Idézet: oszika1 - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 11:51
Nálam az Invitel vonal egy Sipura3000 adapterbe megy be. VOIP szolgáltatóként a Neophone-t és a Voipstuntot használom. Kifrele menő hívások a VOIP szolgáltatókon keresztül mennek ki, befele pedig hívható vagyok az Invitel-en, vagy a Neophone-on keresztül a 21-es körzetszámon.
Szia,
azert ez nem tul nyero megoldas. Adjak meg az ismeroseimnek harom telefonszamot (mobil, upc, neophone) aztan probalkozzanak valamin ha nem tudnak elerni? Vagy ha csak pizzat akarok rendelni, akkor kezdjek el vacakolni 3 telefonnal mire vegre megy a telefonalas?
Mult honapban hivott engem amugy az upctol egy kedves-johangu-fiatal kislany, valami sales lehetett, mondogatta, hogy akcio meg ingyen kiprobalas meg jajdejolenne. Egy darabig hallgattam mert tenyleg kedves hangja volt, de sajnos arra mar nem volt betanitva, hogy vannak emberek, akiknek nagyon jo az, hogy ket kulonbozo tavkozlesi szolgaltatas (telefon, internet) ket kulonbozo szolgaltatotol jon, s igy egyik hibaja eseten ott a masik (ha nincs upc van dialup, ha nincs matav... ooo... ilyen meg nem volt soha...).
Azota nem probalnak meggyozni, hogy telefonaljak naluk. En meg arra jutottam, hogy ha havi plusz par ezer forintba kerul egy atombiztos telefon, ami eddigi eletem soran meg sosem volt hibas, akkor ez egy jo biznisz.