HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 17:16

Még egy adalék: most mondtam le, szerdán kapcsolják ki, de kb. másfél órája se hívni nem lehet rajta, se nem hívható...

#622 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 17:34

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 17:16

Még egy adalék: most mondtam le, szerdán kapcsolják ki, de kb. másfél órája se hívni nem lehet rajta, se nem hívható...

Szia!
Nálam is ugyemenz a helyzet a XI. kerben. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy felhívom a hangpostát és, ha az foglaltat jelez, akkor müszaki hiba áll fenn. Egyetértek veled, nálam is minden hónapban van ilyen. Szerintem, nem a vidéki városokra kellene kiterjesztenia szpolgáltatást, hanem a Budapesti szolgáltatásnak kellene javítani a megbízhatóságát!
Üdv,
Gábor

#623 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 17:43

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 18:34

... nem a vidéki városokra kellene kiterjesztenia szpolgáltatást, hanem a Budapesti szolgáltatásnak kellene javítani a megbízhatóságát!

Ez itt ugye Magyarország: itt ezt IS meg lehet csinálni.
Amikor átvette a kábeltévémet a UPC 6 hónapon keresztül nem számláztak semmit, hiába hívogattam az ügyfélszolgálati irodát. Aztán kifizettették velem az elmúlt 15 hónapot, mert az Ő nyilvántartásuk szerint én azóta nem fizettem semmit! Hiába volt kezemben a befizetett csekk, nem ismerték el, mert a Ő kimutatásuk mást mondott. Végén kikapcsoltak mindent ...
Úgy látszik az elmúlt 5 évben sem változott semmi. Előbb fizess, AZTÁN majd kapsz - TALÁN - vmi szolgáltatást. ... Van UPC Direct-em is: most kiderült, hogy az elmúlt 3 hónapban havi 3500-al többet fizettettek velem. Akkor most? "Fizesse be a havi kiszámlázott díjat AZTÁN majd a következő honapban jóváírjuk" Szép? Most kiszámlázták az INGYEN PROBAIDÖS UPC telefont, amit 2 nap múlva - 2 hét használat után - leszerelnek, de a számlát fizessem ki MAJD jóváírják! Hát ennyi.

#624 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 18:33

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 18:13

Arról nem is beszélve, hogy egy hónap próbaidő ide vagy oda ma reggel kaptam egy számlát, amin rajta van a telefonelőfizetés is... Na elmennek a francba!

Miért, mit hittél, a próbaidő azt jelenti, hogy egy hónapig ingyen telefonálhatsz? :D

MÁS:

Érdekes dolgot vettem ma észre: Panasonic akármilyen hordozható készülékem van, matávval eddig azt írta ha rejtett számról hívtak hogy "Privát hívó", most UPC-vel pedig hogy "Hatótáv. túl". Na most egyik se az igazi, de azért matávval közelebb áll az okossághoz, nem? Ez is valami sw hiba? Meg fog javulni? Amúgy ez legyen a legnagyobb gond, más minden oké. NSD?  :respect:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#625 Felhasználó inaktív   Falánk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:20

Sziasztok!
Most gondolkodtam, hogy én is lecserélem a MATÁV-ot.
De olvasva az itt leírtakat, azt hiszem nem fogom.
Inkább fizetek egy kicsit többet, de az legalább müxik. :mad:
Ha van gyöngyösi tapasztalat Írjon.....

Szerkesztette: Falánk 2005. 06. 13. 19:21 -kor

Szeretem a sört, bort, pálinkát no meg a Nőket is!

#626 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:22

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 18:43

Ez itt ugye Magyarország: itt ezt IS meg lehet csinálni.
Amikor átvette a kábeltévémet a UPC 6 hónapon keresztül nem számláztak semmit, hiába hívogattam az ügyfélszolgálati irodát. Aztán kifizettették velem az elmúlt 15 hónapot, mert az Ő nyilvántartásuk szerint én azóta nem fizettem semmit! Hiába volt kezemben a befizetett csekk, nem ismerték el, mert a Ő kimutatásuk mást mondott. Végén kikapcsoltak mindent ...
Úgy látszik az elmúlt 5 évben sem változott semmi. Előbb fizess, AZTÁN majd kapsz - TALÁN - vmi szolgáltatást. ... Van UPC Direct-em is: most kiderült, hogy az elmúlt 3 hónapban havi 3500-al többet fizettettek velem. Akkor most? "Fizesse be a havi kiszámlázott díjat AZTÁN majd a következő honapban jóváírjuk" Szép? Most kiszámlázták az INGYEN PROBAIDÖS UPC telefont, amit 2 nap múlva - 2 hét használat után - leszerelnek, de a számlát fizessem ki MAJD jóváírják! Hát ennyi.

Ez a szar számlázási rendszerük miatt van így... programot kell cserélni és megjavul, csakhát ugye a fejeseknek jó ez így is, leszarják nagy ívben hogy szar a számlázóprogram...

Azt te se gondoltad komolyan, hogy a próbaidő alatt ingyen telefonálhatsz, igaz? A próbaidő annyit jelent, hogy 1 hónapig eldöntheted, hogy kell-e vagy nem, nem kell rögtön hűséget fogadnod. Ha nem tetszik, lemondhatod, de nyilván kiszámlázzák a forgalmadat...

#627 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:37

Idézet: Falánk - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 20:20

Sziasztok!
Most gondolkodtam, hogy én is lecserélem a MATÁV-ot.
Ha van gyöngyösi tapasztalat Írjon.....

Ne arra alapozz, hogy 1-2 embernek itt nem megy. A nagytöbbségnek megy, ők nem írogatnak ide, talán nincs is netük. Nálunk a családban 3 helyen is van UPC telefon, mindegyik kiválóan működik hosszú hónapok óta. Talán helyszíntől (körzettől) függ, vagy egyesek nagyon balszerencsések itt. Sajnos gyöngyösiek nem vagyunk, így abban nem tudok segíteni.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#628 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:38

Idézet: Falánk - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 19:20

Annyira nem kell betojni. Túlnyomórészt működik, létfontosságú dolgokra nem jó, viszont töredék a költsége.
Szerk: és nem egy, hanem két telefonról van szó legalább, szal' nyugodtan használd, ld. itt a fentebbi hozzászólót.

Szerkesztette: llamada 2005. 06. 13. 19:40 -kor

#629 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:39

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 20:22

Ez a szar számlázási rendszerük miatt van így... programot kell cserélni és megjavul, csakhát ugye a fejeseknek jó ez így is, leszarják nagy ívben hogy szar a számlázóprogram...

Minden fix díjat (havidíjat) előre számláz a UPC mióta az eszemet tudom. Hozzátenném, hogy nem csak a UPC, hanem emlékeim szerint pl a matáv is. A kéthavi összeg valóban sok és idegtépő lehet (főleg ha a telefon is szar mellé), de kijöhet ilyen szerencsétlenül, hiszen egyet visszamenőleg számláznak, egyet meg előre, hogy beálljon a rendszer. Persze lehet hogy ez egyeseknek fura, lehet róla vitatkozni, de úgy rémlik még az ÁSZF-ben is benne van.

#630 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:41

Idézet: llamada - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 20:38

... létfontosságú dolgokra nem jó ...

Arra ott a mobiltelefonról akár még sim kártya nélkül is hívható 104, 105, 107, 112 :)

#631 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:54

Idézet: moq - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 19:41

Arra ott a mobiltelefonról akár még sim kártya nélkül is hívható 104, 105, 107, 112 :)

A mobiltelefon sem jó létfontosságú dolgokra, minden telefon leírása ezzel kezdődik :)

Az biztos, hogy ha van mellette egy mobil, akkor nyugodtabb az ember.
De mondjuk orvosi ügyeletre még nem merném ajánlani ...

A létfontosságún azt értem, hogy egy telefon, és mindenképpen fogadni kell tudni egy visszahívást, vagy mindenképpen tudni kell indítani egy hívást valamilyen okból.

#632 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 20:19

Idézet: moq - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 19:33

Miért, mit hittél, a próbaidő azt jelenti, hogy egy hónapig ingyen telefonálhatsz? :D

Izé... nem a forgalomról kaptam számlát, hanem a havi díjról ami állítólag 0 lenne....

#633 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 20:29

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 21:19

állítólag 0 lenne....

Ez új... ha van is ilyen, akkor se első hónapot szokták jóvá írni, hanem valahol az 1 éves hűség vége felé. De nekem úgy rémlik, hogy telefon ügyben az 1 hónap próbaidő csak annyit jelentett, hogy ezen időszak alatt felmondhatod úgy a szerződést, hogy nem minősül hűségszegésnek.

