HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 23. 11:07

Idézet: szendo - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 10:59

Legyetek szivesek írjatok néhány vezeték nélküli készüléktipust amivel működik a hívószámkijelzés webstar modemmel. Fontos lenne! Előre is köszi!

Siemens Gigaset A180, ilyenünk van, megy szépen, igaz elég balga egy készülék, a nem fogadott hívásokat jegyzi ugyan, de óra híján idő már nem kerül mellé... de legalább olcsó volt :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#962 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 13:17

Legyetek szivesek írjatok néhány vezeték nélküli készüléktipust amivel működik a hívószámkijelzés webstar modemmel. Fontos lenne! Előre is köszi!

AEG D9

#963 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 19:38

Panasonic KX-TCD210 (DECT, SMS, minden magyar benne!)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#964 Felhasználó inaktív   tgzsa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 30. 17:34

Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy a t-comból mennyibe kerül a upc telefont hívni (körzeten belül)? A 1212-n összevissza beszélnek, a díjtáblában nincs benne. A díjtáblában a következő kategóriák vannak: "egyéb szolgáltató 1", "egyéb szolgáltató 2", vagy esetleg ugyanannyi, mint a t-com irányba?
Köszi!

#965 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 19:11

Idézet: tgzsa - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 17:34

Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy a t-comból mennyibe kerül a upc telefont hívni (körzeten belül)? A 1212-n összevissza beszélnek, a díjtáblában nincs benne. A díjtáblában a következő kategóriák vannak: "egyéb szolgáltató 1", "egyéb szolgáltató 2", vagy esetleg ugyanannyi, mint a t-com irányba?
Köszi!

Tudomásom szerint nekik ugyanannyiba kerül, mintha nem upc-t hívnának.
Viszont nekem mint upc-snek jelenleg nulla forint t-comot hívni, mert nem lehet.  :D
Más is tapasztalt ilyent? UPC-t lehet, t-comot nem.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#966 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:22

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 19:11

Tudomásom szerint nekik ugyanannyiba kerül, mintha nem upc-t hívnának.
Viszont nekem mint upc-snek jelenleg nulla forint t-comot hívni, mert nem lehet.  :D
Más is tapasztalt ilyent? UPC-t lehet, t-comot nem.

Hát ha a korábbi matáv most t-kom, akkor biza' azt lehet hívni upc-s fonról. Legalábbis itt a Föld nevű bolygón, a Kárpát medencében. ;)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#967 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 20:28

Idézet: tgzsa - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 17:34

Sziasztok!
Köszi!

Helyi hívásnak számít, viszont a kedvezmények nem vonatkoznak rá (XL, XXL stb).
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#968 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 30. 21:50

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:22

Hát ha a korábbi matáv most t-kom, akkor biza' azt lehet hívni upc-s fonról. Legalábbis itt a Föld nevű bolygón, a Kárpát medencében. ;)

Tényleg?  :think:  Köszi!  :respect: Igen, általában. Annyira hülye azért nem vagyok.  De én azt írtam, hogy jelenleg.  :D  Merthogy csak valami angol géphang nyivákolt hívás közben és panaszkodott a konneksönre, majd foglaltat jelzett. Hát ezért kérdeztem.

#969 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 18:17

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 21:50

Tényleg?  :think:  Köszi!  :respect: Igen, általában. Annyira hülye azért nem vagyok.  De én azt írtam, hogy jelenleg.  :D  Merthogy csak valami angol géphang nyivákolt hívás közben és panaszkodott a konneksönre, majd foglaltat jelzett. Hát ezért kérdeztem.

Hát akkor meg nem az ügyfélszolgálatot kéne nyaggatni ilyen problémával? :)

#970 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:52

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 18:17

Hát akkor meg nem az ügyfélszolgálatot kéne nyaggatni ilyen problémával? :)

Téged nem nyaggattalak. Megkérdeztem a fórumon.

#971 Felhasználó inaktív   tgzsa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 01. 09:39

Idézet: moq - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 20:28

Helyi hívásnak számít, viszont a kedvezmények nem vonatkoznak rá (XL, XXL stb).

Hálás köszönet! Lorenzonak is.

#972 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:34

tegnap óta ha upcfonról telefonálok, nem írja ki másutt a számot :(
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#973 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:52

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 10:34

tegnap óta ha upcfonról telefonálok, nem írja ki másutt a számot :(

Nem vagy egyedül. Nekem már múltkor is volt ilyen problémám, (kb 2 hete) felhívtam őket, akkor azt mondták, hogy központi hiba.

Ma reggel próbálunk telefonálni -nem lehet: egy géphang bemond egy angol dumát, hogy nem tud kapcsolni, vagy valami ilyesmi -de csak ha vonalas számot hívtam. És kívülről felhívva foglaltat jelez a számunk. Na mondom, 1221. Felhívom, hamar kapcsolnak tovább, azt mondják 21 napos modem uptime-om volt, és ma reggel frissítették a szoftvereket, legyek szíves újraindítani.  Kihúz bedug -én is tudok hívni, engem is tudnak hívni. Király. ;) Fél óra múlva újra hívnék, nem megy. Újra gépnéni beszél. Újra kihúz, bedug. Kicsit játszogatva kiderült: Első hívás kimegy, második nem, harmadik igen, negyedik nem...

