Idézet: llamada - Dátum: 2004. okt. 21., csütörtök - 11:13
Az xxl alatti díjcsomagod ha nem "Bázis", akkor csak a megrendeléstől számított tíz napos időszak 365 napos fordulóin léphetsz ki (mondhatod fel) külön díj megfizetése nélkül, egyébként kicsit drága dolog. Azt nem néztem, talán az XXL opcióra (ha nem díjcsomag) nincs ilyen kötöttség, csak a díjcsomagra.
Az XL-t és az XXL-t bármikor le lehet mondani mindenféle következmény nélkül, hiszen az csak egy kiegészítő csomag.
Én egyébként most váltottam le a fatávos csevegő + XL kombót UPC-re, mert nekem így jobban megéri. Szinte csak helyi irányban telefonáltam kb. azonos mértékben csúcsidőben ill. azon kívül. A fatávtól letöltöttem néhány előző havi számlát és kiszámítottam, hogy ha a számlát a UPC-től kaptam volna, bizony 2-3000 Ft-tal kevesebbet fizettem volna az XL ellenére (kb. 10000 Ft-os a havi fatáv számla, ráadásul csevegő+XL=3200+990=4190 Ft és akkor még fel sem emeltem a kagylót).
Megjegyzem, azt ugye mindenki tudja, hogy az XL és az XXL csak fatávos szám hívása esetén, csúcsidőn kívül, max. 60 percig, max havi 100 óráig működik?
Ami a UPC telefont illeti, okt. 7-én mentem be beadni az igényt a szolgáltatásra számhordozással. Azt mondták mivel van chello-m, ezért a bekötésért nem, csak a számhordozásért kell fizetni 6250 Ft-ot.
Később felhívtak, hogy okt. 26-án jönnének szerelni, ill. okt. 27-én este 18 és 22 óra között fejeződik be a hordozás. És ezt be is tartották és 20 órától működik a dolog. Persze azért még nincs sok tapasztalat, mert még kevés idő telt el, de eddig minden rendben.