HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#571 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 30. 18:01

Le a kalappal az UPC üfsz előtt!

Kezdik felkötni a gatyájukat. Többszöri hibabejelentés után ma visszahívtak, szerdán meg jönnek szerelni.

Pozitívan csalódtam.

:respect:

#572 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 19:03

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 18:17

ha 0%, akkor még nem kaptál (ha kapsz, akkor valószínűleg azt is megtudod, hogy miért kaptad :))
mindenki a saját figyelmeztetéseit látja csak.

Nagyon szépen köszönöm a választ! :respect:
Megvagyok nyugodva. :) Azt hittem, hogy mindenki uazt látja amit én és nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet ez.
További szép estét Mindenkinek!

#573 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 19:47

Erm, rég volt bejegyzés, mindenkinek jó a telefon? Nekem is, le is kopogom gyorsan, csak fura :D
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#574 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:24

Idézet: moq - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 20:47

Erm, rég volt bejegyzés, mindenkinek jó a telefon? Nekem is, le is kopogom gyorsan, csak fura :D

Nekem is jó a telefonom már hosszú ideje, meg is lepődtem, hogy nem volt gubanc az utóbbi időszakban :)

Egy kérdés: Ha Itthon kiegészítő díjcsomagban vagyok, és csúcsidőn kívül kezdeményezek 3 résztvevős vezetékes konferenciabeszélgetést, akkor a percdíj ugyanúgy 0 Ft, igaz?

Csak azért kérdezem, mert mostanában indítottam néhány ilyen beszélgetést, de még nem jártam utána, hogy ilyenkor hogyan számláz a rendszer ...

#575 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:31

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 21:24

Nekem is jó a telefonom már hosszú ideje, meg is lepődtem, hogy nem volt gubanc az utóbbi időszakban :)

Egy kérdés: Ha Itthon kiegészítő díjcsomagban vagyok, és csúcsidőn kívül kezdeményezek 3 résztvevős vezetékes konferenciabeszélgetést, akkor a percdíj ugyanúgy 0 Ft, igaz?

Csak azért kérdezem, mert mostanában indítottam néhány ilyen beszélgetést, de még nem jártam utána, hogy ilyenkor hogyan számláz a rendszer ...

Szerintem annak kell lennie, mivel mind a két hívást te indítod, a te tarifáid (0 Ft) szerint mennek. De ez csak logikus tipp, én még sose használtam ilyet a gyakorlatban.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#576 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:38

1-je óta van, azóta még senki nem reklamált a családból :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#577 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:46

Én a Szent Jupát étteremből nem bírtam rendelni, mert 3 számukból 2 nem volt megfelelő (a géphang szerint), a harmadik meg csöngött a végtelenségig. Mobilról működött tök jól.
Betelefonáltam.
És azóta müködik ez is.
Az zavar, hogy ha hauatelefonálok szüleimhez, és otthon üvölt a rádio, akkor szaggatva hallom,amikor beszélek. Ez miért van?

V.

#578 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 21:22

gondolom a hangtömörítés miatt (mobilnál se szokott nyerő lenni a hangos háttérzene)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#579 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 22:38

beszélni bírok, de a számkijelzéz még mindig nem müxik. :(

#580 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 10:28

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 22:22

gondolom a hangtömörítés miatt (mobilnál se szokott nyerő lenni a hangos háttérzene)

lehet. de ha ketten beszélünk egyszerre, én nem hallom a másikat. mondjuk ez nem mindig baj :))

#581 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 13:03

Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 11:28

lehet. de ha ketten beszélünk egyszerre, én nem hallom a másikat. mondjuk ez nem mindig baj :))

Ezt írta más is a topic elején, szerintem telefonálj be ügyfélszolgálatra, mert ez nem normális és nem is általános. Nálam teljesen jól kétirányú.

#582 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 09:29

Üdvölet!

Hozzáértőkhöz (NSD, üzletkötők, felhasználók) lenne egy pár kérdésem, amire a UPC honlapján nem találtam választ:
1) Ha más (matávos, mobiltelefonos) hívja az én leendő UPC telefonomat, akkor neki milyen díjjal számlázódik a hívás? Mintha "rendes" matávos telefont hívna?
2) Ehhez az alap havidíjmentes kipróbálási akcióhoz lehet rendelni az Itthon kiegészítő csomagot?

Válaszokat előre is köszönöm!

Ja, mégvalami: Nyíregyen használja már valaki? Mik a tapasztalatok?

#583 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 10:43

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 9:29

1) Ha más (matávos, mobiltelefonos) hívja az én leendő UPC telefonomat, akkor neki milyen díjjal számlázódik a hívás? Mintha "rendes" matávos telefont hívna?

