HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2641 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 16:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 16:54

Le kell gyilkolni egy ártatlant, aztán aludni rá egyet :D
Vagy várni egy bugra, mert én úgy léptem be, hogy nem nyírtam ki senkit... :rolleyes:

Vagy csak hiszed. Engem is úgy kerestek meg hogy, elvileg senki ártatlant nem csaptam szét, csak kiderült hogy Blackwood Co.-nál az egyik emeleten valaki rossz helyen volt, rossz időben.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2642 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:10

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 17:58

Vagy csak hiszed. Engem is úgy kerestek meg hogy, elvileg senki ártatlant nem csaptam szét, csak kiderült hogy Blackwood Co.-nál az egyik emeleten valaki rossz helyen volt, rossz időben.  :Đ

Anvilban csinálgattam küldiket, amelynek során hulottak a gonosztevők rendesen, de mindig szobakonyhás hentelés volt, nem hiszem, hogy a Judeai Nemzetifront egyik aktivistája a kardom útjába ugrott volna nemes halált halva ez esemény során, és ezen ok miatt bejuttatva engem a csuklyás-suttogós társaságba  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#2643 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:21

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 17:10

Anvilban csinálgattam küldiket, amelynek során hulottak a gonosztevők rendesen, de mindig szobakonyhás hentelés volt, nem hiszem, hogy a Judeai Nemzetifront egyik aktivistája a kardom útjába ugrott volna nemes halált halva ez esemény során, és ezen ok miatt bejuttatva engem a csuklyás-suttogós társaságba  :Đ

Nekem sem ugrott. Szintén a Blackwood Co. egyik tagja volt, csak egy másik szobában nem a főcsarnokban így rá nem hatott az enemy AI script, mint kiderült miután lecsaptam. :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2644 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:36

Engem mar Arena harc utan is soroztak be DB-ba. :omg:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2645 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:41

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 17:36

Engem mar Arena harc utan is soroztak be DB-ba. :omg:  :Đ

Az a munka.  :up:  :D
Twittegylet

#2646 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:49

Vagy végigcsinálod az aréna küldetéseket, és ha megölöd az orkot, az is ártatlannak fog számítani...
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#2647 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:52

Kezdek megőrülni ettől a gaz gyüjtögetős quest-től... 10-et, majd 20-at és még többet akar :omg: Esküszöm ha tudom megveszem neki...
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#2648 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:55

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 17:52

dark brotherhoodba hol lehet belépni?

spoiler:
a főszálban megvan a 4 daedra könyv, össze is olvastam az iniciálékat, de nem sokat mond nekem...
hovatovább?

A DB-t elmondták.

SPOILER!!!
A Green Emperor's Way-be kell menni (ha jól emlékszek) és ott meg kell keresni egy sírt. Az oldalán van egy cucc, ha dél lesz, ott feltűnik egy térkép. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2649 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:11

Idézet: phsihodad - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:49

Vagy végigcsinálod az aréna küldetéseket, és ha megölöd az orkot, az is ártatlannak fog számítani...

Nekem nem volt az :tooth:, pedig megcsináltam a küldetését, és leeresztett karokkal csak állt ott, de szerencsére nem számított gyilkosságnak ;) Úgy tűnik, hogy ez a bug nem 100%-os :)
Faster! Harder! Cadaver!

#2650 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:29

Idézet: phsihodad - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:52

Kezdek megőrülni ettől a gaz gyüjtögetős quest-től... 10-et, majd 20-at és még többet akar :omg: Esküszöm ha tudom megveszem neki...

Amikor azt mondta, hogy 40db kell megint, akkor beintettem neki... :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2651 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:54

SPOILER

Cheats - hexa kódokkal - Ezzel meglesz a 40 Nirnroot. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2652 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:03

1 furcsa kérdésem lenne!  :D Olyan varázslat nincs, mint amilyen a Diablóba volt a "teleportkapus"?  :confused: Tehát olyan, hogy teleportot nyit a legközelebbi (vagy ott, ahol házad van) városba és akkor a cuccokkal átmész, majd eladod vagy elraktározod a lakásban, majd visszamész a kapun! Pedig tudnék örülni neki!  :Đ
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2653 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:18

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:03

1 furcsa kérdésem lenne!  :D Olyan varázslat nincs, mint amilyen a Diablóba volt a "teleportkapus"?  :confused: Tehát olyan, hogy teleportot nyit a legközelebbi (vagy ott, ahol házad van) városba és akkor a cuccokkal átmész, majd eladod vagy elraktározod a lakásban, majd visszamész a kapun! Pedig tudnék örülni neki!  :Đ

A térképen rákattogsz, és fast travellel, encounterek nélkül odautazik a karid.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2654 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:19

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:03

Fast Travel már nem is jó erre? Nofene..
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2655 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:19

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:11

Nekem nem volt az :tooth:, pedig megcsináltam a küldetését, és leeresztett karokkal csak állt ott, de szerencsére nem számított gyilkosságnak ;) Úgy tűnik, hogy ez a bug nem 100%-os :)

Az nem gyilkosság, meg akar halni, azért hagyja hogymegöld. Még biztat is ahogy csapkodod.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2656 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:32

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:19

Fast Travel már nem is jó erre? Nofene..

Nekem az nem tetszik!  :p :)

Szerk.: Meg szvsz inkább "csalásféleségnek" tartom, ellenben a Diablós féle varázslattekercses megoldással szemben!

Szerkesztette: Csokis 2006. 04. 17. 19:33 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2657 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:40

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:19

Az nem gyilkosság, meg akar halni, azért hagyja hogymegöld. Még biztat is ahogy csapkodod.

Nem jól fogalmaztam.
Attól tartottam, hogy bejön nálam ez a bug, ami sokaknál, hogy ártatlan citizen meggyilkolásának fogja venni a program a Grandchampion elleni "küzdelemet".  ;)
Remélem így már  :up:
Faster! Harder! Cadaver!

#2658 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:43

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:32

Szerk.: Meg szvsz inkább "csalásféleségnek" tartom, ellenben a Diablós féle varázslattekercses megoldással szemben!

Én is így vagyok vele.
A mage guildok közötti teleportálást legalább benne hagyhatták volna, mert az nem cheat.
Faster! Harder! Cadaver!

#2659 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:50

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:32

Miért lenne csalás? Csak azért van, hogy ne unatkozd végig az oda vissza mászkálást.

Idézet

#2660 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:56

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:03

1 furcsa kérdésem lenne!  :D Olyan varázslat nincs, mint amilyen a Diablóba volt a "teleportkapus"? 

Morrowindben ott volt a Mark-Recall, Almsivi intervention és a Divine intervention, az Oblivionban már nincsenek benne?  :confused:
WoT nick: Atti77

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.