HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 17. 21:58

Idézet: Agent Bauer - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 21:24

Budaörsön.
További vidéki városok még idén.

csak azért kérdezem ,mert ma hallottam a rádióban egy upc reklámot,hogy telefonáljon ingyen vidékre
és úgy tudtam ,hogy csak pesten van még ,és az ingyen hívás csak upc előfizetők között lehet
akkor budaörs=vidék a upc szerint :rolleyes:  :think:
megint hazugságot reklámoznak
HP Pavilion DV-5 1160eh

#162 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 12:10

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 21:58

csak azért kérdezem ,mert ma hallottam a rádióban egy upc reklámot,hogy telefonáljon ingyen vidékre
és úgy tudtam ,hogy csak pesten van még ,és az ingyen hívás csak upc előfizetők között lehet

Temeg megint szemellenzős vagy. UPC tella már mindenhol van, ahol van chello. Egyébként budaörs BP közig határán kivül van, tehát nem reklámoznak hazugságot. Az tény, hogy ez így kissé sarkos, de nem hazugság. Egyébként ha ilyen gyanuid vannak akkor FVF és HIH nevü intézményekhez lehet szaladni.

#163 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 13:31

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 8:39

Erről a  Skype-ről még nem hallottam.

Akkor próbáld ki, nagyon klassz kis progi!!! És egyre többen vagyunk. :)

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#164 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 18. 16:48

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. dec. 21., kedd - 4:15

Sztori. Van egy UPC-ba hordozott Matáv szám amit hívok XXL-el veztékesről. Namost a hivatalos Matáv site-on nem volt feltüntetve ez az irány. Megkérdztem, hogy most mit fognak számlázni.gyanítottam, hogy betelepülésről van szó. Hát nehezn derült ki, 1212 hívása után, végülis valóban érvényes rá a kedvezmény. Másnak is van ilyen tapasztalata? Egyébként ha kiforrja magát a SIP technika, én is kipróbálom, nálunk a beveztése jövő februárra várható. Mivel új számot jkérnék, és még Chellom sincs azért már annyira nem éri meg, csak ha lemondanám a veztékest, és rajta levő ADSL-t. MIlyen telefonkütyüt ad hozzá a UPC alapból?

Azóta hogy ezt írtad mi a fejlemény?

Még mindig lehet XXL-lel számhordozott UPC-s számot hívni?

Mert ha igen akkor lehet hogy én is áttérek!

Vagy MATÁV azóta bekeményített?

Elöre is thx az infót!

#165 Felhasználó inaktív   Agent Bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 19:06

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 22:58

Szó sincs róla, hogy hazugság lenne.
Van egy kiegészítő díjcsomag, amivel csúcson kívül minden vezetékes szám hívása ingyenes.

#166 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 19:59

Idézet: andrej - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 12:10

UPC tella már mindenhol van, ahol van chello.

Azért ez így nem teljesen igaz...
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#167 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 22:08

Sziasztok!

Kicsit utánaolvastam a dolgoknak.

Hétfőn valszeg meg is rendelem mert ezzel az új kiegészítő dícsomaggal szerintem messze jobb mint a matáv bázis + xxl.

Ugye eleve alacsonyabb a havidíj, alacsonyabbak a percdíjak, nincs kapcsolási díj és a kiegészítő díjcsomaggal csúcsidőn kívül minden vezetékes számot ingyen hívhatsz! Nem csak Matávot!

Bővebben az upc honlapon olvashattok róla.

Engem meggyőztek :) Ha meg szar ATA-t adnak, akkor rájuk borítom az asztalt :D

#168 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 22:27

Ha esetleg valaki lusta lenne elmenni a UPC honlapjára, akkor itt az aktuális akció szövege:

Aktuális ajánlatunk:

Kárpátiék már váltottak
UPC Telefonnal a nagyit is ingyen hívják
Többet telefonálnak, de kevesebbet fizetnek
Az Itthon kiegészítő díjcsomaggal csúcsidőn kívül a vidéki rokonokat is ingyen hívják
Nem fizetnek kapcsolási díjat és most három hónapig még havidíjat sem
A percdíjakat másodperc alapon fizetik
Csak a számuk változatlan
Vezetékes telefon verhetetlen árakon a UPC-től

Fizessen elő most a UPC Telefon szolgáltatásra! Exkluzív ajánlatunk jegyében chello vagy UPC kábeltelevízió előfizetőként vagy ezen szolgáltatások egyidejű megrendelése mellett, most belépési díj nélkül használhatja ki a UPC Telefon nyújtotta előnyöket. Sőt, három hónapig az Alap tarifacsomag díját sem kell kifizetnie! A UPC Telefon használata pofonegyszerű, nem kell lecserélnie telefonkészülékét, és nincs szükség előhívószámokra sem.
Vezetékes telefon verhetetlen árakon a UPC-től

Telefonálás bruttó 1555 Ft vagy bruttó 1240 Ft havidíjjal? UPC csomag ajánlataink részleteit megtalálja itt.
Fizessen elő Alap tarifacsomagja mellé új Itthon kiegészítő díjcsomagunkra, mellyel minden helyi és belföldi távolsági csúcsidőn kívüli hívása díjmentes, azaz kapcsolási díjat és percdíjat nem számlázunk. Ha most megrendeli 3 hónapon keresztül csak havi 990 Ft-ot fizet szolgáltatásunkért.
Verhetetlen percdíjainkat megtalálja itt.
Az akcióban megrendelt Alap díjcsomagra 3 év árgaranciát vállal a UPC!

