The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2004. 09. 28. 11:47
Visszatérve arra, ki mit vár el a OBLIVION-tól, nekem annyi elég ha folytatást csinálnak, ami elé ha leülök, akkor szórakoztat és élmény játszani vele, mint anno Morrowind. Az, hogy belezős, vagy nem belezős, szép, vagy nagyon szép, az tök mind1, ha a játék cselekménye, vagy játszhatósága gáz. Na, az a lényeg, hogy meglegyen benne az plussz, ami leköti az embert. Nagyon sok játék mostanában alig tud lekötni, annak ellenére, hogy szép, jó hangjai vannak, és úgy egyébként minden klappol.
Elküldve: 2004. 09. 28. 16:15
Egyetértek. A külcsín csak másodlagos, én azt is elviselném, ha kicsit tuningolnának a tes3 motoron. Ha a hangulatot hozza akkor szvsz bárhogy kinézhet (csak fusson átlag vason...)
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 09. 29. 14:24
Ja annyit még, miért nem lehet a karakterlap lehívásakor egy 3d forgatható fickót betenni, amit lehet öltözetni meg minden, az azért gáz, hogy a játék kameraállásától függ, hogy látom e magam kívülről rendesen avagy sem, és kedvem sincs várni perceket, amíg elkezd forogni körülöttem a kamera. Szóval ez is jó lenne, de nem lesz ilyen, az tuti....
Na meg a térkép...áldja meg őket az ég, ha végre egy értelmes térképet raknak be és nem olyat mint eddig...a béna questbookot még nem említettem. Ezek mind apróságok, de fontosak lehetnek.
Na meg a térkép...áldja meg őket az ég, ha végre egy értelmes térképet raknak be és nem olyat mint eddig...a béna questbookot még nem említettem. Ezek mind apróságok, de fontosak lehetnek.
Elküldve: 2004. 09. 29. 14:25
Ja annyit még, miért nem lehet a karakterlap lehívásakor egy 3d forgatható fickót betenni, amit lehet öltözetni meg minden, az azért gáz, hogy a játék kameraállásától függ, hogy látom e magam kívülről rendesen avagy sem, és kedvem sincs várni perceket, amíg elkezd forogni körülöttem a kamera. Szóval ez is jó lenne, de nem lesz ilyen, az tuti....
Elküldve: 2004. 09. 29. 17:13
Idézet: Running Wild - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 15:25
Ez most a harmadik vagy a negyedik részre vonatkozik?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 09. 29. 17:54
Idézet: Running Wild
1. A "fickódat" bármikor körbenézheted, zoomolhatsz stb ha lenyomod a [TAB] billt.
2. az inventory bal oldalán ott kép a "fickódról"....
3. Mi bajod a térképpel? WorldViewban látod hol vagy a világban, LocalViewvan pedig, belőheted az apróbb részleteket, varázslatokkal meg láthatóvá teheted az embereket/állatokat/kulcsokat/varázstárgyakat...
4. A journal a patchben (valamint ugye a Tribunalban és Bloodmoonban) javítva lett, azaz megnézheted az aktív és a kész questeket. Más mi kéne?
Nézd meg a GothicII-t idióta térkép (alapból nincs is, miután megveszed sincs rajta semmi jelölve...), valamint egy tényleg hülye questlog mivel a felét se tárolja le a párbeszédeknek, aztán ha félig vagyok egy questel, kilépek alszok egyet másnap folytatom, akkor még emlékezzek is pontosan mit kell csinálni és hol.... A Morrowind szvsz minden téren használhatóan van kivitelzve, csak tudni kell használni.
5. Mi a fenéért nem szerkeszted ki legalább ha már duplázol
Szóval peace meg minden csak járj nyitottabb szemmel
szerk: mindig utólag csekkolom a helyesírást
Szerkesztette: pascal 2004. 09. 29. 17:57 -kor
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 09. 29. 18:15
Idézet: pascal - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 18:54
Idézet: Running Wild
1. A "fickódat" bármikor körbenézheted, zoomolhatsz stb ha lenyomod a [TAB] billt.
2. az inventory bal oldalán ott kép a "fickódról"....
3. Mi bajod a térképpel? WorldViewban látod hol vagy a világban, LocalViewvan pedig, belőheted az apróbb részleteket, varázslatokkal meg láthatóvá teheted az embereket/állatokat/kulcsokat/varázstárgyakat...
4. A journal a patchben (valamint ugye a Tribunalban és Bloodmoonban) javítva lett, azaz megnézheted az aktív és a kész questeket. Más mi kéne?
