HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1541 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 23. 22:49

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 21:04

És akkor néhány kérdés:

Hogyan működik a "manuális" zárnyitás, eltörtem egy csomó lockpicket, azóta inkább a gépre bízom, hogy próbálkozzon ő. (még szerencse, hogy van egy csomó lockpick szinte mindegyik ládában van 3 darab, a Morrowindben meg úgy kellett összevadászni őket...)

Persuadnél miért kell mindig végigsakkozni az összes lehetőséget :confused: ?
Hiába kezdek el "fűzni" valakit, csak akkor enged a done gombra nyomni, ha mind  a négy lehetőséget végigjátszom vele, aminek az a vége, hogy kevésbé kedvel engem, mint a beszélgetésünk előtt...

Zárnyitásról fogalmam sincsen egyelőre. Ha egy pöcköt kell piszkálni az egyértelmű és könnyű, de a 2 vagy több, akkor lövésem sincsen.

Miért kell? Az a lényege.
1. Megnézed, ki hogyan reagál a 4 lehetőségre (ez látszik az arcukon, mikor az adott körcikk felé viszed az egeret.)
2. Mindig van egy nagyon jó, egy jó, egy rossz és egy nagyon rossz a 4 lehetőség közül.

A cél, hogy a rosszra és nagyon rosszra juttasd a legkisebb sárgás-pirosas (órajárásnak forgó) cikket. Ha ügyesen forgatod, akkor többet nyersz, mint vesztesz, ez a lényege.

#1542 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 22:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 20:21

Eredetileg a ForceWare topikba írtam, de berakom ide is, hátha van 5lete valakinek.  :mad:

Ez ma már ami a videókártyák körül folyik egy vicc. Egy nagy-nagy vicc, és szégyen. Napok óta újabb kálváriát járok, hogy egy, azaz egyetlen normális drivert találjak, ami a gépemen lévő összes alkalmazással, gémmel normálisan működik. De ezidáig sajna hiába. Pedig nem várok túl sokat, és nem is nagyok az igényeim. Egy Inno3D GeForce6 6600-as kártya dohog a gépemben, és olyan drivert keresek napok óta, ami a SWAT4, SWAT4:Stetchkov Syndicate, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion triumvirátussal együtt működik hiba nélkül. Ezidáig nem sikerült ilyet találnom. A 81.98-as a SWAT4 és a SWAT4 kieg tökéletes, bár néha a textúrák és egyéb dolgok mintha nem a legtisztábbak lettek volna. Az Oblivion pedig néha olyan grafikai hibát generált vele, hogy csak lestem ki a fejemből. Erre 81.98 WHQL leszed, 84.25 lehúz, felrak. 84.25 beta-val az Oblivion már jó, bár még ez alatt is találtam grafikai bugot (a berakott képemen látszik (ld. víz+sziget+stég...)), de a nagyobb, zavaró hibákat megoldotta, Oblivionhoz már jó. Ekkor SWAT4 és SWAT4 kieg kipróba, ugyanaz, mint más fórumtársaknál ezzel: indulásnál és töltésnél vázszerkezeteket mutat, és mindenféle hülye kockát. Ne hidjétek, hogy megőrültem, mert HWSW-s fórumtársamnál csontra ugyanez a hiba jött vele elő, csinált róla screenshotot, és csontra ugyanazt látja vele, amit én.. Na mondom, jó, egy fél órával ezelőtt 84.25 leszed, 84.21 WHQL certified letölt, fölrak. SWAT4 és a kiegje ugyanúgy f*s vele. Az Inno3D oldalán külön Inno-s driver nincsen, az nVidia drivereit linkelték a saját oldalukra. Szánalmas... Erre nézem az omegadrivers.net-et, hogy esetleg egy Omega driver. Hát a nagy büdös l*f@szt, csak az ATi Omega frissól, nV-hez a legutolsó Omega 2005 akárhanyas.. Most lehúztam az eddig a legtöbb fórumozó által javasolt, betonstabilnak minősített ForceWare 77.77-es drivert, most megy fel ez. Ha ezzel sem jó valamelyik a három játék közül, akkor az már no comment kategória.

Írtam már, nekem az utolsó Omegával tökéletesen fut minden :up:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1543 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 22:53

Most telepítem itthon is a játékot és azon gondolkozom, hogy egy castert indítok, mert elegem van a közelharcból! :)

Az előző postomra ugyan még nem jött válasz, de ebben az esetben nem rohanok rögtön az iránytű által jelzett pont felé, hanem megpróbálom felderíteni a terepet és minél több küldetést megoldok.

Egy kicsit elveszettnek érzem magam a Morrowind után, ez sokkal nagyobb terület és nem igazán találom a helyemet benne! A hangulat jelenleg nem fogott meg annyira, mint a Morrowindben, de most jobban belemélyedek, biztosan meg fogom szeretni a játékot...
Tyraan - Artum Inferniti

#1544 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 22:57

Na szép, az Oblivion.exe hibát észlelt és leállt, megpróbálok VGA drivert frissítani!
Tyraan - Artum Inferniti

#1545 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:06

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 22:53

Most telepítem itthon is a játékot és azon gondolkozom, hogy egy castert indítok, mert elegem van a közelharcból! :)

Az előző postomra ugyan még nem jött válasz, de ebben az esetben nem rohanok rögtön az iránytű által jelzett pont felé, hanem megpróbálom felderíteni a terepet és minél több küldetést megoldok.

