HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   lvitya 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 04. 23:52

Idézet: szendo - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 14:29

Sziasztok! Megpróbálom végigolvasni a topicot, de hátha vki tud így is segíteni. Lassan 1 hónapja van upc telefonom, azóta nem sikerült megoldanom egy problémát. Mégpedig azt hogy bejövő irányban nem működik a hívószám kijelzésem. Kifelé működik. Webstar kábelmodemem van, dect telefon ami támogatja az fsk szabványt, 1 érpáros telefonkábel, stb. És mégsem. Várom segítségeteket. Köszi! :confused:

Korábban volt arról szó, hogy a Webstar modemmel néhány típus nem tud hívószámkijelzést, de lehet azóta változott a helyzet.

Milyen tipusú a telefon?

Szerkesztette: lvitya 2006. 01. 04. 23:56 -kor

#942 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 16:30

Éjszaka Dunaújvárosban és Pécelen telefon karbantartás lesz. Kimaradás előfordulhat.

#943 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 17:02

Idézet: LLaci - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 16:03

:offtopic:
Ugyan nem segítség, de hasonló paraméterek mellett (UPCfon, DECT, Webstar), amióta a UPC adja a vonalat (dec 23.) van hívószámkijelzés bejövő hívásoknál, előtte (T-Com) sehogy sem sikerült rábírni...
Ki érti ezt?

Üdv!
LLaci

Mert a tkom-nál elő kell fizetni a hívószámkijelzés szogáltatásra, ha az adott díjcsomag azt nem tartalmazza, míg az upc-nél benne foglaltatik az előfizetési díjban - abban az 1 darab díjcsomagban. :)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#944 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 06. 16:42

Nekem is van, zsír! Tkomnál még előfzetve SEM működött...  :mad: le is mondtam 1 hónap után.

Itt meg ingyér van és jó!  :respect:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#945 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:27

Sziasztok erről a topicrol mindig megfeledkezem :)
Telefon T-Com-> UPC számhordozásnál kell fizetni vmi költséget vagy upc azt is állja a mostani akcioban?

köszönöm

Szerkesztette: CyberLord 2006. 01. 07. 18:28 -kor

#946 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 20:09

Idézet: Charles - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 17:42

" Mert a tkom-nál elő kell fizetni a hívószámkijelzés szogáltatásra, ha az adott díjcsomag azt nem tartalmazza, míg az upc-nél benne foglaltatik az előfizetési díjban - abban az 1 darab díjcsomagban. "

"Nekem is van, zsír! Tkomnál még előfzetve SEM működött...  :mad: le is mondtam 1 hónap után.

Itt meg ingyér van és jó!  :respect:

Üdv!"

Én is így gondoltam. Még előfizetve sem működött, UPC-nél pedig rögtön...

#947 Felhasználó inaktív   szendo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 09:17

Idézet: lvitya - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 22:52

Korábban volt arról szó, hogy a Webstar modemmel néhány típus nem tud hívószámkijelzést, de lehet azóta változott a helyzet.

Milyen tipusú a telefon?

Az enyém concorde dect 360. Támogatja az fsk szabványt, amit az upc üfsz-nál mondtak, t-comnál működött, nálam semmi. Már voltak kint technikusok is, már mindent megpróbáltam, de semmi. Ki érti ezt??? :confused:

#948 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 12:17

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 14:58

Itt sokan félreértésben élnek!
A forgalmi korlát nem azért van, hogy mindenkinek jusson! Ha így lenne, akkor a hónap elején, amikor még senkit nem korlátoznak, mindenkinek rossz lenne a sávszélessége. De nincs így.
A forgalmi korlát azért van, mert csak, mert az UPC külföldi vezetése így döntött.
Ezt egy másik topicon, egy bennfentes UPC-s már elárulta.
Nem műszaki, hanem (üzlet)politikai oka van. Vagyis: a gyarmatoknak legyen elég ennyi. Nos ez a szemétség. Tőlünk nyugatra (Európában), ugyanennyi, vagy kevesebb pénzért, nagyobb sávszélességet korlát nélkül kap az előfizető. És mellé még udvarias kiszolgálást is. Ott kirúgnák azt az ügyfélszolgálatost, aki elnézi, hogy órákig kell sorba állni, miközben ő nem csinál semmit. Nálunk ez az elvárás. Talán még jutalmazzák is érte, hogy megalázza az ügyfeleket.
Ez elég szomorú. Talán 2-3 száz év múlva eljutunk oda, hogy rájönnek, a mi pénzünkből élnek. Persze ehhez szükség volna kevésbé korrupt hivatalokra, és kevésbé korrupt hatalomra is. Nem biztos, hogy elég lesz 2-3 száz év. :(

Nos sztem túl optimista vagy, én úgy látom a helyzetet hogy a korlát maradni fog amig tart a monopol helyzetük  :reklamacio:

#949 Felhasználó inaktív   szendo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 00:36

Idézet: CyberLord - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:17

Nos sztem túl optimista vagy, én úgy látom a helyzetet hogy a korlát maradni fog amig tart a monopol helyzetük  :reklamacio:

Nem hinném hogy monopolhelyzetben lennének, inkább az ár ami vonzó annak ellenére is hogy korlátok vannak.

#950 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 00:44

Idézet: szendo - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 0:36

Nem hinném hogy monopolhelyzetben lennének, inkább az ár ami vonzó annak ellenére is hogy korlátok vannak.

De igen, vannak helyek, ahol monopolhelyzetben van.
Az áraik pedig nem is annyira vonzók. Némelyik másik rablónál valóban alacsonyabbak.
De ott, ahol valóban van verseny (Európa boldogabbik fele), ott nézd meg az árakat, és az érte nyújtott szolgáltatásokat. Ott valóban nincs monopolhelyzet.

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 01. 11. 00:44 -kor

#951 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 19. 00:47

Vagy egy fél órája elkezdett villogni cisco ATA, vonal nem volt. Egy perce abbahagyta a villogást, de vonal az nem jött meg. Netben nem tapasztaltam kiesést.
Ha segít:
00:0F:9F:12:87:84
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#952 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 09:49

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 0:47

Vagy egy fél órája elkezdett villogni cisco ATA, vonal nem volt. Egy perce abbahagyta a villogást, de vonal az nem jött meg. Netben nem tapasztaltam kiesést.
Ha segít:
00:0F:9F:12:87:84

Kihúz - bedug módszert próbáltad? Szokott segíteni. Persze, a modemet is.

#953 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 11:54

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 9:49

Kihúz - bedug módszert próbáltad? Szokott segíteni. Persze, a modemet is.

Köszi, de szerencsére reggelre magától meggyógyult. Éjszaka nem akartam nagyon telefonálni, és épp valami letöltés közben voltam szerintem: ilyenkor nem játszok kihúzogatósdit! ;)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#954 Felhasználó inaktív   ksanyo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:27

Hi!

Gondolkozom a UPC telefon beköttetésén, de a fórum előzményeit olvasva kissé elbizonytalanodtam. Még most is ilyen gyakran vannak hibák (olyanra gondolok hogy nincs vonal, meg ki kell huzogatni a modemet vagy mi..), vagy azóta fejlesztettek már?

Mit jelent az hogy egy készülék DECT ?

Köszi!

#955 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 18:00

Idézet: ksanyo - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 15:27

Hi!

Gondolkozom a UPC telefon beköttetésén, de a fórum előzményeit olvasva kissé elbizonytalanodtam. Még most is ilyen gyakran vannak hibák (olyanra gondolok hogy nincs vonal, meg ki kell huzogatni a modemet vagy mi..), vagy azóta fejlesztettek már?

Mit jelent az hogy egy készülék DECT ?

Köszi!

Nekem 8 hónapja nem volt vele semmi gáz.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#956 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 00:03

a dect az a zsinornelkuli.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#957 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 12:24

Idézet: moq - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 18:00

Nekem 8 hónapja nem volt vele semmi gáz.

Jó neked.
Egy ideig én is azt hittem, hogy nincs semmi gáz, aztán ismerőseim felvilágosítottak, hogy van. Nem tudtak hívni. Én meg éppen nem akartam telefonálni, tehát nem is ellenőríztem. Érdekes módon, vonalat adott, de tárcsázás után nem csinált semmit. Kivülről meg nem lehetett hívni.
A reset segített. De ez nem megoldás, hogy mondjuk óránként felkapom a telefont, hívok valamit (célszerűen 1221, mert ingyen van), aztán ha beszél, leteszem. Mert, hiába rossz valami, az ATA nem indul újra magától, és még csak nem is jelez semmit. Vagyis nyugodtan fizeted atelefont, és mégsem tudnak elérni.
Azóta már jó néhányszor volt ugyanilyen hiba. Amikor valamilyen net kimaradás van, rendszeresen újra kell indítani az ATA-t. Nem is tudtam, hogy a Cisco is tud ennyire gagyi holmit csinálni. Eláshatnák magukat a nagy arcukkal.

#958 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 20:40

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 0:03

a dect az a zsinornelkuli.

Hát ha csak ennyit jelentene, akkor nem sok hasznát lehetne venni. A DECT egy szabvány, és persze rá lehet keresni a neten, van info bőven magyarul is. Persze eccerűbb a fórumon feltenni egy kérdést, hátha van olyan "hülye" aki rászán fél órát, hogy leírja a lényegét. :)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#959 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 22:34

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. jan. 20., péntek - 12:24

Jó neked.
Egy ideig én is azt hittem, hogy nincs semmi gáz, aztán ismerőseim felvilágosítottak, hogy van. Nem tudtak hívni. Én meg éppen nem akartam telefonálni, tehát nem is ellenőríztem. Érdekes módon, vonalat adott, de tárcsázás után nem csinált semmit. Kivülről meg nem lehetett hívni.
A reset segített. De ez nem megoldás, hogy mondjuk óránként felkapom a telefont, hívok valamit (célszerűen 1221, mert ingyen van), aztán ha beszél, leteszem. Mert, hiába rossz valami, az ATA nem indul újra magától, és még csak nem is jelez semmit. Vagyis nyugodtan fizeted atelefont, és mégsem tudnak elérni.
Azóta már jó néhányszor volt ugyanilyen hiba. Amikor valamilyen net kimaradás van, rendszeresen újra kell indítani az ATA-t. Nem is tudtam, hogy a Cisco is tud ennyire gagyi holmit csinálni. Eláshatnák magukat a nagy arcukkal.

Teljesen igazad van és pont ezek voltak nekem is régebben. De mint mondtam kb tavaly nyár óta teljesen oké (kop-kop)...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#960 Felhasználó inaktív   szendo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 10:59

Legyetek szivesek írjatok néhány vezeték nélküli készüléktipust amivel működik a hívószámkijelzés webstar modemmel. Fontos lenne! Előre is köszi!

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.