#634 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:14

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 18:01

Én amikor Matávnál (akkor még az volt!) akcióban volt, akkor egy Ventus FJ 400-asat vettem -SMS képes is- ha jól emléxem 4900ért. Egész upc - kompatibilis, attól eltekintve, hogy míg Matávnál "ismeretlen szám"-ról kerestek, addig upcnél "Anonymus" hívásaim vannak :) Most nézem, ilyet épp nem árulnak, de: T-Com hivatalos oldalán amik vannak, azok elvileg mind jók upchez is!

Háááát nem tudom, de én is Matáv ponton vettem az Avena-mat és nem kompatibilis a jupcivel. :( Ráadásul picinkót drágább volt.

#635 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:22

Idézet: moq - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 21:29

Ez új... ha van is ilyen, akkor se első hónapot szokták jóvá írni...

Na ja, akció volt. Pont ezzel beszélt rá az üzletkötő, hogy egy hónap ingyenes és további 3 havidíj mentes.
Ha nem így van, akkor már ő átvert.

#636 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:25

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 18:13

Én is IV. De ha havonta egy ilyen van az nekem sok. Ráadásul szinte minden este "túlterheltség"-re panaszkodik. Arról nem is beszélve, hogy egy hónap próbaidő ide vagy oda ma reggel kaptam egy számlát, amin rajta van a telefonelőfizetés is... Na elmennek a francba!
Most mondtam le, majd 3 év múlva újra kipróbálom. Igaz a NET-et 2 éve mondtam le és egyelőre nincs kedvem kipróbálni...

..hmmm, ma is volt túltterheltség mikor hívni akartam valakit. Rögtön újra tárcsáztam és akkor már kapcsolt.
Az első számlám én is ma kaptam meg és majdnem elájultam , merthogy duplán van rajta minden. Gondolom azért mert ezután előre kell fizetni. Én csak azt utálom, hogy miért kell mindenhol előre fizetni? Miért nem csak a szolgáltatás után? Mi van ha több napig nem tudom használni ? Vissza, egy szolgáltató sem fizet , he nem teljesít. :( Sőt , ha kések a befizetéssel akkor jön az irgum-burgum!
Én már nem tudom lemondani, mert számhordozást kértem és aláírtam 1 évet. Lehet mire az lejár addigra már olyan jó lesz, hogy nem is akarnék máshova menni. :)

#637 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:36

Idézet: moq - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 19:41

Sim nélkül csak a 112.
Make love not Wor.

#638 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 11:05

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 22:25

Én csak azt utálom, hogy miért kell mindenhol előre fizetni? Miért nem csak a szolgáltatás után? Mi van ha több napig nem tudom használni ?

előfizetési díj

#639 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 11:38

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:05

előfizetési díj

Viszont azért illene szolgáltatni!
Nem így, mint az UPC telefonnal! Lehet, hogy olcsóbb, de sokkal xarabb is mint a matávé. Tapasztalatból mondom, sajnos. Ott hat év alatt nem volt annyi leállás, mint itt 3 hónap alatt. Akkor most melyik is az olcsóbb? A semmiért fizetni mindenképpen drága! Ha még a hibabejelentéskor is mobilon kell vivaldit hallgatni, az még drágább!

#640 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:30

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:38

Viszont azért illene szolgáltatni!
Nem így, mint az UPC telefonnal! Lehet, hogy olcsóbb, de sokkal xarabb is mint a matávé. Tapasztalatból mondom, sajnos. Ott hat év alatt nem volt annyi leállás, mint itt 3 hónap alatt. Akkor most melyik is az olcsóbb? A semmiért fizetni mindenképpen drága! Ha még a hibabejelentéskor is mobilon kell vivaldit hallgatni, az még drágább!

Sőt, a minisztériumok és egyéb kormányszervek közti béreltvonal alapú telefónia meg a matávnál is biztosabb (99,99%). Csak az milliókba kerül egy hónapra a hivataloknak. Vannak fokozatok, mindenki döntse el, hogy mi neki a fontos, melyik ár-minőség kategória. Én pl azért váltottam UPC-ra, mert nem fontos a vezetékes telefon, nincs rajta üzlet, életmentő hívás, bájcsevegésre pont jó és ezerszer olcsóbb mint a matáv. Mellesleg én hiszek benne, hogy a UPC kinövi a gyerekbetegségeit szenvedő telefonszolgáltatást (bár nekem tökéletes mióta bekötötték, mások tapasztalata alapján írom ezt).

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.