Nah! Érdekes cuccot szereztem. Levágtam egy ártatlan zöldruhás mandrót (köcsög volt, beszólt, hogy nem beszél parasztokkal, én meg számon kértem rajt, hogy ki is a paraszt

, majd jött a dark bh-s fickó. Dumáltunk, kaptam tőle küldetést, nyírjak ki egy öreget. F**zt! Mondtam, és agyhelyen vertem a ficsúrt. A ruha, ami rajt volt 6 skillhez ad 15-öt (köpeny 11, csukja 4). Ha belépsz, ezeket akkor is megkapod? Azóta nem is használok páncélt, védeni pajzs (még az elején a kwach-i kapunál esett el egy őr, azé van nálam...), ütni katana+silver bow, enyhe varázslatokkal megtámogatva (persze mindkettőt enchantoltam a kapuknál szerzett kövekkel), és ha nincsenek túl sokan, bárkit leszedek. Sőt, egy kis méreg meg sneak, és első lövésre leszedem a dremorákat.

Pedig nem is figyelek különösebben, hogy mennyit kapok bónusznak a szintlépéskor. Nehézség alapon (50%).
Háznak megvettem a kísértetkastélyt, megcsináltam a küldijét... Hát én is féltem tőle, hogy nem lesz érdekes a ház, de szerintem iszonyat feelinges. Rendesen hazajárok küldetésenként, mindennek van saját szekrény, asztal, telepakoltam virágokkal... Majd ha lesz energiám, csinálok pár screenshot-ot, betenni. Szerintem a legjobb választás. Olcsó és hatalmas, minden elfér, és még szép is. Na meg Anvil sem egy utolsó hely, bár Cheyandale jobban tetszett. Ha hazamegyek átöltözök, lepakolom a cuccaim, templomba, boltba fegyvertelenül megyek utcai ruhában (kék bársony kisestélyiben szaladgál a kislány

. Lassan haladok ugyan, még mindig csak 13. szinten vagyok, de Dark Messiah csak nyáron jön, addig ráérek. Szerintem kár ezt a játékot tápolásokkal, cheatmodokkal meg egyebekkel elrontani, így tökéletes ahogy van. Amúgy Kwatch-al szenvedőknek. Ha jó az akrobatikád, vagy könnyűpáncélos vagy, a templom mellett fel tudsz ugrani a falra, oszt hajrá!

Nekem az a bajom, hogy páncél nélkül, csak pajzzsal, közelharcban egyszerre max 2-3 enemy, a többit nem tudom védeni. Akkor jön a szaladgálás, a szintek között ugrálás, falak, stb...