UPC Telefon
Alap díjcsomag Matáv Bázis
díjcsomag Matáv Teleperc
díjcsomaguttó
Havidíj UPC Kábeltelevízió és chello classic / chello plus előfizetéssel 1.240 3.390 3.390
Havidíj chello classic / chello plus előfizetéssel 1.555 3.390 3.390
Havidíj UPC Kábeltelevízió előfizetéssel 2.500 3.390 3.390

Kapcsolási díj 0 4 4
Számlázás módja másodperc alapú  másodperc alapú  perc alapú 

Helyi hívás csúcsidőben Ft/perc 8.88 11.1-13.53 10-12.43
Helyi hívás csúcsidőn kívül Ft/perc 4.44 5.55-6.5 4.9-5.85
Belföldi távolsági hívás csúcsidőben Ft/perc 18 22.5-32.43 18-20.43
Belföldi távolsági hívás csúcsidőn kívül Ft/perc 9.90 11.25-15.95 9-9.95

Ausztria, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország hívása Ft/perc 30 56.25 35
Horvátország, Kanada, Nagy-Britannia, Szlovákia, Szlovénia, USA hívása Ft/perc 30 67.5 45
Ausztrália, Dánia, Izrael, Románia, Szerbia, Ukrajna hívása Ft/perc 30 82.5 55

További feltételek:
• A UPC Telefon szolgáltatás jelenleg Budapesten a I., II., IV., VII., VIII., XI., XIII.,XIV., XVII., XXI. kerületekben és Budaörsön a UPC adatátvitelre is alkalmassá tett, csillagpontos kábelrendszerén vehető igénybe.
• Aktuális ajánlatunk szerinti egyszeri belépési díjak csak akkor érvényesek, ha Ön szolgáltatásait egy számlán fizeti (szerződései szerint egy ügyfélszámon vannak nyilvántartva).
• Ajánlatunk 2005.02.07-től 2005.03.31-ig vagy visszavonásig, 2006.03.31-ig tartó hűségnyilatkozattal Alap tarifacsomagra vagy Alap + kiegészítő tarifacsomagra történő előfizetés esetén érvényes.
• A havidíj mentesség a UPC Telefon Alap díjcsomag havidíjának (bruttó 2500 Ft) a bekötést követő 3 hónapos időszakban történő elengedését jelenti.
• A UPC Csomagok havidíj kedvezmény az akció szerinti 3 hónapos havidíjmentes időszakában nem jár.
• Az ár garancia a jelen akcióban megrendelt Alap díjcsomag havidíjára valamint belföldi vezetékes és mobil díjaira vonatkozik.
• A garancia nem vonatkozik azon esetekre amikor a UPC-t törvény, rendelet, vagy bíróság kötelezi az árak emelésére.
• Az ár garancia nem vonatkozik a UPC Csomagok havidíj kedvezményeire
• Az ár garancia elveszti érvényességét, ha az előfizető a (jelen akcióban megrendelt) Alap díjcsomagjáról más díjcsomagra vált. Az Itthon kiegészítő díjcsomag előfizetése vagy lemondása nem jár az ár garancia elvesztésével.

A UPC Telefon szolgáltatását megrendelheti honlapunkon, ügyfélszolgálatunkon, a 1221-es telefonszámon vagy személyesen budapesti ügyfélszolgálati irodáinkban.
Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5000+ Black Edition + Zalman CNP9700 LED, 2x Kingmax DDR-2 800 2GB, 2x Gigabyte RX387512H-B Radeon HD 3870 512MB, LG L245WP, ViewSonic VX912, ViewSonic VX922, Toshiba 42C3001P, ADI AD1988 + Logitech Z-4, 2x Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB RAID 0, Western Digital WD5000AAKS 500GB, NEC ND-4551A, Gigabyte 3DAurora, Cooler Master Real Power RS-700-ASAA-A1, Logitech diNovo Media Desktop Laser, Logitech G7

#169 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 10:13

Kicsit reklámszag van... :)  :rolleyes:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#170 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 22:23

Idézet: Charles - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 10:13

Kicsit reklámszag van... :)  :rolleyes:

Üdv!

Sima copy/paste volt...

#171 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 22:25

Csak amiatt másoltam be, hogy egyértelmű legyen hogy mit ért a UPC azon, hogy a vidéki rokonokat is ingyen lehet hívni (korábban volt egy félreértés miszerint ugye Budaörs is vidék, stb...)

#172 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 09:40

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 22:25

Csak amiatt másoltam be, hogy egyértelmű legyen hogy mit ért a UPC azon, hogy a vidéki rokonokat is ingyen lehet hívni (korábban volt egy félreértés miszerint ugye Budaörs is vidék, stb...)