Nézd meg a GothicII-t idióta térkép (alapból nincs is, miután megveszed sincs rajta semmi jelölve...), valamint egy tényleg hülye questlog mivel a felét se tárolja le a párbeszédeknek, aztán ha félig vagyok egy questel, kilépek alszok egyet másnap folytatom, akkor még emlékezzek is pontosan mit kell csinálni és hol.... A Morrowind szvsz minden téren használhatóan van kivitelzve, csak tudni kell használni.
5. Mi a fenéért nem szerkeszted ki legalább ha már duplázol
Szóval peace meg minden csak járj nyitottabb szemmel
szerk: mindig utólag csekkolom a helyesírást
Nana, gothic 2 térképe nagyon fullosan ki van találva mindent egyből le lehet vágni róla, mondjuk az is igaz, hogy ötöd akkora a terület mint morrowindben.
A q logja meg hót jó mert értelmes bejegyzéseket tesz, amiből tudni fogod, hogy mit, hol keress, nem úgy mint a morrowindben, ahol 3 bejegyzés 1 q átlagban.
Egyébként én mindkét játékot nagyon szeretem de hót külön stílus...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 09. 29. 20:20
fenntartom, hogy a térkép lehetne jobb is a G2ben... OK én is elboldugolok vele de a Morrowindé jobban bejön.
A 2 questlog nem egy stílus az tény. A morrowindé szó szerint journal ugyanis a kedves Nerevarine mindent lejegyzetel amit hall. Ez jó mert bármikor vissza tudom olvasni ki mit mondott és bogozhatom ki az értelmét, egyes questeknél jól jön, hogy mindig megnézhetem pl az útbaigazítást. Ellenben a G2 gálánsan 2 mondatba sűríti a quest leírását ami hol összejön hol nem, pölö a füvesember Koronisban kéri hogy hozd el neki a főbb növényeket és ad egy listát, na ezek megtalálhatók a város mellett közvetlen, erről el lehet beszélgetni az egyik árussal de én már jóval a quest előtt elbeszélgettem erről, lényegtelennek tartottam, majd utána fél napig agyaltam mert tudtam, hogy vki említette, hogy hol vannak azok a füvek csak a fenébe se emlékeztem a dologra
Amúgy kezdünk kissé átmenni
Szerkesztette: pascal 2004. 09. 29. 20:21 -kor
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 09. 29. 22:02
Idézet: pascal - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 21:20
fenntartom, hogy a térkép lehetne jobb is a G2ben... OK én is elboldugolok vele de a Morrowindé jobban bejön.
A 2 questlog nem egy stílus az tény. A morrowindé szó szerint journal ugyanis a kedves Nerevarine mindent lejegyzetel amit hall. Ez jó mert bármikor vissza tudom olvasni ki mit mondott és bogozhatom ki az értelmét, egyes questeknél jól jön, hogy mindig megnézhetem pl az útbaigazítást. Ellenben a G2 gálánsan 2 mondatba sűríti a quest leírását ami hol összejön hol nem, pölö a füvesember Koronisban kéri hogy hozd el neki a főbb növényeket és ad egy listát, na ezek megtalálhatók a város mellett közvetlen, erről el lehet beszélgetni az egyik árussal de én már jóval a quest előtt elbeszélgettem erről, lényegtelennek tartottam, majd utána fél napig agyaltam mert tudtam, hogy vki említette, hogy hol vannak azok a füvek csak a fenébe se emlékeztem a dologra
Amúgy kezdünk kissé átmenni
Nem tom mire constantin-nak gyűjteni kellett volna a növényeket már mindegyikből volt legalább 1 példányom szal nem volt zükségem sok útba igazításra
Elküldve: 2004. 09. 30. 08:38
Hajlandó vagyok 10 e Ft-ot adni egy lovagolós játékért. A többi (hent, tapasztala, játék, stb ) az csak bónusz. Ezért ez a TES IV elég bejövos.
Next stop, Wonderland.
Elküldve: 2004. 09. 30. 10:19
No de kérem szépen. Ne tessék csak azért két vállra fektetni mert egy szerencsétlen nyomorék vagyok.
Elég sokaknak volt anno problémája a questbookkal, mikor megjelent a játék. Igaz később megoldották, de mire kész lett, addigra sokan végigjátszották, vagy nem?
A térkép tényleg jó volt, nem is azzal volt bajom, hanem az, hogy az a térkép amit a játékhoz adtak, az a kihajthatós papirtérkép, az 15 milliószor szebb volt, mint a játékban lévő. Városokat kockakerettel jelölni, elég gáz szerintem. Szóval igényesebbre kérem szépen, igényesebbre...
