HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#341 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:03

http://www.elderscrolls.com/forums/index.p...howtopic=214742

Csupán 1 DVD-s lesz a game.

#342 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 09:43

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 23:03

A Morrowind 1CD-jébe is mi mindent belezsúfoltak

Nemtom szerepelt-e már:katt

Idézet

What are the PC system requirements?
We don't know at this time, but it will certainly look the best on the latest hardware available when the game is released.

A legújabb hardveren fog a legjobban kinézni...
Ez aztán a sokat mondó mondat
Faster! Harder! Cadaver!

#343 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 12:46

Idézet

A Morrowind 1CD-jébe is mi mindent belezsúfoltak

Most viszont minden szöveget felvettek! Ez azért kicsit megdobja a méreteket (lásd: KotOR)
In Flames We Trust

#344 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 14:25

Ismertető a hardwireden
katt

Ma nagyon megy a linkelés.
Faster! Harder! Cadaver!

#345 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 17:14

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 14:25

Ismertető a hardwireden
katt

Ma nagyon megy a linkelés.

Elég gyenge írás. Nem értem, hogy miért a Daggerfallhoz hasonlítja a szerző az Obliviont. ( Mondjuk még így is hobb, mint ha a Pac-manhez hasonlítaná  :) )
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#346 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 13:20

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 17:14

Elég gyenge írás. Nem értem, hogy miért a Daggerfallhoz hasonlítja a szerző az Obliviont. ( Mondjuk még így is hobb, mint ha a Pac-manhez hasonlítaná  :) )

Hát ja én is csak lestem, hogy a Morrowindet meg se említi.
Faster! Harder! Cadaver!

#347 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 21:47

Gyenge irás? Mégis, a hardwired-es semmirekellőktől mit vár az ember, egy bűn és bűnhődést? Két pizzazabálás meg CS/WoW hokizás közöt böfög valamit az RPG oldalra is, nehogy egysikúnak mondják AZ "oldalt", aztán lehet visszamenni a bnetre rejszolni az orkokra. Jellemző. Bezzeg egy kvék4ről 24 oldalas ömlengés kell. Nembaj, szerencsére az ilyen trógerbányász game-teszter oldalak rég megtanitották, hogy az sem igaz, amit kérdeznek, és inkább nézze meg az ember a maga szemével.

#348 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:57

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 22:47

...

Na, erre inkább nem is mondok semmit... :omg:  (Mellesleg: a HW nem teszter oldal, hírek vannak rajta. A bennfentes preview-knak meg lehet örülni szerintem...)

Szerkesztette: spidey 2006. 01. 12. 22:58 -kor

#349 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 01:54

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 13:20

Hát ja én is csak lestem, hogy a Morrowindet meg se említi.

Tévedsz, 4x említi. :) . Gyenge a cikk, de informatív. Ez a lényeg. Remélem tudják optimalizálni a cuccot kisebb gépekre is. Mert így szörnyű lesz a gépigény, mondjuk ez nem meglepő, de akkor is  :mad: .
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#350 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 00:46

As a PC and Xbox 360 developer how have you been finding Microsoft's XNA? Other developers praise its profiling tools and impressive multi-platform integration. What do you like best?

XNA Studio still isn’t released, but the tools they have provided for development and profiling on the Xbox 360 are outstanding. The PIX tool for performance profiling is particularly fantastic and it’s something we use on a daily basis around here.

Advertisement

How different is developing for the PC and Xbox 360 now compared to the PC and original Xbox when you were creating Morrowind?

It’s quite a bit different considering that the original Xbox was fundamentally very similar to PC architecture. The 360 is much more like a traditional game console, in that it is tuned first and foremost for gaming. The differences in things like the multicore architecture and unified memory systems do create some technical challenges, but that is the nature of cross-platform development. The support we’ve received from Microsoft has been tremendous, even better than it was for the original Xbox.

Physics is the new buzzword and with such a rich environment how have you been balancing that with other high CPU utilization subsystems (like A.I. or even the renderer)? Do you think nowadays developers treat physics as a first-class citizen? Should they?

We’ve worked closely with Havok to make sure our implementation of physics is as optimal as possible. I think anyone who’s played Half-Life 2 realizes that physics can add a ton of great gameplay to a game. Developers have definitely taken notice of the importance of physics in games and it’s pretty rare that you see a game without them anymore. I look forward to the advances in gameplay that they’ll bring.

Click Image to Enlarge

While we're on the subject, although you've mentioned you're quite happy with Havok, is a PhysX/Novodex path later on as a patch a possible expectation for Oblivion?

We certainly always have our eye on new technology that might make good additions to our games. As far as physics goes, Havok is the market leader and for good reason. It’s proven itself in well over 100 games and the amount of support they’ve provided us in implementing and optimizing their system for Oblivion has been invaluable. Either way, I think adding support for an entirely new physics system is far beyond the scope of a patch.

One of Oblivion's great features is the A.I. How are you scaling the complexity of the A.I. routines? Is it tied to visibility (i.e. scale down when actor is not in view, distance-based, etc.)?

It’s mostly based on visibility and the relative location of NPCs to the player. We engage a whole host of optimizations for characters that aren’t being rendered.

Could you reveal your secret on how you can have A.I. actors with 24 hour schedules and a huge world and not have the whole engine halt in its tracks? Are you doing snapshot updates at zone/cell boundaries?

As above, we mostly leverage the amount of processing time based on distance. We have multiple processing levels that control the range and amount of activity an NPC will engage in. Characters far away from the player will engage in less complex behaviours and update themselves less often than characters that a player is likely to encounter in the near term.

We’d like to thank Gavin Carter for answering our questions as well as Pete Hines for helping make this interview happen. Elder Scrolls IV: Oblivion is expected to be released in early 2006 for PC and Xbox 360. Visit the official game website.

#351 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 13:51

Sok a duma, a Bethesdás srácok inkább előállhatnának egy konkrét érkezési dátummal, vagy még inkább magával a játékkal. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a rászánt idő nem megy pocsékba, és egy újabb goty készül.  :up:

#352 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 14:14

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 13:51

Sok a duma, a Bethesdás srácok inkább előállhatnának egy konkrét érkezési dátummal, vagy még inkább magával a játékkal.

A Gamespoton Március 20 van, mint megjelenési dátum. Csúszásról nem hallottam.

Idézet

Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy a rászánt idő nem megy pocsékba, és egy újabb goty készül.  :up:

Ezzel csak egyetérteni lehet.  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#353 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 15:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 14:14

A Gamespoton Március 20 van, mint megjelenési dátum. Csúszásról nem hallottam.

Akkor most már csak egy lottó főnyereményt kell megütni márc. 20-ig, hogy alkalmas gépet tudjak venni.  :)

#354 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 15:38

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 15:25

Akkor most már csak egy lottó főnyereményt kell megütni márc. 20-ig, hogy alkalmas gépet tudjak venni.  :)

Szerintem egy mai középkategóriás kártyán simán el fog futni (6600 GT / 6800 / 6800GS / X800 / X850).  :rolleyes:

#355 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 15:41

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 15:25

Hát, egy 2,5 GHz-es proci, 6600GT, min. 512MB RAM összeállítású gép talán elég lesz. :think: Legalábbis én nagyon bízok ebben.  :D

#356 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 19:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 15:41

Hát, egy 2,5 GHz-es proci, 6600GT, min. 512MB RAM összeállítású gép talán elég lesz. :think: Legalábbis én nagyon bízok ebben.  :D 

512MB RAM szerintem biztos, hogy nem lesz elég. A minimum inkább 1G lesz. A procit, és VGAt nehéz megítélni, de figyelembe véve a hivatalos FAQ-t nem sok jóra lehet számítani.

Idézet

What are the PC system requirements?
We don't know at this time, but it will certainly look the best on the latest hardware available when the game is released.

#357 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 19:56

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 19:25

512MB RAM szerintem biztos, hogy nem lesz elég. A minimum inkább 1G lesz. A procit, és VGAt nehéz megítélni, de figyelembe véve a hivatalos FAQ-t nem sok jóra lehet számítani.

Pont ezt linkeltem én is.
De ez azt jelenti, hogy a legújabb hardwareen fog a legjobban kinézni, ami aztán nem valami magasröptű megállapítás.
Faster! Harder! Cadaver!

#358 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 20:02

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 19:56

Pont ezt linkeltem én is.
De ez azt jelenti, hogy a legújabb hardwareen fog a legjobban kinézni, ami aztán nem valami magasröptű megállapítás.

A kinézete nem is a hw-ek összességétől, inkább csak egy hardware-től, a videókártyától fog függni. Gondolom alápakolnak HDR+AA-t, SM3.0-át, bloom-ot, bump mappingot, meg mindent, és a legjobban kinézni (úgy, hogy a sebesség is elviselhető legyen) ezért nyilván Radeon X1900XTX-en, vagy GeForce 7900-on fog.

#359 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 20:27

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 20:02

A kinézete nem is a hw-ek összességétől, inkább csak egy hardware-től, a videókártyától fog függni. Gondolom alápakolnak HDR+AA-t, SM3.0-át, bloom-ot, bump mappingot, meg mindent, és a legjobban kinézni (úgy, hogy a sebesség is elviselhető legyen) ezért nyilván Radeon X1900XTX-en, vagy GeForce 7900-on fog.

:eek:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#360 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 10:12

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 20:02

Nem hinném hogy hdr és sm3 lesz benne. Sima sm2, bloom-al.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.