Ekkor hívtam fel újra kedvenc Vivaldinkat (most hallgattam is, nem akarták felvenni asszem), a lényeg: megbeszéljük, hogy központi hiba van, és előfordulnak olyan számok, amiket nem tudnak hívnak efik. Aztán megemlítettem, hogy a számelküldés sem megy, ez is központi probléma.
Kérdeztem kötbérről, azt mondták: jóváírást kaphatok, és csak akkor ha a bejelentéstől számított 72 órán belül nem javítják ki. Na mondom...de azért csak kapcsolják nekem a számlázási osztályt. Felveszik, elmondom az ügyfélszámom, majd süket. Semmi hang. (ez már a 15. percben volt)

Újrahívás :) Kiderül, szegény néni nem hallotta a hangomat, így szakadt meg a hívás. Ok, azért elmondom a panaszomat. Azt mondta, hogy jóváírást csak akkor tudnak adni, ha már helyreállt a rendszer, úgyhogy várjam meg, és aztán szóljak.

Összefoglalva: UPC telefon épp betegeskedik; számelküldés, helyi hívás nem igazán megy, DE: erről tudnak, nem kell megijedni  (csak bejelenteni, hogy kaphassunk jóváírást ;) )
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#974 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 10:42

Üdv., Mindenkinek!

Régen jártam erre, mert nem volt gond a telefonnal, de most hasonló problémáim vannak, mint Gdeak-nek. Annyi külömbséggel, hogy engem tudnak hívni általában, csak én nem tudok kifelé telefonálni. Van, hogy vonalat sem ad, de ha véletlenül sikerül egy számot felhívnom, akkor 3 pec után bontja a vonalat és utána már teljesen süket. Aztán van olyan is, hogy 2 csengetés után magától bekapcsolja a hívó felet mire odaérek a készülékhet, már ott beszél benne valaki. A telefon órája is egy órával előrébb ugrott. stb..
gdeak, igértek valamit, hogy mikorra szűnik meg ez az állapot?

#975 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 11:17

Idézet: Stuci - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 10:42

Üdv., Mindenkinek!

Régen jártam erre, mert nem volt gond a telefonnal, de most hasonló problémáim vannak, mint Gdeak-nek. Annyi külömbséggel, hogy engem tudnak hívni általában, csak én nem tudok kifelé telefonálni. Van, hogy vonalat sem ad, de ha véletlenül sikerül egy számot felhívnom, akkor 3 pec után bontja a vonalat és utána már teljesen süket. Aztán van olyan is, hogy 2 csengetés után magától bekapcsolja a hívó felet mire odaérek a készülékhet, már ott beszél benne valaki. A telefon órája is egy órával előrébb ugrott. stb..
gdeak, igértek valamit, hogy mikorra szűnik meg ez az állapot?

Próbáltam kiszedni belőlük egy időpontot, azt mondták, hogy központi hiba, és dolgoznak rajta a kollégák. Semmi konkrétat nem tudtak mondani. :(
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#976 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 11:24

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 12:17

Próbáltam kiszedni belőlük egy időpontot, azt mondták, hogy központi hiba, és dolgoznak rajta a kollégák. Semmi konkrétat nem tudtak mondani.   :(

Közben sikerült egy vonalat kapni és én is beszóltam, de nekem is csak ennyit mondott a férfi akivel beszélte. De már az elején is mondják, hogy szives türelmet kérnek, mert tudják, hogy valami hiba van. De azért érdekes, hogy pl. Miskolcon is vacakol, viszont egy ismerősnél a XIII.-ban nincs semmi gond.  :confused:

#977 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 19:57

Másoknál is előfordul, hogy UPC-s telefonról nem lehet hívást kezdeményezni?? :reklamacio: Vonal van, de foglaltat jelez, pedig nem foglalt, mert mobilról simán kicsöng.... :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :omg:

#978 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 20:17

Olvasni? ;)
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#979 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 20:54

Idézet: Csirke - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 20:17

Olvasni? ;)

Húú tényleg, bocs.. :respect:

Restart megoldotta a problémát pillanatnyilag. ;)

#980 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 10:41

13. kerületben a hívás néha kimegy, néha gépnéni pofázik valamit angolul.
Ha utána hívom ugyanazt a számot, kb 5 percig foglalt. Aztán megint hívható, vagy gépnéni.
Faxolni egyáltalán nem lehet sehova, mert ha a faxnak a bejelentkező sipolását meghallja, rögtön bont, aztán kis idő múlva foglalt.
Ennyi pénzért, ilyen sz@rt, ez az UPC telefon!
Miért nem ezt írják a reklámokba?
A '"+!%=/~ˇ^$ß>#&Đ az UPC-nek!

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »