HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2441 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:44

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:40

Mi van?

Van shield spell vagy mi a tosz. :D

Így van :) De asszem ő nem arra fejlesztett :) Ott van még a chameleon, invisibility, fortify attributes, ezeket nem árt használgatni, de nem lehet mindenki olyan kontár, mint a khajiitom :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2442 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:45

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:42

Te nem tudsz enchantolni, mágikus cucc meg eddig nekem nem sok volt... Ami használható :) Most van egy elég durca köpenyem, ad chameleont, fortify sneak, meg invisibility. Trolokat úgy szelem, mint más a téliszalámit :) Plusz sikerült jópízér enchantoltatnom egy elven longswordot :)

Kaméleon 25% nekem is van, de lúpikullát se ér szvsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2443 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:45

Kaméleon 25% nekem is van, de lúpikullát se ér szvsz.

Mert nincs hozzá sneak-ed :) Ha a sneak legalább apprentice, akkor chameleon varázslat minden százaléka olyan mintha hozzáadódna a skilledhez. Namost a köpenyemben van 25% chameleon, 25% invisibility, plusz a journyman sneakem, az pontosan 100% :D Persze még így is észrevehetnek, de vigyázok magamra. :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2444 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:56

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 20:49

Mert nincs hozzá sneak-ed :) Ha a sneak legalább apprentice, akkor chameleon varázslat minden százaléka olyan mintha hozzáadódna a skilledhez. Namost a köpenyemben van 25% chameleon, 25% invisibility, plusz a journyman sneakem, az pontosan 100% :D Persze még így is észrevehetnek, de vigyázok magamra. :)

Csak az a baj, hogy itt támadnom kell. Olyan 30-40 közti sneakem van amúgy.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2445 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:02

Kis kozvelemeny kutatas... ti hasznaljatok a fast travelst? (Uj teruleteket en mindig vegig setalok, vagy lovagolok de masodjara hangulatfuggo, hogy lovagolok-e...)

A masik... en rontottam volna el, hogy egy elf scout-ot inditottam?:s Ugylatom itt varazslonak kellene lenni, hogy haladni lehessen... eleg nehezen boldogulok. Bar eddig a jatek nagyon tetszik, de a morrowind hangulata nekem jobban bejott... ez egy picit tul 'romantikus' nekem.

Megvalami... az nem gaz, ha eloszor 80%ban csak a fo kuldetesekre koncentralok? raerek a tobbire kesobb is? Olvastam valami olyat, hogy LvL 10ig ajanlatos a fo szalat vegig vinni.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2446 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:09

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:02

Kis kozvelemeny kutatas... ti hasznaljatok a fast travelst? (Uj teruleteket en mindig vegig setalok, vagy lovagolok de masodjara hangulatfuggo, hogy lovagolok-e...)

A masik... en rontottam volna el, hogy egy elf scout-ot inditottam?:s Ugylatom itt varazslonak kellene lenni, hogy haladni lehessen... eleg nehezen boldogulok. Bar eddig a jatek nagyon tetszik, de a morrowind hangulata nekem jobban bejott... ez egy picit tul 'romantikus' nekem.

Megvalami... az nem gaz, ha eloszor 80%ban csak a fo kuldetesekre koncentralok? raerek a tobbire kesobb is? Olvastam valami olyat, hogy LvL 10ig ajanlatos a fo szalat vegig vinni.

Én állandóan fast travelezek. Pláne hogy nem vagyok túl erős, és emiatt mindig 3x-4x kell fordulnom a hentek után, amíg minden páncélt elszállítók a boltokba.

Idézet

#2447 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:14

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 21:02

Hát biztos...

Én mióta beléptem Dark Brotherhood-ban, szinte alig tolom a fő vonalat. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2448 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:16

ehehe, detto :D  "brother"

amugy is assassint inditottam az tetszett meg hirtelen, plane joljon amit ott kaphatok :)

Szerkesztette: Nec 2006. 04. 06. 21:17 -kor

#2449 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:42

;)

En mondjuk meg semmilyen klan tagja nem vagyok, kiveve a Bladest...

2 kerdesem meg volna.
-Lopott cuccok vannak asszem nalam, emiatt az oroknek szokasa neha megtamadni. Mit tehetek ellene? Fizessem ki az aranyat es kesz? Ha elveszik a lopott cuccot az nem gaz, mivel fogalmam sincs mi az... nem loptam semmit, par dolgot felkaptam az elso Oblivion kapunal talalhato varban... ezust cuccok, de sajna nem ertekesek.

-A masodik az lenne, hogy normalis az, ha 1280*960@ max grafikan nehol kellemetlenul szaggat a jatek X2 3800+ és 7800GT tarsasagaban?

#2450 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 21:48

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:42

;)

2 kerdesem meg volna.
-Lopott cuccok vannak asszem nalam, emiatt az oroknek szokasa neha megtamadni. Mit tehetek ellene? Fizessem ki az aranyat es kesz? Ha elveszik a lopott cuccot az nem gaz, mivel fogalmam sincs mi az... nem loptam semmit, par dolgot felkaptam az elso Oblivion kapunal talalhato varban... ezust cuccok, de sajna nem ertekesek.

