Idézet: BigBear - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 8:47
Az Asus meghajtóval is vigyázni kell, mert létezik 616, 616P1, 616P2, meg már P3 is ha jól tudom. a 616P1 az Pio 121, a többit nem tudom...
NA sajnos ezt meg szivtam. Csak Plaxtort 166A/T3 találtam, abol is csak 2db. (utolag még kiderült hogy szerencére, mivel 3db akartam venni), de ez utolag ugy néz ki hogy NEM pioeer 121, talán inkáb pioneer 120-as lehet, mivel gyorsan beszereltem egyet és nem 4x kezd olvasni hanem csak 3.34x indul, mig a pio121 minden esetben ha DVD-r t olvas akkor 4x indul.
Tudom, ez nem egetverő külömbség (még mindig jobb az LG-nél, de akkor is boszant, hogy a legjobb cuccok/sorozatokbol nem lehet ithon kapni (pl. Lite-On, vagy annak a toshibás változata, vagy a szoban forgó Pioneer, ill. most akartam 550W enermax tápot venni de sehol nincs még a nagy kerekben sem).
Na mindegy egyelöre be érem ezzel, de akkor is boszant
most végzet a Nero-speed és a vég sebesség 8.06x

, átlag sebesség 6.02. Ez sehol nincs a pioneer hez, ami nek a vége kb10x. Hogy lesz igy 8x-os On-The-Fly másolás ebböl
Szerintem vissza viszem.
A magyar csak a második nyelvem, szóval ne lovagoljál a helyesírási hibákon:) Köszi. (csak ha nagyon unatkozol)