Izgalommal vártam az e havi számlát, mivel ebben már benne van a UPC telefonom, és mint tudjuk, vagy legalábbis én tudom, a UPC sose állt a korrekt számlázás magaslatán. Persze utólag mindig elismernek, jóváírnak, de ritkán sikerül elsőre valami.
És hogy hogy nem, megint igazam lett

Apróság, de igazam lett. Sikerült a beígért három hónapig 990 Ft Itthon helyett csípőből listaáras 1250-et számlázni + még ugyanilyen árral egy tört hónapot. Persze most is beismerték a hibát, jóváírják majd, de azért ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy biztos minden véletlen-e. Mert ennek a 260 Ft többletnek az egy havi kamata több ezer / tízezer "efi"vel számolva azért szép kis pénz, legalábbis nekem, a UPCnek nem biztos, de hát sok kicsi sokra megy, ugye. És akkor még feltételeztem, hogy mindenki szól a hiba miatt.... Nagyon nem az első ilyen dolog ez tőlük és nagyon nem tetszik.
A másik: mi a rákért kell a havidíjat hónap 11-éig számlázni, a beszédforgalmat meg 1-jéig, azaz naptári hónap szerint. Nem lehetne a kettőt egyszerre kezelni, vagy az a cél, hogy nehogy át lehessen tekinteni a számlát?
Ja, amúgy maga a telefon király, eddig még nem volt vele gond, pár percre se, modemet se kellett újraindítani. Igaz, még csak bő 2 hét telt el.
Na, ennyit mára a panaszkodásból, választ nem várok rá senkitől, csak jól esett kiírni magamból