Idézet: Stuci - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 13:29
Szia!
Ezzel kapcsolatban újra beszéltem a készülékem szervízével és azt mondta a szaki, hogy az óra , dátum és hívószám kijelzés között összefüggés van, mert egyszerre küldi a jelet, de megpróbál utána járni a dolognak.
A telefonom megfelel minden EU.szabványnak és szerinte a modem az ami nem igazán passzol az itteni normákhoz.
Na , hát kiváncsi leszek mi sül ki a dologból.
megvárom még , hogy a szaki visszaszóljon , ha megtudott valamit, és légyszíves Te is értesíts, ha már beüzemelt az említett javítás. Hátha nem veszem észre.

Vagyis a telefonom.

Előre is köszi!!!
Kedves Stuci! ,és Mindenki aki ebben a cipőben jár!
Olvastam felvetésedet a hivószámkijelzéssel kapcsolatosan. Pont ugyanilyen cipőben járok én is. Nekem 2 db Ventus FJ 400, és egy Panasonic (KX-TMC 4O HGW) készülékem van. A Matávnál mind a három készülék tökéletesen müködött. Azok a nevek,és a hozzá tartozó telefonszámok, amiket a memóriába bevittem, hiváskor megjelentek. Ahogy átálltunk a UPC-re a Ventus készülékek nem jelzik ki a nevet, csak a számot. amit a Matávnál kijelzett. A Panasonic készülékem továbbra is megfelelően müködik. Első lépésem az volt, hogy felhivtam a készülékgyártót, aki közölte, hogy a készüléknek semmi baja, az jó, adott egy cserekészüléket, persze azzal sem müködik. Ezek után bementem a Matáv pontba, és ott reklamáltam. Ott közölték, hogy továbbitják panaszos levelemet a Nemzeti Hirközlési Hatóság felé. Tegnap kaptam tőlük választ levelemre, melyben közlik, hogy a készüléket megvizsgálták, és a vonatkozó szabványnak megfelelőnek tartják, és ebből a szempontból a vizsgálatot lezárták. Utolsó mondatként azt irták:" az Ön által jelzett hibajelenséget a hivószámkijelző szolgáltatásonként esetleg eltérő szoftvermegoldással történő kezelése is előidézheti, ezért panaszbejelentését továbbitottuk az elektronikus hirközlési szolgáltatásokat felügyelő illetékes osztályra, további vizsgálat céljából."
Most jeleztem a UPC-nél, hogy ilyen problémán van. Egy illető felhivott, és megkérdezte, hogy mi a problémám, és továbbitani fogja, majd jelentkeznek. Vettem egy hordozható Panasonic KX-A145EXM készüléket, és azon látom a nevet és a számot is. Egyenlőre ezt használom arra, hogy lássam, ki és milyen számról hiv.