Egy kicsit elveszettnek érzem magam a Morrowind után, ez sokkal nagyobb terület és nem igazán találom a helyemet benne! A hangulat jelenleg nem fogott meg annyira, mint a Morrowindben, de most jobban belemélyedek, biztosan meg fogom szeretni a játékot...

Én segítenék, de még nem tartok ott. :) Csinálom a mellék-küldetéseket, szorgalmasan látogatom a dungeon-okat, stb...  :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1546 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:17

Sajnos itthon nem tudom működésre bírni a játékot, az autorun utáni 'Play'-ra kattinta kidobja a 'hibát észlelt' ablakot és bezáródik!

Elképzelhető, hogy az MX440 nem tetszik neki, pedig rendesen bedetektálja, nem tudom, hogy mi lehet a hiba...
Tyraan - Artum Inferniti

#1547 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:18

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 22:49

Zárnyitásról fogalmam sincsen egyelőre. Ha egy pöcköt kell piszkálni az egyértelmű és könnyű, de a 2 vagy több, akkor lövésem sincsen.

Na nekem még azt se sikerült megoldani amikor 1 pöcök van :confused:... Odamozgatom az egeret, fellököm a pöcköt --gondolom eközben kéne az álkulccsal valamit csinálni, de mégis mi a rókát?--, de ahogy visszajön összetöri az álkulcsot (vagy nem).
tudom :lama: vagyok...

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 22:49

Miért kell? Az a lényege.
1. Megnézed, ki hogyan reagál a 4 lehetőségre (ez látszik az arcukon, mikor az adott körcikk felé viszed az egeret.)
2. Mindig van egy nagyon jó, egy jó, egy rossz és egy nagyon rossz a 4 lehetőség közül.

A cél, hogy a rosszra és nagyon rosszra juttasd a legkisebb sárgás-pirosas (órajárásnak forgó) cikket. Ha ügyesen forgatod, akkor többet nyersz, mint vesztesz, ez a lényege.

Oksa ki fogom próbálni :up: , de ezt alaposan átszabták az E3 promó óta, mert ott csak mondott 1 viccet a csajnak, majd a done gombra nyomott, és ezzel kész is volt.
szerk.: kicsit értelmetlennek is tűnt ez a feature a videó alapján, de így már mindjárt van benne valami ;)

Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 23. 23:20 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1548 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:24

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 23:17

Elképzelhető, hogy az MX440 nem tetszik neki, pedig rendesen bedetektálja, nem tudom, hogy mi lehet a hiba...

Mármint GeForce 4 MX-440?
Azon kizárt, hogy elinduljon, még az FX szérián se nagyon akar megmozdulni.
Faster! Harder! Cadaver!

#1549 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:32

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 23:18

Na nekem még azt se sikerült megoldani amikor 1 pöcök van :confused:... Odamozgatom az egeret, fellököm a pöcköt --gondolom eközben kéne az álkulccsal valamit csinálni, de mégis mi a rókát?--, de ahogy visszajön összetöri az álkulcsot (vagy nem).
tudom :lama: vagyok...

Az a lényeg, hogy fel kell pöckölni, úgy, hogy minél tovább fenn maradjon az a zárnyelv. Ha elég sokáig fenn van, akkor kell kattintani és akkor talán sikerül azt helyretenni. Türelem meg szerencse kell hozzá. :D Nekem sem könnyű. Gondolom, egy tolvaj karakternek könnyebb. :)

Jareth, szerintem az MX440-et nem támogatja a játék. Az ugye GeForce 4-es szériából van?
Ezeket az nVidia kártyákat támogatja a játék:
NVIDIA Geforce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce FX series
De esetleg kodekpakk... Más tippem nincs.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1550 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 23:39

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 23:32

Az a lényeg, hogy fel kell pöckölni, úgy, hogy minél tovább fenn maradjon az a zárnyelv. Ha elég sokáig fenn van, akkor kell kattintani és akkor talán sikerül azt helyretenni. Türelem meg szerencse kell hozzá. :D Nekem sem könnyű. Gondolom, egy tolvaj karakternek könnyebb. :)

A zárnyitásom egész jó szinten van, ugyanis okultam a Morrowind-ből, és felvettem primary skillnek, hogy kapjak rá 10 bónusz pontot.
Szóval vadul kattintgattam, meg rángattam az egeret mindenfelé, de nem jutottam semmi eredményre, majd talán most. Szerintem ezt a minijátékot igazán kihagyhatták volna, úgyis a skill számít nem az ügyesség  :rolleyes:
Faster! Harder! Cadaver!

#1551 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 00:08

Köszönöm a válaszokat!

