The Elder Scrolls IV
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:49
Előbb meg kell ölnöd egy ártatlant, utána lép veled kapcsolatba egy tag, aki ad is egy küldetést egyből. Miután megölted az illetőt, alszol és megtudod hol van.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:51
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 10:49
Előbb meg kell ölnöd egy ártatlant, utána lép veled kapcsolatba egy tag, aki ad is egy küldetést egyből. Miután megölted az illetőt, alszol és megtudod hol van.
Tolvaj Guild nem tudod merre leledzik?
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:54
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 11:49
Egyszer bementem egy házba, ahol bent volt a tulajdonos is, de utána már nem tudtam kimenni + lockpickem sem volt már. Megöltem a tulajt, hogy megszerezzem a kulcsot és rögtön megjelent egy DB-s fickó...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:54
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 17:51
Holl lehet enchantolni a dolgokat??????
mágus-guild-eknél pölö...
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:55
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 18:22
Nem csak a játékokkal van ez így. Pl. megvettem a Jay & Silent Bob Strikes Back DVD-t itthon és sokkal kevesebb extra van rajta, mint az eredeti verzióban, az 2 DVD-s... Nem kellene lefordítani az extrákat, csak magyar menü és kész, esetleg magyar felirat és jól van. De neeeem.
Hogy on is legyek.
70%
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:56
Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 10:54
Egyszer bementem egy házba, ahol bent volt a tulajdonos is, de utána már nem tudtam kimenni + lockpickem sem volt már. Megöltem a tulajt, hogy megszerezzem a kulcsot és rögtön megjelent egy DB-s fickó...
OMFG
Meg kell várni, amíg kireggeledik, és kinyitja a boltját / kimegy a lakásából az udvarra..
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:58
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 11:56
OMFG
Meg kell várni, amíg kireggeledik, és kinyitja a boltját / kimegy a lakásából az udvarra..
Gondoltam erre is, de az én megoldásom sokkal egyszerűbb volt...
Szerkesztette: Jareth 2006. 03. 28. 10:58 -kor
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 03. 28. 10:59
Idézet: pedro870 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 4:33
Hát mert hanyagolod az ofpt
.
Az, hogy az emberem lassított felvételként mozog (fut) tulajdonságok (sebesség) miatt van, vagy ha túl sok cuccot viszek az lassít? Az a fucsa, hogy lóra ülve is ugyanúgy elég lassú a vágta.
Az, hogy az emberem lassított felvételként mozog (fut) tulajdonságok (sebesség) miatt van, vagy ha túl sok cuccot viszek az lassít? Az a fucsa, hogy lóra ülve is ugyanúgy elég lassú a vágta.
1.
nem maradtál lopakodó módban?
2.
nekem a caps lock bekavart egyszer amikor be volt nyomva "felülbirálta" a shiftet amire a toggle always run van állitva.
több ötletem nincs.
Elküldve: 2006. 03. 28. 11:02
Pentium D/Pentium HT/X2 tulajok figyelmebe:
--- Multiprocessor / Dual Core / Hyper Threading Only ---
It appears that most of the INI settings are optimized to run a minimum spec machine. And by default it appears 4 threads are in use. 3 For the engine and 1 for physics. Increasing these numbers will increase the number of threads fighting over your processor. This is not a good thing. However certain CPUs can load balance better across a reasonable number of threads. Just some rough rule of thumb estimates based on my knowledge of CPUs. I would say 4 threads is best for older single threaded Pentium4s and most Laptops using Pentium Ms (based on the preconfigured values). If you have a P4 that supports Hyper Threading then maybe 6 threads. (But only if you have Hyper-threading enabled in BIOS). Dual Core Intels the ones with a "D" could handle 8 or even 10 threads well. The Athlon X2s are much more efficient at load balancing but run at a slower clock rate making 10 to 12 threads a good target for them. I would not recommend trying to run Oblivion with 20 threads unless you were running twin Dual Core Opterons or similiar. Also as mentioned it does not seem that the engine is written to take full advantage of multiple cores but it can utilize them to some extent.
[OPENMP]
iThreads=10
iOpenMPLevel=10
Egymagos gepeknel sztem ilyen opcio nem lesz, de korbe lehet nezni...
