HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#1201 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 11. 16:31

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 8:39

Ja, nem tudtam, hogy ez a topik arról szól, hogy ki tudja jobban dicsérni az UPC-t. Egyébként pont annyira fikázom, amennyire megérdemli. Ha neked nem tetszik, válts topikot, és nem kell olvasgatnod! :D

És ettől majd megoldódik a Te problémád? :D
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1202 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 12:29

Idézet: moq - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 14:21

Te ilyen write-only user vagy? Olvasd már el azt is, amit én írtam.

Pont arra válaszoltam.
Én nem szivesen fizetek plusz pénzt azért, hogy a tékom irányába ingyen telefonálhassak, ha éppen az UPC-nek kedve van szolgáltatni. Mert ha nincs, akkor sehova nem tudsz telefonálni, sem ingyen, sem pénzért. Viszont az előre kifizetett plusz pénzt nem fizetik vissza, holott nem tudtad használni.
Ha téged ez kielégít, lelked rajta. Pont az ilyen, mindennel elégedett ügyfelek miatt tehetnek velünk a multik azt, amit akarnak.
Normális országban, normális fogyasztóvédelemnél ez nem így volna. :mad:

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 12. 12:32 -kor

#1203 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 12:35

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 17:31

És ettől majd megoldódik a Te problémád? :D

És attól, ha Te érdemtelenül dicsérgeted őket, attól megoldódik?
Vagy valami kényszerít arra, hogy azt is dicsérd, ami rossz?

#1204 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 15:39

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 12:29

Pont arra válaszoltam.
Én nem szivesen fizetek plusz pénzt azért, hogy a tékom irányába ingyen telefonálhassak, ha éppen az UPC-nek kedve van szolgáltatni. Mert ha nincs, akkor sehova nem tudsz telefonálni, sem ingyen, sem pénzért. Viszont az előre kifizetett plusz pénzt nem fizetik vissza, holott nem tudtad használni.
Ha téged ez kielégít, lelked rajta. Pont az ilyen, mindennel elégedett ügyfelek miatt tehetnek velünk a multik azt, amit akarnak.
Normális országban, normális fogyasztóvédelemnél ez nem így volna. :mad:

Ha időarányosan visszatérítenék azon időszakok árait, amikor nem volt jó a szolgáltatás, akkor se kapnék vissza havi 20-30 Ft-nál többet. Azért emiatt csak nem fogok görcsölni. El kell fogadni hogy ez nem egy 99%-os szolgáltatás, hanem mondjuk 80-90%. Akinek így megéri, az vegye igénybe, akinek meg nem, az fizessen sokat T-Com-ra ill. mobilra.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1205 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 16:17

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 12:35

És attól, ha Te érdemtelenül dicsérgeted őket, attól megoldódik?
Vagy valami kényszerít arra, hogy azt is dicsérd, ami rossz?

Én nem dícsértem, bár nálam műxik rendesen. :)

Han neked nem jön be az upc, akkor válts szolgáltatót. Mi tart vissza?

Ez most dícséret volt? :eek:
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1206 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:43

A drága UPC telefonon már egy órája azt mondogatja egy gépnéni, hogy:
"Átmeneti túlterheltség miatt a hívását nem tudtuk kapcsoln, kérjük ismételje meg később."

Hajrá ingyenes hívás! Ingyen hallgathatod ezt a szöveget. Ez a telefon egyre rosszabb.
Se UPC-s, se egyéb vonalat nem lehet hívni. Az 1221-et sem.
Külsö hívó foglalt jelzést hall, a mobil kiírja, hogy a hálózat foglalt.

Úgy látszik a tisztelt UPC a telefonnal is túlvállalta magát. Csak növeli az előfizetők számát, de nem fejleszt semmit. Haszonleső, csaló banda! :mad:

#1207 Felhasználó inaktív   tibcsihead 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 11:08

EGERBEN DETTÓ EZ A HELYZET, DE VIGYÁZZ EZEKKEL A KIJELENTÉSEKKEL, MERT MEGKÖVEZNEK AZ ELKÖTELEZETT CHELLO-S FAZONOK, MERT NEKIK AKKOR IS A CHELLO A KIRÁLY, HA ILYENEK TÖRTÉNNK... tele van az internet fizetett marketinges véleményekkel, meg "csakhozzászólniakarokmindenképpenakkorishahülyeségetmondok" elemekkel.

#1208 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 11:17

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:43

Úgy látszik a tisztelt UPC a telefonnal is túlvállalta magát. Csak növeli az előfizetők számát, de nem fejleszt semmit.

Szerintem meg ez egy probléma, ami ma reggel jelentkezett és hamarosan megoldják a kollégák. Nem terheléshez köthető.

#1209 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 12:24

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 11:17

Szerintem meg ez egy probléma, ami ma reggel jelentkezett és hamarosan megoldják a kollégák. Nem terheléshez köthető.

Szerintem meg a hamarosan max 1 óra, de nem fél nap vagy több. (Még mindig nem jó.)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1210 Felhasználó inaktív   tibcsihead 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 12:54

Erre azt mondom, sokat akar a szarka, de nem bírja a farka... telnek az órák, és telefonálni akarok!!!
Én rendesen, maradéktalanul fizetek... mit tenne a chello, ha hátralékom lenne?... ezt a sok órát visszaszámlázzák? a választ mindenki tudja. De mi csak tolerálunk, mert nem tehetünk mást. Elővehetem a mobilt... na kösz. Egyébként még mindig nem lehet twelefonálni. Lehet, ha letelik az egy év classic-om, és nem változik a helyzet, és lesz még akció, miszerint ingyenes bekötés és internet, váltok.

