggat a jatek X2 3800+ és 7800GT tarsasagaban?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2450 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:48

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:42

;)

En mondjuk meg semmilyen klan tagja nem vagyok, kiveve a Bladest...

2 kerdesem meg volna.
-Lopott cuccok vannak asszem nalam, emiatt az oroknek szokasa neha megtamadni. Mit tehetek ellene? Fizessem ki az aranyat es kesz? Ha elveszik a lopott cuccot az nem gaz, mivel fogalmam sincs mi az... nem loptam semmit, par dolgot felkaptam az elso Oblivion kapunal talalhato varban... ezust cuccok, de sajna nem ertekesek.

-A masodik az lenne, hogy normalis az, ha 1280*960@ max grafikan nehol kellemetlenul szaggat a jatek X2 3800+ és 7800GT tarsasagaban?

Simán lehet normális. Automatikusan lövi be magát fullra?

Idézet

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.