Akinek 2GB vagy tobb RAM-ja van:
iPreloadSizeLimit=1000000000
// Amount of stuff the engine will try to cache in memory. Seperate from all the
// memory it is already using. Max value is 2GiB (2147483648-1) Note that this
// should not be set higher than about half your total memory. Remember XP
// wants some, your graphics card wants some, etc. That said upping this to half
// your memory can give a small boost (3-5%). Don't mess with it unless you
// have more than 1GiB. If you have more than 2GiB you may actually want to
// pull some memory out of your machine as most memory buses slow down
// when dealing with more than 2 sticks of memory
Nalam hozott a jatek 5-10FPS-t helytol fuggoen, ugy hogy csak ezeket irtam at, mast nem allitottam.
Szabadban most olyan 20-35FPS, varosban 35-70FPS, dungeonban meg nem voltam ezekkel a beallitasokkal, de sztem ott is masszivan 60FPS korul lesz.
--- Multiprocessor / Dual Core / Hyper Threading Only ---
It appears that most of the INI settings are optimized to run a minimum spec machine. And by default it appears 4 threads are in use. 3 For the engine and 1 for physics. Increasing these numbers will increase the number of threads fighting over your processor. This is not a good thing. However certain CPUs can load balance better across a reasonable number of threads. Just some rough rule of thumb estimates based on my knowledge of CPUs. I would say 4 threads is best for older single threaded Pentium4s and most Laptops using Pentium Ms (based on the preconfigured values). If you have a P4 that supports Hyper Threading then maybe 6 threads. (But only if you have Hyper-threading enabled in BIOS). Dual Core Intels the ones with a "D" could handle 8 or even 10 threads well. The Athlon X2s are much more efficient at load balancing but run at a slower clock rate making 10 to 12 threads a good target for them. I would not recommend trying to run Oblivion with 20 threads unless you were running twin Dual Core Opterons or similiar. Also as mentioned it does not seem that the engine is written to take full advantage of multiple cores but it can utilize them to some extent.
[OPENMP]
iThreads=10
iOpenMPLevel=10
Egymagos gepeknel sztem ilyen opcio nem lesz, de korbe lehet nezni...
Akinek 2GB vagy tobb RAM-ja van:
iPreloadSizeLimit=1000000000
// Amount of stuff the engine will try to cache in memory. Seperate from all the
// memory it is already using. Max value is 2GiB (2147483648-1) Note that this
// should not be set higher than about half your total memory. Remember XP
// wants some, your graphics card wants some, etc. That said upping this to half
// your memory can give a small boost (3-5%). Don't mess with it unless you
// have more than 1GiB. If you have more than 2GiB you may actually want to
// pull some memory out of your machine as most memory buses slow down
// when dealing with more than 2 sticks of memory
Nalam hozott a jatek 5-10FPS-t helytol fuggoen, ugy hogy csak ezeket irtam at, mast nem allitottam.
Szabadban most olyan 20-35FPS, varosban 35-70FPS, dungeonban meg nem voltam ezekkel a beallitasokkal, de sztem ott is masszivan 60FPS korul lesz.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 03. 28. 12:25
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 10:51
Tolvaj Guild nem tudod merre leledzik?
Beszélj az Imperial City-ben egy koldussal, legyél nagyon jóban vele, tehát legyen min 80%-on a befolyásod. Akkor kérdezd a Grey Fox-ról és akkor elmondja, hogy legyél a Waterfront-ban egy ház mögött éjfél körül. De ha börtönbe kerülsz lopás miatt, akkor is megkeresnek. De a koldusos módszer egyszerűb és gyorsabb. Majd lesz egy jó kis teszt is a bekerüléshez.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 03. 28. 12:48
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 23:20
Egyébként a legnagyobb fun az volt, mikor Bruma-ban betévedtem a kovácshoz, ahol volt egy íjásznő. Aszondja megtanít célba lőni, mondom jól van skill point pénzért megéri. Erre kiírja hogy a szintemen már nincs mit oktatnia. 
nem szólt valami olyat merre találsz Master Trainer-t?
nekem Heavy-Armor trainerrel volt hasonló, azt mondta nem tud tanítani, Master Trainer-hez forduljak, az MT + 2 quest-et adott, azután tanított csak.
Szerkesztette: acu 2006. 03. 28. 12:50 -kor
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 03. 28. 13:01
Idézet: acu - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 12:48
nem szólt valami olyat merre találsz Master Trainer-t?
nekem Heavy-Armor trainerrel volt hasonló, azt mondta nem tud tanítani, Master Trainer-hez forduljak, az MT + 2 quest-et adott, azután tanított csak.