-A masodik az lenne, hogy normalis az, ha 1280*960@ max grafikan nehol kellemetlenul szaggat a jatek X2 3800+ és 7800GT tarsasagaban?

Simán lehet normális. Automatikusan lövi be magát fullra?

Idézet

#2451 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 22:12

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:42

;)

2 kerdesem meg volna.

Elvileg lopott cuccok mellett kis piros mancs-ikon van, ezeket dobáld ki. Azok, amelyek mellett nincs de sztintén illegálisan vetted el, azokért nem mennek neked, csak akkor kapnak el ha te beszélsz velük :) Ma pont beszólt a Fighters Guild portása hogy ugyan rakjam már vissza a glass hosszúkardot a helyére, néztem rá ártatlanul, majd megpróbálkoztam egy ellenállással... Hiába a sneak meg chameleon, ha neki 100-ason van a bluntja :D Pénzem már van nagycsomó, a lockpickjeim elfogytak, gondoltam utántöltök, kitakarítottam 3 romot, lett 45 lockpickem :) Kár hogy ebben nincs olyan hogy szétverheted a ládát... Jobb lenne... Persze csak ha fából van :)

Ja más: nemtom, valaki itt mondta, hogy eltűnt a birodalmi lépegetője, az enyém még mindig ott parkol ahol hagytam :think: Biztos kifogyott a benzin :D Ja és éccaka ne raboljátok el a fél fighters guildot, mert rátok zárják az ajtót... Very hard lock, hiába szarakodtam, maradt a visszatöltés, és hagytam mindent a helyén, nehogy balhé legyen :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2452 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 22:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:48

Simán lehet normális. Automatikusan lövi be magát fullra?

Igen! Hat akkor ez van... ez is olyan mint a morrowind. Varni kell egy ket generaciot, hogy pont jol fusson. ;) Bar inkabb szaggasson picit, de a grafikabol tutira nemfogok visszavenni.

#2453 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 00:08

No, kijott a Jarrod gyerek textura modjanak elso adagja.

KépKép

KépKép

KépKép

KépKép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2454 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 00:08

KépKép

Cheydinhal macskakovei kulonosen tetszenek. :)

Kép
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2455 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 07. 06:01

Visszaolvastam az elozo bo 20 oldalt, de nem lattam a megoldast. Kerlek segitsetek!

Vampirokkal harcoltam es elkaptam a betegseguket. Szerencsere meg nem valtoztam vampirra (vagy nem is fogok csupan a betegsegtol?). Elmentem az Akademiara, de ott nem tudtam semmit kezdeni az ott levokkel ezugyben.

Hogyan tudnam leszedni ezt a betegseget :confused:
Sony VAIO Type G

#2456 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 06:49

Idézet: Gab3c - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 7:01

Visszaolvastam az elozo bo 20 oldalt, de nem lattam a megoldast. Kerlek segitsetek!

Vampirokkal harcoltam es elkaptam a betegseguket. Szerencsere meg nem valtoztam vampirra (vagy nem is fogok csupan a betegsegtol?). Elmentem az Akademiara, de ott nem tudtam semmit kezdeni az ott levokkel ezugyben.

Hogyan tudnam leszedni ezt a betegseget :confused:

Templomba kell menni imádkozni és megszűnik a vámpír fertőzés ,de siess mert csak pár napod van rá utána végleg vámpír maradsz. ;)

#2457 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 06:57

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 1:08

No, kijott a Jarrod gyerek textura modjanak elso adagja.

...

Link hozzá?
Semper Fi

#2458 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 07. 07:11

Idézet: Darwin - Dátum: 2006. Apr. 7., Friday - 6:49

Templomba kell menni imádkozni és megszűnik a vámpír fertőzés ,de siess mert csak pár napod van rá utána végleg vámpír maradsz. ;)

Probaltam chorroli katedralisban, de vmi uzenetet dobott csupan. Morrowindben ugye megkerdezte mennyit szeretnek adakozni es OK volt, de itt vmiert nem ajanl fel semmit :think:

Vagy csak nem jottem ra, hogyan kell imadkozni.  Tok :lama: vagyok :D
Sony VAIO Type G

#2459 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 07:27

Idézet: Gab3c - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 8:11

Probaltam chorroli katedralisban, de vmi uzenetet dobott csupan. Morrowindben ugye megkerdezte mennyit szeretnek adakozni es OK volt, de itt vmiert nem ajanl fel semmit :think:

Vagy csak nem jottem ra, hogyan kell imadkozni.  Tok :lama: vagyok :D

Odamész  a templom közepén lévő legnagyobb oltárhoz és megnyomod  a space-t,utána elvileg minden betegségtől megtisztulsz.

#2460 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 07. 07:33

Idézet: Darwin - Dátum: 2006. Apr. 7., Friday - 7:27

Odamész  a templom közepén lévő legnagyobb oltárhoz és megnyomod  a space-t,utána elvileg minden betegségtől megtisztulsz.

Koszonom, du kiprobalom :respect:
Sony VAIO Type G

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »