HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 28. 14:47

Na szombaton volt az első gond:

Aki hívott, annak 3-4 csöngés után a hangposta vette fel...  :confused:  Mikor mi felvettük  kagylót, akkor is.

Azóta megcsinálták...

Nekem továbbra is villog a telefonon a kis levél ikon mellett a lámpa. A hangpostát felhívva viszont nincs üzenetem... (ez még a mostani hiba előtt volt).

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#922 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 28. 23:41

Idézet: bogdan - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 19:05

nezem a felsorolt cegek honlapjat, de szerintem ok nem! semmi utalas..
a masik ketto igen, de persze(?) csak sajat szolgaltatasi teruleten. furcsa, azt hinne az ember, hogy megeri masoktol "elhappolni" ugyfeleket! ez lenne a verseny? :think:
azert meg remenykedem!

ők is. haveromank van, bár szerintem még kiserleteznek vele

#923 Felhasználó inaktív   Agent Bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 09:28

Ha esetleg valaki még nem látta és érdekli, akkor a upc.hu-n már kint van az új ÁSZF, lehet gyönyörködni az ÁFA változás okozta érdekes számokban. :)

#924 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 16:09

Azért szerintem senki nem fog elélvezni a 4%-os bruttó ár csökkenéstől, főleg hogy a UPC-nek ehhez semmi köze. Úgy lett volna tőlük nagyvonalú, ha mondjuk ők is hozzátesznek még 4%-ot. Azt már észre is vennék az emberek és elégedett mosolyt csalna az arcukra.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#925 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 16:21

Idézet: moq - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 16:09

Azért szerintem senki nem fog elélvezni a 4%-os bruttó ár csökkenéstől, főleg hogy a UPC-nek ehhez semmi köze. Úgy lett volna tőlük nagyvonalú, ha mondjuk ők is hozzátesznek még 4%-ot. Azt már észre is vennék az emberek és elégedett mosolyt csalna az arcukra.

Ezt mégis hogy gondoltad? :) Egyetlen vállalkozás sem jótékonysági intézmény, kivéve a direkt arra alapítottakat. Azt halkam mondom, hogy jövőre a vállalkozások rezsije szépen meg fog nőni, szal...

#926 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 17:55

Senki nem mondta, hogy jótékonysági intézmény, egy ötlet volt, amivel megszorongathatná a konkurenciát az igencsak kiélezett piacon. Nem kötelező, általam mégcsak nem is elvárt. Viszont az állami -4%-ot továbbra se fogom a UPC-nek megköszönni. (Meg a T-mobile-nak se, meg a Media Marktnak se, meg senkinek se, aki ezzel reklámkampányol...)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#927 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 18:02

Idézet: moq - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 17:55

Senki nem mondta, hogy jótékonysági intézmény, egy ötlet volt, amivel megszorongathatná a konkurenciát az igencsak kiélezett piacon. Nem kötelező, általam mégcsak nem is elvárt. Viszont az állami -4%-ot továbbra se fogom a UPC-nek megköszönni. (Meg a T-mobile-nak se, meg a Media Marktnak se, meg senkinek se, aki ezzel reklámkampányol...)

Nem is kell megköszönni, senki sem mondta. Árversenyben szerintem eleve eléggé előnyben van a UPC a telefonja és a kábelnetje révén. Nemsokára jön az NHH piacfelmérése telefonügyben és majd látjuk, hogy mekkora a piaci része a UPC-nek. Szerintem közel lesz a 10%-hoz, ami elég szép teljesítmény a 0-ról.

#928 Felhasználó inaktív   murzuk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 18:21

Sziasztok
A vonalas tel.számok közül, hol lehet megnézni, vagy miből lehet megállapítani, hogy  UPC ,vagy MTelekom-os a számot hívok?

#929 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 18:27

Van rá egy zűd szám, amit szívesen megmondanak akár a T-Com, akár a UPC ügyfélszolgálatán. Én csak azért nem, mert nem jut eszembe, nagyon ritkán van rá szükség.

#930 Felhasználó inaktív   Agent Bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 18:40

Idézet: murzuk - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 19:21

Sziasztok
A vonalas tel.számok közül, hol lehet megnézni, vagy miből lehet megállapítani, hogy  UPC ,vagy MTelekom-os a számot hívok?

0680388388

#931 Felhasználó inaktív   murzuk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 07. 19:10

Köszi a válaszokat.

#932 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 21:50

Ma éjszaka a SA Webstar modemek szoftvere frissítésre kerül. Pár perc kiesés várható.

#933 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 10:57

Mindig értetlenkedve olvastam a panaszokat a chellofon visszhangosságáról, míg aztán a minap beszélgettem egy szintén chellofonossal és bizony nagyon zavaró volt, hogy vagy őt nem hallottam, vagy ő nem hallott engem. Abból, hogy ez t-com-os számokról történő hívásnál nem jelentkezik ez a jelenség, arra kell következtetnem, hogy ez valami UPC-n belüli zavar. Akinél szintén volt ilyen probléma, az is ezt tapasztalta?

#934 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 21. 11:50

Idézet: lildiko - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 10:57

Akinél szintén volt ilyen probléma, az is ezt tapasztalta?

Szia!
Nekem tavaly november óta van chellofonom és azóta sem szünt meg ez a vízhang probléma. Szerintem, ez az UPC sara és sürgősen meg kell oldani. A T-Com sokkal fejlettebb, viszont sokkal drágább. A csellofon viszont olcsó."Olcsó húsnak híg a leve."

Üdv
Gábor

#935 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 12:43

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 11:50

Szia!
Nekem tavaly november óta van chellofonom és azóta sem szünt meg ez a vízhang probléma. Szerintem, ez az UPC sara és sürgősen meg kell oldani. A T-Com sokkal fejlettebb, viszont sokkal drágább. A csellofon viszont olcsó."Olcsó húsnak híg a leve."

Üdv
Gábor

Olcsó olcsó.....
De nem ingyenes. Ingyenes szolgáltatásnál lehet azt mondani, hogy örülj, hogy van. Amiért fizetsz, annál elvársz egy szintet. Egészen addig, ameddig a reklámokban nem az szerepel, hogy az UPC-fon olcsó ugyan, de sz@r, addig minden hibát be kell jelenteni. 1221, ingyen van. Ha elegen panaszkodnak, talán csinálnak valamit. A fórumot nem olvassák, ha nem szól senki, honnan tudnák, hogy baj van?

#936 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 21:30

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 11:50

(...)vízhang(...)

Visszhang! Mert gondolom visszahallod a hangodat és nem bugyborékol a telefon. :D
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#937 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 23:42

Nekem a T-s mobilomnál néha 1000x nagyobb visszhang van, mint a upc-s telefonon. Akkor az nem ugyanolyan sz@r több pénzért? :confused:

Szerkesztette: lorenzo 2005. 12. 21. 23:42 -kor

KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#938 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 22. 07:49

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 21:30

Visszhang! Mert gondolom visszahallod a hangodat és nem bugyborékol a telefon. :D

Szia Úgy értettem, csak eéírtam! Bocs!
Üdv,
Gábor

Szerkesztette: gabor87 2005. 12. 22. 07:51 -kor

#939 Felhasználó inaktív   szendo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 14:29

Sziasztok! Megpróbálom végigolvasni a topicot, de hátha vki tud így is segíteni. Lassan 1 hónapja van upc telefonom, azóta nem sikerült megoldanom egy problémát. Mégpedig azt hogy bejövő irányban nem működik a hívószám kijelzésem. Kifelé működik. Webstar kábelmodemem van, dect telefon ami támogatja az fsk szabványt, 1 érpáros telefonkábel, stb. És mégsem. Várom segítségeteket. Köszi! :confused:

#940 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 04. 16:03

Idézet: szendo - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 15:29

Sziasztok! Megpróbálom végigolvasni a topicot, de hátha vki tud így is segíteni. Lassan 1 hónapja van upc telefonom, azóta nem sikerült megoldanom egy problémát. Mégpedig azt hogy bejövő irányban nem működik a hívószám kijelzésem. Kifelé működik. Webstar kábelmodemem van, dect telefon ami támogatja az fsk szabványt, 1 érpáros telefonkábel, stb. És mégsem. Várom segítségeteket. Köszi! :confused:

:offtopic:
Ugyan nem segítség, de hasonló paraméterek mellett (UPCfon, DECT, Webstar), amióta a UPC adja a vonalat (dec 23.) van hívószámkijelzés bejövő hívásoknál, előtte (T-Com) sehogy sem sikerült rábírni...
Ki érti ezt?

Üdv!
LLaci

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49