Mivel a helyi körzetszámokhoz illeszkedő számot kapsz (esetleg hordozod a régit), aki téged hív, nem is fogja tudni, hogy te voipozol --> olyan mintha hagyományos T-Com-os számot hívna. Szerintem. (persze az XL és XXL csomagokkal kapcsolatos vitákba nem szeretnék belemenni, arról szép hosszú thread volt előrébb)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#584 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 12:33

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 10:29

Ugyanúgy számláz a t-com, mintha helyi vagy belföldi t-com-os számot hívna az ismerősöd.

#585 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 14:12

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 11:43

(persze az XL és XXL csomagokkal kapcsolatos vitákba nem szeretnék belemenni, arról szép hosszú thread volt előrébb)

Nincs mit belemenni, világosan meg lett mondva, hogy Matáv (T-Com) -> UPC irányba nem vonatkozik se az XL, se az XXL kedvezmény. Sajnos ezt egy ismerősöm már a saját bőrén is tapasztalta, mert nem hitt nekem. A válasz többi része okés, helyi hívásnak számít.

#586 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 07:01

Upci gyors, mint a villám. Hétfőn megrendeltem, kedden bekötötték a telót. :respect:
Ügyfélszolgálatos hölgy az első kérdésemre nem tudott konkrét választ adni, de ő is azt tartotta valószínűnek, hogy díjszabás szempontjából tékomos telefonnak látszik. Remélem, ez így is marad, mert a genya fatáv XL, XXL díjcsomagjának ingyenessége az ÁSZF-ük szerint valóban NEM vonatkozik rá :reklamacio:
Este tesztelve is lett vagy másfél órán át: semmi beszédakadozás, igazán jól megy.  Tetszenek még a plusz szolgáltatások: éjszakára fel lehet függeszteni, hívástiltások, stb...
Apropó, a hangpostát ki lehet kapcsolni? A tájékoztató füzetke erre nem adott választ.

#587 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 08. 07:15

Idézet: Csoszi - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 18:01

Apropó, a hangpostát ki lehet kapcsolni? A tájékoztató füzetke erre nem adott választ.

Szia!
Igen, ki lehet kapcsolni. A #67# és a #61# kódokkal törölni kell a "nem felel" és a " hívásátirnányítas foglaltság esetén" érvényben lévő átirányítáaokat. Inyenkor a hívo fél foglat jelzést hall és nem a rögzítő jelentkezik, ha valaki mással beszélsz
Üdv,
Gábor

Szerkesztette: gabor87 2005. 06. 08. 07:17 -kor

#588 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 09. 05:17

Már Miskolcra is hírdetik a "telefont". Nos nekem Chellom van, vezetékes telefonom nincs.
Ilyenkor lehetséges a bekötése? Hogy is van ez?

#589 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 06:53

Idézet: webmester - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 5:17

Már Miskolcra is hírdetik a "telefont". Nos nekem Chellom van, vezetékes telefonom nincs.
Ilyenkor lehetséges a bekötése? Hogy is van ez?

Természetesen lehetséges. Kapsz szépen egy különbejáratú upci telefonszámot: a körzetszáma megegyezik majd Miskolc fatávos körzetszámával + 6 jegy.
Egy koaxon jön minden: gordonka, telefon, catv. Kapsz egy telefonadaptert (nekem Atlanta Scientific Webstar), abba megy bele a koax és a táp. A line kimenetére dugod a hagyományos analóg telefonodat (lehet DECT is). A készülék egyben kábelmodem is, Ethernet és USB intefésszel: ezen keresztül zenélhetsz.

Ja, és a cselló megléte miatt még kedvezményt is kapsz a havidíjból: klasszikus hangszerrel 2500 Ft helyett csak 15xx Ft.

Szerkesztette: Csoszi 2005. 06. 09. 06:59 -kor

#590 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 06:55

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. jún. 8., szerda - 7:15

Szia!
Igen, ki lehet kapcsolni. A #67# és a #61# kódokkal törölni kell a "nem felel" és a " hívásátirnányítas foglaltság esetén" érvényben lévő átirányítáaokat. Inyenkor a hívo fél foglat jelzést hall és nem a rögzítő jelentkezik, ha valaki mással beszélsz
Üdv,
Gábor

Köszi, majd megtanulmányozom. Igazából az lenne a lényeg, hogy 6 kicsengés után ne vágja hangpostára, hanem csörögjön még tovább egy darabig, hogy a kert végéből is fel lehessen érni.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.