Nem tom, majd meglesem. Thnx az ötletet.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 03. 28. 13:28
Aha, annyi. Elég macerás a mászkálás (a napérzékenység
miatt), de meg lehet oldani. 
Amúgy a végén van egy soft-cheat. Mikor a gróf átadja a jutalmat (250 arany) akkor ha újra a "Reward"-ra kattintasz, megint odaadja és újra és újra...
Amúgy a végén van egy soft-cheat. Mikor a gróf átadja a jutalmat (250 arany) akkor ha újra a "Reward"-ra kattintasz, megint odaadja és újra és újra...
Elküldve: 2006. 03. 28. 13:35
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 14:28
Hát ez nem soft csít, ez elég hard!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 03. 28. 13:47
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 2:44
Amúgy mire lehet használni azokat a fegyvereket ami ha jól emlékszem öööö nem emlékszem de az első legközelebbi város Jeffrihez(ahol még szerzetes) a Fighting Guildben legfelül két vitrin mindkettőben kard az egyik valami üveg a másik meg Copy Elf Drawen Blade de egyiknek sincs értéke meg sebzése.
De baromira nehéz volt kezdő szinten kinyitni az 5 részes zárat
F5+F9 RUlzzzzz hogy ne menjen kárba a sok törött lockpick
Szóval ha valaki rájon pleze szóljon vagy PÜ
De baromira nehéz volt kezdő szinten kinyitni az 5 részes zárat
Szóval ha valaki rájon pleze szóljon vagy PÜ
Erről még mindig nem tud valaki valamit mondani vagy nem próbálkoztatok a zárakkal?
Elküldve: 2006. 03. 28. 13:47
Idézet
Jareth - Hát ez nem soft csít, ez elég hard! 
De ez legalább nem konzolos. Csak "bennfelejtették" a fejlesztők.
Hamarosan 10000 hozzászólásod lesz! Gratula.
Szerkesztette: Necros 2006. 03. 28. 13:48 -kor
Elküldve: 2006. 03. 28. 14:44
Asszem van itt egy kis félreértés a vámpírsággal kapcsolatban. Ha rendszeresen szivornyázol vért, "alábbhagy" a vámpírságod, lemennek a vámpír-skillek, ilyesmi. Ilyenkor szinte ember vagy, mászkálhatsz nappal is. Amikor jönnek a rémálmok, akkor válsz vámpírrá. Tök mindegy meddig maradsz így, midig vissza tudsz változni emberré. Persze jobb kikúrálni. Amúgy létezik valami mod, amivel megiszol vmi (jó drága) lötyit és kigyógyulsz. Szvsz ez cheat.
Elküldve: 2006. 03. 28. 14:52
Persze, azt én is tudom, hogy ha vért iszok, kevésbé jönnek elő a rossz tulajdonságok, de én nem akarok vámpír lenni. Lagalábbis most nem. Majd egy gonosz karakterrel leszek az is. De most a "jó oldalon állok".

Modról nem tudok. De a küldetésnek (Cure Vampirism vagy mi) is az a célja, hogy el tudj készíttetni egy varázslöttyöt egy idős asszonnyal (boszorkány vagy mifene) és akkor kigyógyulsz. És ha később megint szükséged lenne rá, akkor tud még majd adni (én is így értelmeztem a mondanivalóját, mikor átadta a gyógyírt
).
Modról nem tudok. De a küldetésnek (Cure Vampirism vagy mi) is az a célja, hogy el tudj készíttetni egy varázslöttyöt egy idős asszonnyal (boszorkány vagy mifene) és akkor kigyógyulsz. És ha később megint szükséged lenne rá, akkor tud még majd adni (én is így értelmeztem a mondanivalóját, mikor átadta a gyógyírt
Elküldve: 2006. 03. 28. 14:53
annak az npc s minigame nek ahol viccet lehet mondani meg ilyesmi.. mi a lenyege? marmint h kell csinalni h megkedveljen az npc mert nem sikerult rajonnom a lenyegere csak osszevissza kattintgatok mint a hulye gyerek es csak fogynak a pontok:)
WWW.ANARCHIA.ATW.HU[B][I][U][SIZE=7][COLOR=red]

Súgó
A téma zárva.