HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#953 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 19. 11:54

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 9:49

Kihúz - bedug módszert próbáltad? Szokott segíteni. Persze, a modemet is.

Köszi, de szerencsére reggelre magától meggyógyult. Éjszaka nem akartam nagyon telefonálni, és épp valami letöltés közben voltam szerintem: ilyenkor nem játszok kihúzogatósdit! ;)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#954 Felhasználó inaktív   ksanyo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:27

Hi!

Gondolkozom a UPC telefon beköttetésén, de a fórum előzményeit olvasva kissé elbizonytalanodtam. Még most is ilyen gyakran vannak hibák (olyanra gondolok hogy nincs vonal, meg ki kell huzogatni a modemet vagy mi..), vagy azóta fejlesztettek már?

Mit jelent az hogy egy készülék DECT ?

Köszi!

#955 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 18:00

Idézet: ksanyo - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 15:27

Hi!

Gondolkozom a UPC telefon beköttetésén, de a fórum előzményeit olvasva kissé elbizonytalanodtam. Még most is ilyen gyakran vannak hibák (olyanra gondolok hogy nincs vonal, meg ki kell huzogatni a modemet vagy mi..), vagy azóta fejlesztettek már?

Mit jelent az hogy egy készülék DECT ?

Köszi!

Nekem 8 hónapja nem volt vele semmi gáz.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#956 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 00:03

a dect az a zsinornelkuli.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#957 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 12:24

Idézet: moq - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 18:00

Nekem 8 hónapja nem volt vele semmi gáz.

Jó neked.
Egy ideig én is azt hittem, hogy nincs semmi gáz, aztán ismerőseim felvilágosítottak, hogy van. Nem tudtak hívni. Én meg éppen nem akartam telefonálni, tehát nem is ellenőríztem. Érdekes módon, vonalat adott, de tárcsázás után nem csinált semmit. Kivülről meg nem lehetett hívni.
A reset segített. De ez nem megoldás, hogy mondjuk óránként felkapom a telefont, hívok valamit (célszerűen 1221, mert ingyen van), aztán ha beszél, leteszem. Mert, hiába rossz valami, az ATA nem indul újra magától, és még csak nem is jelez semmit. Vagyis nyugodtan fizeted atelefont, és mégsem tudnak elérni.
Azóta már jó néhányszor volt ugyanilyen hiba. Amikor valamilyen net kimaradás van, rendszeresen újra kell indítani az ATA-t. Nem is tudtam, hogy a Cisco is tud ennyire gagyi holmit csinálni. Eláshatnák magukat a nagy arcukkal.

#958 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 20:40

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 0:03

a dect az a zsinornelkuli.

Hát ha csak ennyit jelentene, akkor nem sok hasznát lehetne venni. A DECT egy szabvány, és persze rá lehet keresni a neten, van info bőven magyarul is. Persze eccerűbb a fórumon feltenni egy kérdést, hátha van olyan "hülye" aki rászán fél órát, hogy leírja a lényegét. :)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#959 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 22:34

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 12:24

Jó neked.
Egy ideig én is azt hittem, hogy nincs semmi gáz, aztán ismerőseim felvilágosítottak, hogy van. Nem tudtak hívni. Én meg éppen nem akartam telefonálni, tehát nem is ellenőríztem. Érdekes módon, vonalat adott, de tárcsázás után nem csinált semmit. Kivülről meg nem lehetett hívni.
A reset segített. De ez nem megoldás, hogy mondjuk óránként felkapom a telefont, hívok valamit (célszerűen 1221, mert ingyen van), aztán ha beszél, leteszem. Mert, hiába rossz valami, az ATA nem indul újra magától, és még csak nem is jelez semmit. Vagyis nyugodtan fizeted atelefont, és mégsem tudnak elérni.
Azóta már jó néhányszor volt ugyanilyen hiba. Amikor valamilyen net kimaradás van, rendszeresen újra kell indítani az ATA-t. Nem is tudtam, hogy a Cisco is tud ennyire gagyi holmit csinálni. Eláshatnák magukat a nagy arcukkal.