Tényleg egy Geforce 4 MX440-ről van szó, ez van most ideiglenesen a gépemben, mert a Ti4200-es elfáradt, bár valószínűleg azon sem indult volna el a játék.
A VGA detektáláskor egyébként kiírja, hogy nem ismerte fel a hardware-t, de utána a konfogurációs panelen már látszik, hogy melyik kártya ez, de hiába, a játék nem indul.

Mindegy, a havernál tudok vele játszani és tervben van egy újabb videokártya vásárlása is, de jelenleg nem ez áll az első helyen, ugyanis a WoW tökéletesen megy ezzel a régi VGA kártyával is! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#1552 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 00:10

A zárnyitásnál azt vettem észre, hogy ha csak 1 nyelvecske van, akkor ha feltolod és utána klikkelsz egyet, akkor kinyílis a láda/ajtó, bár ez a megoldás nem működött bonyolultabb zárak esetében, én ott az 'auto attempt'-et (remélem jól emlékszem) választottam...
Tyraan - Artum Inferniti

#1553 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 00:16

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 0:10

A zárnyitásnál azt vettem észre, hogy ha csak 1 nyelvecske van, akkor ha feltolod és utána klikkelsz egyet, akkor kinyílis a láda/ajtó, bár ez a megoldás nem működött bonyolultabb zárak esetében, én ott az 'auto attempt'-et (remélem jól emlékszem) választottam...

Nekem 1 meg 2 pöckös zárat sikerült eddig felnyitnom, és a lockpick skillem 7-es most asszem'.  :respect: De elég soxor beletörtem a lockpicket, azt meg nem is láttam, hogy van automata zárnyitás!  :omg:  :lama:

#1554 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 00:19

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 1:16

Nekem 1 meg 2 pöckös zárat sikerült eddig felnyitnom, és a lockpick skillem 7-es most asszem'.  :respect: De elég soxor beletörtem a lockpicket, azt meg nem is láttam, hogy van automata zárnyitás!  :omg:  :lama:

Az automata zárnyitásnál is eltörhet a lockpick, de legalább nem neked kell szenvedni a nyitással!
Tyraan - Artum Inferniti

#1555 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 01:17

Szintet lépni hogy lehet? Ki is írta, hogy meditálnom kellene, de hiába pihenek, nem történik semmi... vagy a sima várás nem jó, mindenképp ágyat kell keresni?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1556 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 01:18

Végre! Hős szinten vagyok az Arénában. :up: :D Még előbb elintézem az ork bajnoknak a küldetést, utána úgyis nemsoká ő fog jönni. :]

Asszem az alábbi meccsen szereztem meg a bajnoki címet. Kár, hogy nem lehet az ellenfél fegyverét, cuccát felvenni. Az alábbi fegyver már csak kinézete miatt is helyet kapna a hátizsákomban. :D

Kép

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 24. 01:21 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1557 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 01:22

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 1:17

Szintet lépni hogy lehet? Ki is írta, hogy meditálnom kellene, de hiába pihenek, nem történik semmi... vagy a sima várás nem jó, mindenképp ágyat kell keresni?

Igen, mindenképp ágyat kell keresni. Csak utána tudsz szintet lépni.

#1558 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 01:23

:omg:  :D

Idézet

Minimum System Requirements:
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor

és rohadjon meg elindult  :eek: 
pedig most a rosszabb proci van berakva (Coppermine 900@1130MHz)
holnap berakom a másikat (Tualatin 1200@1600) száguldani fog :Đ

szaggatt mint állat, a töltési idő nem egetrengető, a Graf fekteti meg igazán...
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1559 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 02:34

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 1:18

Végre! Hős szinten vagyok az Arénában. :up: :D Még előbb elintézem az ork bajnoknak a küldetést, utána úgyis nemsoká ő fog jönni. :]

Asszem az alábbi meccsen szereztem meg a bajnoki címet. Kár, hogy nem lehet az ellenfél fegyverét, cuccát felvenni. Az alábbi fegyver már csak kinézete miatt is helyet kapna a hátizsákomban. :D

Nemjo az, hidd el nekem... :p :D

Kép

Ez a kard az igazi, bar 5000 penz volt, de van 100pont armor/weapon destruction a csapasakor es ugy robbantj szet az ellenfelen oket, hogy orom nezni. :D Puszta okollel mar nem sok eselyuk volt az arenaban. :)

Es a vegere egy kis humor. A hos repulo hal:

Kép

De a helyere tettem...

Kép

:D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1560 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 02:40

az fps a bányászbéka segge alatt mocorog de a játék cillagos 5-ös.
hogy írok én így szakdogát  :think:

Vera -  female, nord, knight,  lady
szegénykének elég "izé" arca lett, fél óra mire kihoztam valamit :Đ

szerk: Azért kaphatnának egy nagy dorgálást mert 2GHz írnak Min gép.nek, közben megy 1GHz-en  is. megint csak a "Vegyél új gépet, mert csak azon megy" duma  :reklamacio:

szerk2: a Morrowindnek se sokkal kisebb gépigénye, mintha nem telt volna el 4 év  :D

Szerkesztette: acu 2006. 03. 24. 02:58 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.