Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 11:21
Neked is megírom. Nem az ügyfélszolgálat automatája mondta azt, hogy túlterheltség van, hanem a telefonközpont. Akkor, amikor hívást próbáltam kezdeményezni.
Ilyen esetekbben nincsenek specifikus hívások, és válaszok. Csak két eset van: működik, és kapcsol, vagy nem működik, és mond valamit.
Azt, hogy mit mond, az UPC (Monortel) telefonközpont kezelői döntik el. Ha nem igazat mond, az, szerintem, hazugság. Már pedig nem mondott igazat. Azt mondta, hogy piilanatnyi túlterhelés miatt nem tudják kapcsolni (fél napos pillanat). Te pedig azt írtad, hogy hiba van, és javítják.
Most akkor döntsd el, hogy melyik igaz. Mert mind a kettő nem lehet az.
Ne rám legyél dühös azért, mert a céged automatája nem az igazságnak megfelelően tájékoztatja az ügyfeleit. Talán inkább én lehetnék dühös azért, mert félrevezetnek.

Gondolom te sem hallottál még arculati kézikönyvről. Például olyanok is lehetnek benne, hogy egy gépnéni nem lehet bácsi. Vagy hogy érthetőbb legyek: konkrétan meg lehet határozva, hogy az esetleges hibák esetén milyen mennyiségű és minőségű információt kell adni az ügyfeleknek - beleértve mondjuk például azt is, hogy milyen hangmagasságú emberke olvashatja fel az adott szöveget.
Ha tegyük fel, tiszta véletlenségből nincs ilyen személy a központban, merthogy " A Hang"-okat elképzelhető, hogy bérlik (pl. a metróban sem utazik mindig minden szerelvényben a szöveget eredetileg felmondó személy), akkor nehezen tudja a konrkét hibaüzeneteket azonnal felmondani.
(És itt ne gyere azzal, hogy a metróvezető bezzeg ott van... a BKV nem egy olyan volumenű cég, ahol az arculati kézikönyv ilyeneket tartalmazna, illetve a közlekedés sokkal inkább emberi erőforrásigényes témakör)
Valamint: tegyük fel, csak a példa kedvéért: az volt a hiba, hogy a UPC telefonközpontjában egy mérnök elvágott egy csatlakozó zsinórt, ami éppen egy fő kapcsolódási pontot szüntetett így meg. Ezt hogy mondja be a gép? Azt már érted, hogy nem lehet mindig ott a bemondó, csak előre felvett szövegekkel dolgozhatnak. Ha meg egy olyan hiba van, amire nincs jó szöveg -például erre nem sok jó szöveg lehet előre felvéve szerintem - akkor valamit be kell mondani -vagy éppenséggel nem kell. De akkor meg az lenne a baj, hogy süket a telefon. Szerinted melyiket kellene választaniuk?
Azt írod, hogy nem az ügyfélszolgálat automatája volt: akkr még egyszerűbb a dolog: egy telefonközpontban, ami konkrétan a kapcsolásokra van kihegyezve, szerinted hány hibaüzenetre van fentartva külön deklarált memóriaterület?
Nem kell szidni UPCt, ez nem az a topic. Én nem azt mondom, hogy ők az álomszolgáltató, viszont ennek az ellenkezőjét sem hangoztatom fennhangon. Jó lenne, ha visszavennél egy kicsit. Szerintem. A többiek majd megmondják nekem, ha tévedek.
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."