Mint mondottam, nem vitatom törvényadta jogát senkinek. De akárhogy is nézem, nálam a számlakészítés időpontja mindkét esetben a számlázott időszak utáni. Az upc-nél pediglen nem. Természetes, hogy a beszélgetéseimet nem fogja tudni előre megjósolni

Mindazonáltal nem árultak ezzel sem zsákbamacskát, szóltak róla, tehát itt most nem reklamálni akartam.
Sajnos vodával soha nem álltam szerződésben, róluk nem tudok nyilatkozni.
Megismételném más szavakkal mondandómat, mert látom ez egy érzékeny pont lett egyeseknek: Kifizetek én előre én egy évet is. Sőt, terheljenek rám büntető kamatot. A Citi banknál is aláírtam, hogy 1 nap késedelemért cirka 4000 ft késedelmi pótlékot vagyok köteles kipengetni. DE MŰKÖDIK BASSZUS!
Arról nem akar senki vitatkozni, hogy mi az én törvényadta jogom?
Csendben üldögélni a süket telefonnal, 33+áfáért hívogatni az 1221-et, várni a kezelőre olykor 30-40 percet (mostanában azért kevesebb, ez érdemükre szóljon), írásban leszerződni, hogy csak akkor kapok részletes számlát, ha minden általam felhívott szám tulajdonosát tájékoztatom arról, hogy tudni fogom, hogy őket hívtam...

??? stb.
Tudjátok mit? Amikor két hónapig szinte minden nap elment a kábelnetem-olykor napokra- és 3500 forintot költöttem a helpdesk hívogatására, néhány ismerősöm kinevetett, hogy mit lázadok. Azt mondták, náluk is ilyen, mit tudnak csinálni... Benyelték. Hát akkor kívánom nektek is, hogy most még csak kicsit húzzanak meg, aztán még egy kicsit, úgy forintonként, hogy csak két év múlva kapjad azon magad, hogy mennyit fizetsz és mire!
Szükség van a szigorra, mert az a piszok polgár kihasznál minden kiskaput. De akkor kéretik következetesen csinálni! Az a helyzet, hogy nékem is véletlenül netes vállalkozásom van és ha tévedek vagy valami hibádzik a rendszerben, akkor a reklamálót kárpótlom valamivel! És ha hiszitek, ha nem, így is növekszik a forgalmam... Csak errefelé ez még nem divat, mert ... na ezt nem tudom. Ha valaki tudja, megoszthatná velem is!
Azt mondta egyszer x.y említett szolgáltatónál: Azért ilyenek a szabályaink, mert ilyenek a magyar törvények.
Én azért kijavítanám: Azért ilyenek a szabályaik, mert a törvény lehetővé teszi egyenlőre, hogy ilyen legyen.
Biztosan vannak országok, körzetek, ahol még ennél is ilyenebb a helyzet. De engem ez sajnos nem érdekel! Egyébként az sem érdekel, hogy a matáv vagy a többiek mit csinálnak, ha nekem olyan nincs!!!
Az érdekel amim van. Ha majd lesz egy társaság, aki négy hónapra előre szedi be a dijakat, akkor azzal fogtok előhozakodni?
Így már érthetőbb vagyok? Lehet, hogy én fogalmazok ám rosszul. Akkor szóljatok!