HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1641 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 25. 10:38

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 10:04

Egyébként, ha nem waterfronton vagyok, hanem visszamegyek a városba, akkor nem gyön a kilépés. Remélem lesz patch.

Probaltad ujratelepiteni? Lehet, hogy CRC-s vagy serult az adott file es azert dobal ki...  :confused:

Nalam nem volt fagyas, viszont amikor kileptem akkor szinte mindig jott a szokasos Oblivion.exe hiba tortent, stb. szoveg.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1642 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 10:42

gamespot 9.6ot adott ra.
JóSebesség

#1643 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 10:46

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 10:42

gamespot 9.6ot adott ra.

Kaszálni fog, nem egy rosszul összedobott játék.  :up:
Ezt már abból lehetett tudni, hogy a Morrowind megalkotója, a Bethesda Softwareworks fejleszti.  :)

#1644 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 11:56

eszmeletlen egy jatek:) nagyon ki van talalva- tenyleg igaz h akar tobb tucat orat is el jatszogathatc vele annelkul h megunnad
erosen goty szagu a dolog

#1645 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 0:23

Bementem egy házba, és nem tudok kijönni. Kifelé minden ajtó lockpick/key-es, és kulcsom nincs, a pickeket meg mind beletörtem. Ilyenkor mi van?

Na ezzel én is megszívtam tegnap, bementem Chorrolban a Fighter's Guildbe, de kifelé már be volt zárva az ajtó :omg:. Persze az auto-save-et hiába töltöttem vissza, mert a házon belüli állapotot tölti be, nem pedig azt a pilanatot mielőtt betoppanék a házba. Quicksave-et 45 perce nem nyomtam, mert városban minek az...
Ráadásul még nehezen kinyitható zár volt az ajtón, vagy 30 lockpicket elbaxtam mire sikerült kikecmeregnem :(
Faster! Harder! Cadaver!

#1646 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:30

Mire végre elkezdek majd ezzel jáccani, talán kijön hozzá egy 100 megás patch és nem lesznek ilyen gondjaim mint nektek :D Bár nem valószínű h 1 héten belül patch várható :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1647 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:32

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:10

Na ezzel én is megszívtam tegnap, bementem Chorrolban a Fighter's Guildbe, de kifelé már be volt zárva az ajtó :omg:. Persze az auto-save-et hiába töltöttem vissza, mert a házon belüli állapotot tölti be, nem pedig azt a pilanatot mielőtt betoppanék a házba. Quicksave-et 45 perce nem nyomtam, mert városban minek az...
Ráadásul még nehezen kinyitható zár volt az ajtón, vagy 30 lockpicket elbaxtam mire sikerült kikecmeregnem :(

De nekem 1 lockpickem volta, azt az auto lock sikeresen bele is törte.. Ilyenkor?  :think: Tényleg várjam meg, amíg kinnyit a bolt reggel, ahol bent ragadtam?  :confused: Ha tényleg így van, akkor a bolt tulaja halál fia..  :cool:  :D

#1648 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:47

Kipróbál(nám) a játékot de, valamiért amikor vér vagy bármi más azonos funkcíót használó effekt kerül a képre az fps hirtelen 0.1-re esik. Amíg az el nem tűnik. Mit kellene átállítani, hogy ez ne legyen ilyen?

#1649 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:51

Idézet

De nekem 1 lockpickem volta, azt az auto lock sikeresen bele is törte.. Ilyenkor?  :think: Tényleg várjam meg, amíg kinnyit a bolt reggel, ahol bent ragadtam?  :confused: Ha tényleg így van, akkor a bolt tulaja halál fia..  :cool:  :D

Morrowindben úgy volt, hogy megnyitod a consolet a 0 gombbal, rákattintasz egérrel az ajtóra, és beírod, hogy UNLOCK.

Szerkesztette: Zennorious 2006. 03. 25. 12:52 -kor

#1650 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 12:59

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:32

Várj ;)
Van valahol egy ilyen gomb, hogy várakozás. Pikk-pakk eltelik azaz idő, amíg a gyanútlan boltos belesétál a halálába  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1651 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 15:46

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:10

Várjátok meg amíg nappal lesz és akkor nyitva lesz az ajtó.....

szerk: látom közben rájöttél....

Szerkesztette: Diablovazze 2006. 03. 25. 15:47 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1652 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 16:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:47

Kipróbál(nám) a játékot de, valamiért amikor vér vagy bármi más azonos funkcíót használó effekt kerül a képre az fps hirtelen 0.1-re esik. Amíg az el nem tűnik. Mit kellene átállítani, hogy ez ne legyen ilyen?

:confused: Senkinek sem volt ilyen?

#1653 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 16:06

video option/ Blood decals --> Off vagy Low  nem segít?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1654 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 16:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 16:01

:confused: Senkinek sem volt ilyen?

Nekem is volt furcsa fps zuhanásom, ha az AA (4x-en próbáltam) bekapcsolva volt. Úgy értem, hogy normálisan fut AA-val, de bizonyos helyeken fogja magát és meghal, gyakorlatilag megáll a kép 1-2 másodpercre. Élsimítás nélkül nem jelentkezik ez a hiba.
Nekem akkor csinálja ezt, mikor kameranézetet a vált a játék (halál, lóról/-ra le-/felszállás).

#1655 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 16:54

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 16:19

Nekem is volt furcsa fps zuhanásom, ha az AA (4x-en próbáltam) bekapcsolva volt. Úgy értem, hogy normálisan fut AA-val, de bizonyos helyeken fogja magát és meghal, gyakorlatilag megáll a kép 1-2 másodpercre. Élsimítás nélkül nem jelentkezik ez a hiba.
Nekem akkor csinálja ezt, mikor kameranézetet a vált a játék (halál, lóról/-ra le-/felszállás).

Nekem nem 1-2 mp-re áll meg, hanem mindaddig amíg a vér a képen van. De ugyenzt csinálja a chameleon spell is.

#1656 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 18:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 16:54

Nekem nem 1-2 mp-re áll meg, hanem mindaddig amíg a vér a képen van. De ugyenzt csinálja a chameleon spell is.

Nekem spontán szokott megállni pár mp-re, nem láttam összegfüggést semmilyen effektel....  :eek:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1657 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 19:39

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 12:47

Utánna néztem neked.
Úgy tűnik, hogy az AA miatt van. Próbáld meg kikapcsolni, elvileg akkor nem lesz ilyen gond.

#1658 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 19:45

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 10:38

Probaltad ujratelepiteni? Lehet, hogy CRC-s vagy serult az adott file es azert dobal ki...  :confused:

Nalam nem volt fagyas, viszont amikor kileptem akkor szinte mindig jott a szokasos Oblivion.exe hiba tortent, stb. szoveg.

Ezt nem tudom valahogy csekkolni? Újratelep nélkül? Fagyás nekem sincs, hanem az oblivion.exe hibázott.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1659 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 20:52

!!!SPOILER!!!

Kellene egy kis segítség! Vámpír lettem. Hol találok 4 Greater Soul Gem-et? 1-et már vettem, de az árús néhány óra múlva nem állt szóba velem... Szívás ez a vámpírság.  :(
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1660 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 21:10

Kellene kis help :(

Mikor anvilben kell bezárni az obliviont gatet akkor a főtoronyhoz hogyan lehet eljutni ? Ott körözök már legalább 1,5 órája de nem találok semmi felfelé vezető utat :( a 2 kis tornyot már végignéztem és nicsnen bennük semmi csak csontváz meg hulla :D. plizpliz help  :respect:
"I have to do this..."

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.