Annak nagyon örülök, hogy bele tudok zoomolni a karakterem seggébe, de nekem a karakterlap megnyitásakor a bal oldalt feljövő srác nem jön be...lejárt lemez, itt a 21. század.
Nyitott szemmel járok, mert máshogy nem tudok.
Egyébként minden tiszteletem a Morrowind-é és a Bethesda-é..
Ennyi.
Elég sokaknak volt anno problémája a questbookkal, mikor megjelent a játék. Igaz később megoldották, de mire kész lett, addigra sokan végigjátszották, vagy nem?
A térkép tényleg jó volt, nem is azzal volt bajom, hanem az, hogy az a térkép amit a játékhoz adtak, az a kihajthatós papirtérkép, az 15 milliószor szebb volt, mint a játékban lévő. Városokat kockakerettel jelölni, elég gáz szerintem. Szóval igényesebbre kérem szépen, igényesebbre...
Annak nagyon örülök, hogy bele tudok zoomolni a karakterem seggébe, de nekem a karakterlap megnyitásakor a bal oldalt feljövő srác nem jön be...lejárt lemez, itt a 21. század.
Nyitott szemmel járok, mert máshogy nem tudok.
Egyébként minden tiszteletem a Morrowind-é és a Bethesda-é..
Ennyi.
Elküldve: 2004. 09. 30. 11:46
Idézet: Sirinor - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 12:40
Na asszem betörök egyik nagykerbe és utána leköltözöm paks mellé, hog esetleg fusson isa gépen!
Elküldve: 2004. 09. 30. 15:35
Nem akarok két vállra fektetni senkit 
Nem láttam a játékhoz adott papírtérképet
de az jogos hogy a kockakeret nem túl esztétikus mondjuk a célnak szvsz tökéletesen megfelel
ja és ha öltöztetőmániás vagy akkor ott a sims
Ja és TESIV képek: nekem ezek a képek túl középkori hangulatot sugallnak, rózsaablakok, lovagpáncél. Szvsz egy glass armor ütősebb lenne nyálcsorgató screenshotnak... Ja és a LÓ. Annyi féle nemlétező "állat" van Morrowindben, hogy az igaziak (medve, farkas, vaddisznó) már-már furcsának tűnnek
vagy csak nekem :confused:
Ja és TESIV képek: nekem ezek a képek túl középkori hangulatot sugallnak, rózsaablakok, lovagpáncél. Szvsz egy glass armor ütősebb lenne nyálcsorgató screenshotnak... Ja és a LÓ. Annyi féle nemlétező "állat" van Morrowindben, hogy az igaziak (medve, farkas, vaddisznó) már-már furcsának tűnnek
Szerkesztette: pascal 2004. 09. 30. 15:38 -kor
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 09. 30. 17:00
Idézet: pascal - Dátum: 2004. szept. 30., csütörtök - 16:35
Nem akarok két vállra fektetni senkit 
de az jogos hogy a kockakeret nem túl esztétikus mondjuk a célnak szvsz tökéletesen megfelel
ja és ha öltöztetőmániás vagy akkor ott a sims
vagy csak nekem :confused:
Ja ebben van valami nem illik bele abba az élővilágba az a szimpla ló... bár lehet, hogy nekik is lez valami speckó tulajdonságuk!
Elküldve: 2004. 09. 30. 19:01
A transzportbolha foreva'
az legalább immunis a kockacukorra 
A saját lényekben az a jó, hogy te találod ki a speckóit, ezért ha létező állatot pakolnak bele, lehet hülyén jön ki a speckóival
A saját lényekben az a jó, hogy te találod ki a speckóit, ezért ha létező állatot pakolnak bele, lehet hülyén jön ki a speckóival
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 10. 01. 08:07
Szerintem jó a ló benne, a daggerfallból se lógott ki. Az mondjuk tényleg érdekesm, hogy nincsenek rendes állatok, de nem baj, úgyis mindenki csak a malacokat kergetné, meg a birkákat. De ha lenne pásztor szakma, akkor lehetne pl birkákra vigyázni.
Elküldve: 2004. 10. 01. 11:14
j vazze, meg beterelnék az ólba vagy 30 parasztot, aztán rágyújtanám az istállót az összesre!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2004. 10. 01. 17:17
Amúgy a Bloodmoonban vannak "rendes" állatok (farkas, medve) és először nem tudta mi a fenéért van olyan fura érzésem ha ezeket gyakom, aztán rájöttem: TÚL REÁLIS
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 10. 01. 17:33
Milyen állatvédő vagy te, legyakod szerencsétlen állatokat a bundájáért? Ezért még fizetni fogsz gazember.

Súgó
A téma zárva.