Szerkesztette: tibcsihead 2006. 07. 19. 12:55 -kor

#1211 Felhasználó inaktív   hanu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:31

Ez valami országos gáz lehet, mert Nyíregyházán sincs telefon, lehet a UPC központ Bejrutban van és lebombázták, mert ennyi ideig már túlzás, hogy nincs telefon, én meg hülye fejjel a cégem telefonját átváltottam UPC-re. Az ügyfélszolgálatot online chat-en értem utol és szegény ügyfélszolgálatost jól lecsesztem, pedig ő tehet az egészről legkevésbé, na mind1 ezért vannak.

#1212 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:33

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 12:17

Akkor miért hazudják azt, hogy átmeneti túlterhelés?
Most vagy túlterhelés, és akkor bőviteni kell, vagy nem, és akkor azt kell bemondani.
A lényeg a lehúzás. De semmi bővítés.

#1213 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 14:20

Vége.

#1214 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 15:04

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:20

Vége.

:respect:

Épp beszéltem online chaten üfsz-szel, amikor megjavult. Szegény letesztelt, és látta, hogy jó a telefon. Én meg direkt előtte 10 sec-kel próbátam, és nem ment. Nem értettem, most mivan. :confused:

Jól sejtem, hogy semmit nem mondhatsz a hiba okáról, NSD? :)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#1215 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 15:05

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 16:04

Jól sejtem, hogy semmit nem mondhatsz a hiba okáról, NSD? :)

Ühüm.

#1216 Felhasználó inaktív   gsc73 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:40

Sziasztok!

Kb. 1 éve van Chello-s telefonunk, meg internetünk (meg persze kábeltévé is: BP. XI. ker.). Eleinte a NET is akadozott, de mostanra valahogy ez rendbejött, vagy kevesebbet használjuk, és nem veszzük észre a kimaradásokat.

AZONBAN: A TELEFONSZOLGÁLTATÁS NEM ÉRI EL AZT A MiNIMÁLSI SZINTET AMIT ELVÁRNA A CSALÁDOM, ÉS ÉN IS ITTHON!

Direkt írtam, hogy kb 1 éve használjuk, és pontosan azért a pár százalékkal olcsóbb percdíjakért is választottuk az UPC telefont, mert sokat használjuk, illetve használnánk. Nagyon sok a kimaradás. süket telefon (5-6 órán, vagy akár fél napon keresztül is!), vagy kicsöng de nem történik semmi, szóval kritikán aluli! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Az rendben van, hogy olcsóbb a havi előfizetés, méghozzá sokkal olcsóbb, mint T-világos riválisnak, de ha valami súrolja a használhatatlanság határát, akkor azt mondom, hogy kifizetem azt a pár ezer forinttal többet, a jobb szolgáltatásért. Vagy érdemes várni? :confused: Ugyan mire, fejlesztés, leállás, egyéb kifogást mindíg lehet találni!

Arra leszek még kiváncsi, hogy ha vissza akarok majd menni a T-világhoz, úgy, hogy maradjon a telefonszámom, akkor az mennyibe fog kerülni? ( még nem olvastam el az apróbetűs részt a szerződésben, persze, a vállalt 1 év után!)

Sajnálom, hogy így alakult ez a helyzet, mert támogatom a versenyhelyzetet, de itt (sajnos!) hatalmas minőségbeli különbségek vannak a szolgáltatók között. (Egy Aston Martin-t sem lehet sehogyan sem összehasonlítani egy Skodával!)

g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)

#1217 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 08:04

Idézet: gsc73 - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 22:40

AZONBAN: A TELEFONSZOLGÁLTATÁS NEM ÉRI EL AZT A MiNIMÁLSI SZINTET AMIT ELVÁRNA A CSALÁDOM, ÉS ÉN IS ITTHON!

Bejelentettétek a hibákat? Vagy csak vártatok? Ha csak vártok és hallgattok, nem fog semmi történni ... Lehet, hogy modemcsere stb. kell ...

#1218 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 08:30

Idézet: Adam84 - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 9:04

Bejelentettétek a hibákat? Vagy csak vártatok? Ha csak vártok és hallgattok, nem fog semmi történni ... Lehet, hogy modemcsere stb. kell ...

Aztán ha bejelentem, akkor utána várok, meg hümmögnek nagyokat, miszerint húzzkidugjabe, de amúgy is általános fennakadás van, kis türelmet kérünk, majd X időpont után megoldódik. Ezt tudjuk magunktól is :-)
Make love not Wor.

#1219 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 09:21

Idézet: Adam84 - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 9:04

Ha rossz a telefon, akkor csak mobilon tudod bejelenteni. Az pedig drága. Vivaldit hallgatni mobilos tarifáért luxus!
Ha havonta egyszer bejelentesz egy hibát, már ki is fizeted azt a különbséget, amennyivel kevesebb a havidíj a tékomnál.
Arról nem is beszélve, hogy semmilyen hibát nem ismernek el.
A tegnapi fél napos kimaradásnál is azt hazudták, hogy átmeneti túlterhelés miatt volt. NSD viszont elszólta magát, hogy már javítják a hibát.
Csak azt tudnám, miért kell zsigerből hazudni? :mad:

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 20. 09:22 -kor

#1220 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 09:27

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 10:21

Csak azt tudnám, miért kell zsigerből hazudni? :mad:

Nem biztos, hogy hazudnak, lehet ügyfélrabszolga sem tudja, hogy mi van...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.