HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2041 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:38

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:17

Középső gomb tart, cincogi lökdös, szem kigúvaszt.

Szavazzon aki ezt érti !!! :up:  :up:  :up:
Üdv.: littleNorbi

#2042 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:42

Isten áldaná meg a Bethesdat.  :mad:

Tegnap este egy Fast Travel alkalmával (Egyik kaputól az istállóig) kifagyott a cuccos. Persze hogy nem mentettem az ami volt autosave ill. quick save-től szintén megtérdel. De persze egy másfél órával az előtti naná hogy jó, úgyhogy kezd gyanús lenni hogy bizonyos tárgyak kombója okozta.  :reklamacio:

Na mind1, még szint lépés előtt állapot még legalább jó...

Kép
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2043 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:43

Idézet: littleNorbi - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:38

Magyarra lefordítva neked: úgy tudsz kameranézetet váltani, hogy benyomod az egér görgőjét, és scrollozol le meg fel..  ;)

#2044 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:43

Idézet: littleNorbi - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:38

Rákattintasz a karakteredre és nyomva tartod, majd az egeret mozgatva lesed.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2045 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:46

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:38

Ezt én is megfigyeltem, de engem hamarabb elkap az ideg, minthogy így kinyissam a zárakat :reklamacio:  :reklamacio:

pedig tök könnyű...

#2046 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:48

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:38

hamarabb elkap az ideg, minthogy így kinyissam a zárakat :reklamacio:  :reklamacio:

Akkó' szedjél hangyát boxkesztyűben!!!  :D  :respect:

#2047 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:48

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:46

pedig tök könnyű...

Nem nehéz.

De van zárnyitó spell is.  :Đ

Lehet venni potom 300 maniért, és ahogy a nagy könyvben írva vagyon. Easy locks will open on touch. :D
Twittegylet

#2048 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 21:09

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:48

Nem nehéz.

Lehet venni potom 300 maniért, és ahogy a nagy könyvben írva vagyon. Easy locks will open on touch. :D

nekem staff-om van ami kinyitja az Average Lock-ot  :p
lehet csak ezért 15-ös a securitym?  :think:  :D
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2049 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 21:11

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:48

Nem nehéz.

A hard ajtókhoz nincs idegrendszerem, még az average ajtókkal csak elbíbelődöm, de a nehezebbeknél már elpattan a húr, és legszívesebben törnék-zúznék :Đ

Zárnyitó spellem nincs, ellenben tower vagyok, így napi egy average zár nyitva áll előttem.

Hasznos lenne, ha a játékban a BGII-hez hasonlóan lehetne a térképen saját jelöléseket elhelyezni, és azokhoz megjegyzést fűzni, mert kicsit nehéz észben tartani, hogy melyik helyszínen mi van amiért vissza kellene menni  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#2050 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 21:22

Sziasztok!

Biztosan már le van írva a kérdésemre a válasz valahol itt az előző oldalakon de most nincs időm sajna átböngészni őket. Azt szeretném megtudni hogy az aláírásomba szereplő konfigon jól menne e az Oblivion 1024x768-ban, high detailben (nem tudom ultra high van e). Mert ha jól megy ezen a vason akkor hétfőn én is megvenném az Obliviont.

Köszi!
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2051 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 23:06

na végre megvan a Rat Problem.  :omg:
meg sikerült Nirnroot-ot is keríteni végre vagy 2 tucatot  :cool:

egy patch-nek azért örülnék.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2052 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 23:38

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 22:22

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy az aláírásomba szereplő konfigon jól menne e az Oblivion 1024x768-ban, high detailben (nem tudom ultra high van e).
Köszi!

Hali!

Kicsit utánaolvasva úgy tűnik, a kártyád a 6600GT-nél jobb, a 6800-as szintjét kóstolgatja. Mindent nem tudsz fullra tenni, de szépen fog kinézni. Lapozz vissza, az általam berakott képek szintjén, illetve annál kicsit szebben fog nálad kinézni. :)
A proci rendben van, a memória is (persze ez az a rész, amiből soha nem elég :D). De a hangkártya bekavarhat. A Creative kártyákkal van néha gond. Most ilyen későn nem akarok nagyon belemélyedni, de >>itt<< a link, olvasd el. Remélem, a te kártyáddal nem lesz gond.

Remélem, segítettem.

Szívesen. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2053 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:23

Nah mostani 4 v 1 íj fight versus goblin berserkers. Iszonyat sok múlik az fpsen, ugye ugrás közbe céloz az ember, de a legfontosabb, az újratöltés sebessége is az fpstől függ. Még jó hogy van flame atronach.

Vettem valami idézést, amihez 75-ös conjuration kell, most idézek orrba szájba, hogy növekedjen. :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2054 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:27

Heh, én lettem a Thief guild vezére, 112es sneak-el figyelek most. Ez gyak épp elég arra, hogy fényes nappal bárkit kirámoljak bárhol :D

De legjobban az tetszett eddig, mikor egy sötét insta méllyén az őrről szemtől szembe állva lerámoltam az értékes felszerelését, és nem szúrt ki :)

#2055 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:29

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 22:22

Sziasztok!

Biztosan már le van írva a kérdésemre a válasz valahol itt az előző oldalakon de most nincs időm sajna átböngészni őket. Azt szeretném megtudni hogy az aláírásomba szereplő konfigon jól menne e az Oblivion 1024x768-ban, high detailben (nem tudom ultra high van e). Mert ha jól megy ezen a vason akkor hétfőn én is megvenném az Obliviont.

Köszi!

Hehe, nincs olyan vas talán amin fullon jól megy, talán valami nagyon meghúzott a64 x2 1 vagy 2 7900-el.

Szerkesztette: JonesC 2006. 03. 31. 00:29 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2056 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:49

7900GTX SLI, P4 3+GHz, min 2GB RAM-mal már megy fullon minden. :D :p
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2057 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 01:35

Egy tipp, a sebesség felturbózására.

Ezt a fájlt keresd meg:
"C:\Documents and Settings\_usernév_\My Documents\My Games\Oblivion\Oblivion.ini"

Ezeket a sorokat írd át:

iThreads=20
iOpenMPLevel=20
iPreloadSizeLimit=1000000000

Majd mentsd el és... hajrá. :-)

Hogy pontosan mit csinál azt ne kérdezzétek, nem a grafikai beállításokra vonatkozik ez a változók neveiből sejthető, egyébként nekem bevált látványosan megugrott a sebesség.
Olvastam olyat is erről, hogy valaki nem tapasztalt gyorsulást, de elenyésző.

//tnt
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#2058 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 05:58

Hahhh! A múlkori ellenérzéseim elmúltak. Csak annyit csináltam, hogy feltettem a 84.25-ös nv drivert, kicsit lejjebb adtam a grafikán (a lényeg azért maradt, meg az 1024*768), meg feltettem a coolbits-t és beállítottam, és dungeon-ekben még az én konfigomon is 70 fps :) Ezzel már simán megy a nyilazás. Kint szabadtéren a sok fű meg miegymás miatt leesik 25-re (néhol nagy varázsolgatós agyabugyálásnál 10-re is), de ezt simán elnézem neki, a fű és társai nem lesznek kikapcsolva. Úgy járok kelek, hogy mindenben gyönyörködök. Meg is látszik, mert a többséggel ellentétben még csak 7. szinten vagyok, pedig egy hete játszom már, de ez nem zavar... A zárnyitás full jól kitalált dolog, jobb mint a Thief-ben, akinek nincs kedve szórakozni vele, az használja az autoattempt-et vagy a varázslatokat. Én 5-ös security skill-ell very hard zárakat nyitottam ki (pl elloptam az akawari futár naplóját a brumai várból).
Jah! Valakik korábban kérdezték, hogy mire jók a guildekben kiállított fegyverek és pajzsok. Nos semmire, csak a guild díszei. Ezért 0-ás minden értékük. Magyarul megoldották, hogy ne legyen olyan mint a Morrowindben, hogy kifosztasz mindenkit, és 10. szinten már te vagy a világ ura. Én már 5. szinten MW-ben üvegpáncélzatban üvegpajzsal rohangáltam. Most nem lesz ilyen.
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

#2059 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 06:17

Idézet: TNTmax - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 2:35

Egy tipp, a sebesség felturbózására.

Ezt a fájlt keresd meg:
"C:\Documents and Settings\_usernév_\My Documents\My Games\Oblivion\Oblivion.ini"

Ezeket a sorokat írd át:

iThreads=20
iOpenMPLevel=20
iPreloadSizeLimit=1000000000

Majd mentsd el és... hajrá. :-)

Hogy pontosan mit csinál azt ne kérdezzétek, nem a grafikai beállításokra vonatkozik ez a változók neveiből sejthető, egyébként nekem bevált látványosan megugrott a sebesség.
Olvastam olyat is erről, hogy valaki nem tapasztalt gyorsulást, de elenyésző.

//tnt

Nos, hogyha jól tudom, akkor az iThreads a maximális threadszámot határozza meg, vagyis akkor érdemes használni, ha legalább HT-s procival játszasz, vagy dualcore, másképp inkább ront egy iciripicirit a teljesítményben. A iPreloadSizeLimit az arra való, hogy mennyi előre feltöltött adatot tartson a memóriában, byteban kifejezve.

Szerkesztette: beeci 2006. 03. 31. 06:17 -kor

#2060 Felhasználó inaktív   deMarco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 06:29

Mégvalami. Akik a futás sebessége miatt érdeklődtek. Függ a cipelt tehertől, és az athletics skilltől. Lovaglásnál szintén a tehertől, és a lovad minőségétől (egy igazán jó ló kb 5k).

Amúgy :respect: Bethesda!
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

-=Oldalam=-
-=Oblivion mod=-

ABIT AN9 Fatality 32x, AMD Athlon64 4000+ Dual Core, 2x1 GB Apacer DDR2 800MHz, Samsung 160 GB SATA2 8MB + Samsung 500 GB SATA2 16MGB, 2 x INNO3D geForce 7600GT 256MB SLI + VF900Cu, Ultra Power AT-T460AP 460W ATX, Genius SW Home Theater 5.1 Deluxe

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.