Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 18:43
Ez itt ugye Magyarország: itt ezt IS meg lehet csinálni.
Amikor átvette a kábeltévémet a UPC 6 hónapon keresztül nem számláztak semmit, hiába hívogattam az ügyfélszolgálati irodát. Aztán kifizettették velem az elmúlt 15 hónapot, mert az Ő nyilvántartásuk szerint én azóta nem fizettem semmit! Hiába volt kezemben a befizetett csekk, nem ismerték el, mert a Ő kimutatásuk mást mondott. Végén kikapcsoltak mindent ...
Úgy látszik az elmúlt 5 évben sem változott semmi. Előbb fizess, AZTÁN majd kapsz - TALÁN - vmi szolgáltatást. ... Van UPC Direct-em is: most kiderült, hogy az elmúlt 3 hónapban havi 3500-al többet fizettettek velem. Akkor most? "Fizesse be a havi kiszámlázott díjat AZTÁN majd a következő honapban jóváírjuk" Szép? Most kiszámlázták az INGYEN PROBAIDÖS UPC telefont, amit 2 nap múlva - 2 hét használat után - leszerelnek, de a számlát fizessem ki MAJD jóváírják! Hát ennyi.
Ez a szar számlázási rendszerük miatt van így... programot kell cserélni és megjavul, csakhát ugye a fejeseknek jó ez így is, leszarják nagy ívben hogy szar a számlázóprogram...
Azt te se gondoltad komolyan, hogy a próbaidő alatt ingyen telefonálhatsz, igaz? A próbaidő annyit jelent, hogy 1 hónapig eldöntheted, hogy kell-e vagy nem, nem kell rögtön hűséget fogadnod. Ha nem tetszik, lemondhatod, de nyilván kiszámlázzák a forgalmadat...