Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:27
Ma kaptam meg az első olyan számlát, amin telefon is szerepel. Érdekessége, hogy tegnapi határidős, ez mondjuk nem érdekes túlzottan. További érdekessége, hogy a havi előfizetésidíja 2500 Ft. Persze amikor megrendeltem a szolgáltatást, kaptam egy papírt, amin ez is áll: "Az előfizetőnek nem kell belépési díjat fizetnie és havi díj kedvezményt is kap." Az üfsz azt mondja, hogy chello lightra nem jár a kedvezmény, és egyféle formanyomtatvánnyal dolgoznak. De kérdem én, ha nem jár a kedvezmény, miért adják írásba, hogy jár? Eddig meg voltam elégedve velük, de ez feltúrta az agyamat egy picit.
Ha valakinek van jó 5lete, szivesen venném.
Üdv:
Viktorka
NEm hiszem, hogy aláírattak veled olyan szerződést és hűségnyilatkozatot amin az szerepel, hogy chello light esetén x ft kedvezményt kapsz plussz ingyenes a bekötés, stb.
Amikor kedvezményes havidíjra kötöd a szerződést, azt mi ne félj írásban is 'lefektetjük' ergo van egy hűségnyilatkozat és egy szerződés amit te aláírsz és azon vannak a kedvezmények.
Ha te nem írtál alá semmi ilyet, akkor nem is kapsz kedvezményt, az akcióról tájékoztató prospektus nem irányadó a számlázás szempontjából.

Súgó
A téma zárva.