Jo, no gond!  :up:  :respect:

Üdv!

#173 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 21:12

Na, ma megtörtént a bekötés - hétfő este rendeltem meg online, kedden visszahívtak időponregyeztetésre - csüt kötés - nem is rossz, bár olvastam már gyorsabbat is :D

Amit megszívtam: neten nem láttam hogy 1 éves hűség esetén elengedik a számhordozás díját (6250Ft), szóval elvesztettem egy jó kis matávos számot.. helyette meg kaptam egy nehezen megjegyezhető UPC-st... no mind1, ennyi baj legyen :)

Tehát arra figyeljetek, ha vállaltok egyéves hűséget, akkor az egyéb kedvezmények között a számhordozás is ingyenes! - a bekötő srác hívta föl rá a figyelmem.
Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5000+ Black Edition + Zalman CNP9700 LED, 2x Kingmax DDR-2 800 2GB, 2x Gigabyte RX387512H-B Radeon HD 3870 512MB, LG L245WP, ViewSonic VX912, ViewSonic VX922, Toshiba 42C3001P, ADI AD1988 + Logitech Z-4, 2x Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB RAID 0, Western Digital WD5000AAKS 500GB, NEC ND-4551A, Gigabyte 3DAurora, Cooler Master Real Power RS-700-ASAA-A1, Logitech diNovo Media Desktop Laser, Logitech G7

#174 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 27. 13:56

Szasztok! Tudja valaki, hogy mikor cseréli ki a UPC a most üzemben lévő telefon adaptereket és, hogy megszünnek-e az IP cím lekérési problémákból adódó vonalszakadások?

A segitséget előre is köszönom, Gábor

#175 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 14:34

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 16:48

Azóta hogy ezt írtad mi a fejlemény?

Még mindig lehet XXL-lel számhordozott UPC-s számot hívni?

Mert ha igen akkor lehet hogy én is áttérek!

Vagy MATÁV azóta bekeményített?

Elöre is thx az infót!

Teljesen korrekt. Ugyanis a  UPC-s hálózatba egy átadóközponton kersztül lépsz be, addig Matávos hálózaton utazik a hívásod. Azaz jogos az XXL.

Szerkesztette: zoli62 2005. 02. 27. 14:34 -kor

"Légy szerény mint én..."

#176 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 27. 15:20

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. febr. 27., vasárnap - 13:56

Szasztok! Tudja valaki, hogy mikor cseréli ki a UPC a most üzemben lévő telefon adaptereket és, hogy megszünnek-e az IP cím lekérési problémákból adódó vonalszakadások?

A segitséget előre is köszönom, Gábor

Nekem azt mondta aki bekötötte, hogy valamikor március folyamán.

#177 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 21:51

Nem tudja valaki, hogy a UPC Otthon kiegészítő díjcsomagjánál is van-e olyan megkötés mint mondjuk a Matáv X(X)L csomagjánál, hogy x-edik percig "ingyenesek" a csúcsidőn kívüli hívások, és egy adott hónapban csak "x" percet lehet ilyen módon "ingyen" beszélni?

#178 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 11:42

Szétnéztem a UPC honlapján, a díjaknál nem említik hogy lenne ilyen megkötés az aktuális ÁSZF-ben  se találtam erre vonatkozó megkötést. Szerintem ha lenne akkor megcsillagozva, apró betűvel fel kéne hogy tüntessék legalább a honlapon...

#179 Felhasználó inaktív   kiscsillag 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 03. 12:22

én is úgy tudom, hogy olyan jellegű megkötés nincs mint a matávnál...
bár kitelik tőlük, hogy nagyon pici betűvel megcsillagozva a lap alján feltüntetnek vmi ilyesmit...
mint ahogy ezt a többi szolgáltató is csinálja, máskülönben nem tudnák a sok embert behülyíteni.

#180 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 12:25

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 12:42

Szétnéztem a UPC honlapján, a díjaknál nem említik hogy lenne ilyen megkötés az aktuális ÁSZF-ben  se találtam erre vonatkozó megkötést. Szerintem ha lenne akkor megcsillagozva, apró betűvel fel kéne hogy tüntessék legalább a honlapon...

-Ma voltak bekötni a telefont, és eddig meg vagyok vele elégedve.-

Én is pont erre gondoltam, nade nemsokára felhívom az ügyfélszolgálatot, úgyis ingyen van, és megkérdezem, hogy van-e időbeli korlát a csúcsidőn kívüli kedvezményes hívásokra.
Mondjuk szerintem is fel kellene tüntetniük csillagozva a honlapon, ha lenne valamilyen korlát ...

Annyira örülök, hogy ezentúl ingyen zaklathatom az ügyfélszolgálatot, és ingyen hallgathatom több tíz percen keresztül Vivaldit  :D
Az 1221-es hívószám lesz a kedvenc számom, és ha nagyon unatkozom, és beszélni akarok valakivel, akkor valami ürüggyel felkapom a telefont, és hívom az ügyfélszolgálatot  :D

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.