Teljesen igazad van és pont ezek voltak nekem is régebben. De mint mondtam kb tavaly nyár óta teljesen oké (kop-kop)...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#960 Felhasználó inaktív   szendo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 10:59

Legyetek szivesek írjatok néhány vezeték nélküli készüléktipust amivel működik a hívószámkijelzés webstar modemmel. Fontos lenne! Előre is köszi!

#961 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 11:07

Idézet: szendo - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 10:59

Legyetek szivesek írjatok néhány vezeték nélküli készüléktipust amivel működik a hívószámkijelzés webstar modemmel. Fontos lenne! Előre is köszi!

Siemens Gigaset A180, ilyenünk van, megy szépen, igaz elég balga egy készülék, a nem fogadott hívásokat jegyzi ugyan, de óra híján idő már nem kerül mellé... de legalább olcsó volt :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#962 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:17

AEG D9

#963 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 19:38

Panasonic KX-TCD210 (DECT, SMS, minden magyar benne!)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#964 Felhasználó inaktív   tgzsa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 17:34

Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy a t-comból mennyibe kerül a upc telefont hívni (körzeten belül)? A 1212-n összevissza beszélnek, a díjtáblában nincs benne. A díjtáblában a következő kategóriák vannak: "egyéb szolgáltató 1", "egyéb szolgáltató 2", vagy esetleg ugyanannyi, mint a t-com irányba?
Köszi!

#965 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:11

Idézet: tgzsa - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 17:34

Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy a t-comból mennyibe kerül a upc telefont hívni (körzeten belül)? A 1212-n összevissza beszélnek, a díjtáblában nincs benne. A díjtáblában a következő kategóriák vannak: "egyéb szolgáltató 1", "egyéb szolgáltató 2", vagy esetleg ugyanannyi, mint a t-com irányba?
Köszi!

Tudomásom szerint nekik ugyanannyiba kerül, mintha nem upc-t hívnának.
Viszont nekem mint upc-snek jelenleg nulla forint t-comot hívni, mert nem lehet.  :D
Más is tapasztalt ilyent? UPC-t lehet, t-comot nem.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#966 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:22

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 19:11

Tudomásom szerint nekik ugyanannyiba kerül, mintha nem upc-t hívnának.
Viszont nekem mint upc-snek jelenleg nulla forint t-comot hívni, mert nem lehet.  :D
Más is tapasztalt ilyent? UPC-t lehet, t-comot nem.

Hát ha a korábbi matáv most t-kom, akkor biza' azt lehet hívni upc-s fonról. Legalábbis itt a Föld nevű bolygón, a Kárpát medencében. ;)

#967 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:28

Idézet: tgzsa - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 17:34

Sziasztok!
Köszi!

Helyi hívásnak számít, viszont a kedvezmények nem vonatkoznak rá (XL, XXL stb).

#968 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 21:50

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:22

Hát ha a korábbi matáv most t-kom, akkor biza' azt lehet hívni upc-s fonról. Legalábbis itt a Föld nevű bolygón, a Kárpát medencében. ;)

Tényleg?  :think:  Köszi!  :respect: Igen, általában. Annyira hülye azért nem vagyok.  De én azt írtam, hogy jelenleg.  :D  Merthogy csak valami angol géphang nyivákolt hívás közben és panaszkodott a konneksönre, majd foglaltat jelzett. Hát ezért kérdeztem.

#969 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 18:17

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 21:50

Tényleg?  :think:  Köszi!  :respect: Igen, általában. Annyira hülye azért nem vagyok.  De én azt írtam, hogy jelenleg.  :D  Merthogy csak valami angol géphang nyivákolt hívás közben és panaszkodott a konneksönre, majd foglaltat jelzett. Hát ezért kérdeztem.

Hát akkor meg nem az ügyfélszolgálatot kéne nyaggatni ilyen problémával? :)

#970 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:52

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 18:17

Hát akkor meg nem az ügyfélszolgálatot kéne nyaggatni ilyen problémával? :)

Téged nem nyaggattalak. Megkérdeztem a fórumon.

#971 Felhasználó inaktív   tgzsa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 09:39

Idézet: moq - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:28

Helyi hívásnak számít, viszont a kedvezmények nem vonatkoznak rá (XL, XXL stb).

Hálás köszönet! Lorenzonak is.

#972 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:34

tegnap óta ha upcfonról telefonálok, nem írja ki másutt a számot :(
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +